- 9 Mayıs 2013
- 631
- 332
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.021
Ben hic tedvi görmedim subatta 9+6 günlük düsük yaptim. dogal yoldan olmustu sonrasi dnlenme süreci bu defada gecen hafta baska bir sorunum cikti kalpte bir sorun simdi onu cözmeye calisiyorum.41 yasima girdim mayista yaklasik 2 yil olacak evlendim.AMH yaptirmadim ama gecen sene FSH 6,42 cikmisti iyi dilklerin icin sagolasin canim.
canımaynı yaştayız folikül sayın güzel gercekten hikayeni anlatır mısın ben de aranıza yeni katıldım güzel bebişler diliyorum hepimize güzel kokulu bebişler
Ben hic tedvi görmedim subatta 9+6 günlük düsük yaptim. dogal yoldan olmustu sonrasi dnlenme süreci bu defada gecen hafta baska bir sorunum cikti kalpte bir sorun simdi onu cözmeye calisiyorum.41 yasima girdim mayista yaklasik 2 yil olacak evlendim.AMH yaptirmadim ama gecen sene FSH 6,42 cikmisti iyi dilklerin icin sagolasin canim.
ben ağustosta evlendim hemen bebe kaldın 7 haftalıkken bebeğim kalbi durdu sonra hiç gebe kalmadım anlattığım gibi şimdi yeni bir süreç başladı benim için senin fsh iyi çıkmış aşılama felan olmaz mı sana acaba?
Merhaba, benim ilk tüp bebek denemem. Fsh 10.2 , amh 0.16 idi. Rezerv de azalma var. Acıbadem maslak Bülent tıraş Dr.
Hikayem şöyle
2011 de istenmeyen gebelik
2012 ağustos da 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu operasyon
2013 Şubat'ta kimyasal gebelik
Sonrası hiç hamilelik olmadı.
Dr. Acil tüp bebek dedi. 8 Haziran'da başladım iki iğne gonolf 150 ve merional mıydı unuttum bak ondan da 2 toz bir su karışımı olmak üzere günde 2 iğne var. Birde 5 günlük (bugün bitti) femara diye bir hap aldım. Dün kontrolde 3 büyük yumurta çıktı 9-10 mm dediler. Bir dahaki kontrol cuma günü. Bol şanslar hepimize. Sen hangi gün başladın hangi ilaçlar ile ? Yumurtan kaç tane?
kuzum ben gece sene ikinci evliligimi yaptim. ilk evliligimden ikiz ogullarim varagustosta 21yasina gircekler insallah.
simdiki esimle birbirimizi cok severek asik olarak evlendik bide citirdir kendisi soylemesi ayip
biz 3 aydir bebek calismalarina basladik yani henuz cok uzun bir sure olmadi. biz hollanda da yasiyoruz burda doktor kontrolunden
gectim kisa bi sure once. amh yapilmadi. fsh 8 cikti. doktor cok iyi dedi. hersey normal gorunuyor dedi ama zaman kaybi istemedigini
bildirdi ve bizi tupbebege yonlendirdi.tupbebegi yaptiracagimiz hastaneye dosyam gitti simdi ordan haber bekliyorum.
bu arada esimin sperm analizide iyi cikti. iste boyle benim hikayem canim.
ay duova sana 41 kere masallah kuzum. fsh oranin harika cikmis. kuzum ben gecen ay testleri evde kaybettim sonra buldum.
3 kere yaptim ilkinde yakaladim cizgiyi sonrasindakilerde yoktu ama yok ya yapamiyorum o testi valla. yapmiycamda artik zaten.
en iyi yontem gun asiri calisma yapmak
Bende 4 haziranda Ankarada'da Recai Pabuçcuda ilk muayene oldum.FSH 8,96 AMH 2 çıktı.Benimde şubatta bir kürtajım oldu.Şu anda estrofem e başladım yumurta kalitesini artırmak içinmiş.Folik asid-arginmax-Quenzim Q10-coraspirin kullanıyorum.Kendim incir kürü eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyorum.Muayenede sağda ve solda 2-3 tane folikül var dedi.Ayın 23-25 gibi adet görmem gerekiyor.O zamanda Gonaf F 300 kullanacağım 5 gün.Sonrasında E2 kontrolleri.Sevgilerimle,
canım olacağına inanıyorum dilerim bizm gibiler için her şey çok iyi olur bundaa sonrası için
kuzum ben gece sene ikinci evliligimi yaptim. ilk evliligimden ikiz ogullarim varagustosta 21yasina gircekler insallah.
simdiki esimle birbirimizi cok severek asik olarak evlendik bide citirdir kendisi soylemesi ayip
biz 3 aydir bebek calismalarina basladik yani henuz cok uzun bir sure olmadi. biz hollanda da yasiyoruz burda doktor kontrolunden
gectim kisa bi sure once. amh yapilmadi. fsh 8 cikti. doktor cok iyi dedi. hersey normal gorunuyor dedi ama zaman kaybi istemedigini
bildirdi ve bizi tupbebege yonlendirdi.tupbebegi yaptiracagimiz hastaneye dosyam gitti simdi ordan haber bekliyorum.
bu arada esimin sperm analizide iyi cikti. iste boyle benim hikayem canim.
ay duova sana 41 kere masallah kuzum. fsh oranin harika cikmis. kuzum ben gecen ay testleri evde kaybettim sonra buldum.
3 kere yaptim ilkinde yakaladim cizgiyi sonrasindakilerde yoktu ama yok ya yapamiyorum o testi valla. yapmiycamda artik zaten.
en iyi yontem gun asiri calisma yapmak
canim sende insallah guzel haberler verirsin bize. eger ki ben de ilerde Turkiyede tupbebege karar verirsem bende Ankara'da
yapmayi dusunuyorum. bu hastane nerde ve sen memmun kaldin mi ordan?
Canim bu deger gecen yilki deger sürekli degisebiliyormus FSH degeri bu yil düsük sonrasi kontrole birde Tr'de doktora gideyim dedim sol kasikta ara agri oluyordu hem hormon degerlerine bakilir demistim kasik agrisi düsükle alakali degil dedi doktor enfeksiyon vs. yok dedi yumurta olusumunda agrir dedi sagda 3 solda 2 yumurta olusmaya baslamis dedi hormon testi yaptirmayada gerek yok dedi doktor esimin tanidigi diye israr edemedim FSH ve diger hormonlari merak ediyordum regl dönemim esimin ailesinde oldugumuz zamana denk geldi benim ailemde oldugum zamana denk gelse ayrintili isteyecektim neyse sonra bu kalp sorunu cikti hic birsey düsünemez oldum.
Bizim bir arkadas Ankara tüp bebek merkezi varmis orayi cok anlatti cok iyiymis Adanada oldugumda arstirdim bizim ümmüseleme tedavi oluyor orasi cok iyi bir merkezmis iki tanidik gebeymis biri ikiz yurt disindan gelmis. ümmünün gittigi merkezde bende arastirma yaptim. olurda karar verirsek nereye geliriz diye arastirdim. Istanbulda zaten biliyorsun puffy önermisti iki merkez var arastiririz daha sen önce orada deneyeceksin hic gerek kalmmaz bakarsin ya tüpsüz dogurrursunyada ilk denemede tutar hemen sonrasini düsünme.
canim sende insallah guzel haberler verirsin bize. eger ki ben de ilerde Turkiyede tupbebege karar verirsem bende Ankara'da
yapmayi dusunuyorum. bu hastane nerde ve sen memmun kaldin mi ordan?
Teşekkürler inşallah canımya allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimi kucağımıza almayı nasip etsin inş.Benim bulunduğum yerdeki kendi doktorum prof onun arkadaşıymış o tavsiye etti.Centrum tup bebek merkezi.Prof.Recai Pabuçcu .Çok tecrübeli bir doktor.Ama çok yoğun.Devlet hastanesine benziyor daha çok ama:) Benim için önemli olan tecrübe ve sonuç.Tercihimi kendisinden yana kullandım.% 10-15 dedi.PGT de yapacağız.Yaşıma göre iyi olduğunu söyledi.Ben epeyce ümitlendim.İnşallah sonuç olumlu olur.Sevgilerimle,
Teşekkürler inşallah canımya allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimi kucağımıza almayı nasip etsin inş.Benim bulunduğum yerdeki kendi doktorum prof onun arkadaşıymış o tavsiye etti.Centrum tup bebek merkezi.Prof.Recai Pabuçcu .Çok tecrübeli bir doktor.Ama çok yoğun.Devlet hastanesine benziyor daha çok ama:) Benim için önemli olan tecrübe ve sonuç.Tercihimi kendisinden yana kullandım.% 10-15 dedi.PGT de yapacağız.Yaşıma göre iyi olduğunu söyledi.Ben epeyce ümitlendim.İnşallah sonuç olumlu olur.Sevgilerimle,
ne yaptın bugün nasıl geçti canım
merhaba arkadaşlar..bugün merkezden haber geldi..yumoşum döllenmiş ..bir olgun bir küçük yumoş vardı küçük olana işlem yapılamamış..olgun olan döllenmiş çok şükür..yarın arayıp transfer için bilgi vercekler..gelişmeye devam ederse ya yarın yada diğer gün transfer olacak nasipse.lejana allah tamaına erdirsin..kızçeler çoğalıyor topikte..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?