• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yok canim daha görünmedim doktoruma kardiyolog doktoruna gitmem gerek önce arastiriyorum daha direk ya hastaneye gidip muayene olacagim ve operasyon günü alacagim veya hastane disinda bir doktora gidip hastaneye sevkimi isteyecegim doktor bulmam lazim önce hemen randevuda vermiyorlar burada acil gitmedigin sürece bekliyorsun daha saskinligimi atamadim düsünüyorum ne yapmam lazim önce bebekmi kendi sagligimmi diye.

duova canım değerlerin normal nasıl olsa önce sağlık diye karar verirsen hiç stres yapma canım..rezerv düşük olsaydı mecbur önce bebek derdin şimdi nasıl olsa farkedmiyor tekki sen yolunu bir an önce çiz canım..allah yardımcın oldun:16::16:

masalalh bebisimize masallah Allahima emanet olsun kuzum sakin stres uzuntu yapma. Allahin izniyle saglikli dogacak bebisimiz.
cok uzun sure dile kolay bizim sadece 3 ay olmasina karsin ben bu kadar stres yasadim ye kendimden utaniyorum su an.
Selcana cok kiziyorum essek selcan :20:

selcan canım tek yapman sakin olmak herşey çok güzel.. gelecek bebişin..sabret canım..belkide normal olcak..herşey normal çünkü..

sagol canim benim. ne tuhaf ben kendi arkadaslarimdan alamadigim enerjiyi burdan sizlerden sanal arkadaslarimdan aliyorum.
sizlerle guluyor seviniyor mutlu oluyor sizlerle uzuluyor huzunleniyorum. sizden guc aliyorum yola devam diyorum.
harika bi sey bu valla bak :29:

eveeeet..ben de öyle...

insan bu mücadeleyi ,yoğun üzüntü , heyecan , sevinç, korkuları hem kendi yaşayıp

hem de başkalarının duygularını paylaşınca...ne bileyim bir olgunluk mu desem...hayata artık başka türlü bakmak mı desem..

ben kendi adıma artık çok basit meselelere üzülmüyorum mesela..

eskiden ne takardım ufak bazı şeyleri bile..

4 senedir yaşadığım bu yoğun süreçte...bir çok arkadaşımdan uzaklaştım maaalesef...kiminde onlar beni anlamadı

diye hissettim...kiminde belki benim tahammülüm yoktu...

yani sözün kısası çok değiştim bu süre içinde...sonuç olarak çok şeyler öğrendim bence...

sizlerle kısa süredir yaşadığım paylaşımlar da gerçekten çok iyi geldi bana da...

hepinizi çok öpüyorum...sevgiler...:16:

tek tasin simdiden hayirli olsun ümmü. sana ve ailene mutluluk getirsin güzel güzel gelsin göbisinde de :)

çok sağol hope..:16: allah hepimizn yüzünü tez zamanda güldürsün..sen neler yapıyorsun..bu arada tedavi gibi herhangi bir şey yaptınmı..güzel haberlerini bekliyoruz canım..:16:

canım merhaba..

iyi dileklerin için çok sağol...

senin adına çok çok sevindim :46:.....altın yumurta inşallah sana bebek olarak geri dönecek...

içini ferah tut...

sevgiler...:16:

lejana çok sağol..seninde doğum müjdelerini alırız işallah..seninde pufy ninde kızçelerin resimlerini görmek nasip olsun işallah..paylaşırsınız demii..:))

sagol canim benim. ne tuhaf ben kendi arkadaslarimdan alamadigim enerjiyi burdan sizlerden sanal arkadaslarimdan aliyorum.
sizlerle guluyor seviniyor mutlu oluyor sizlerle uzuluyor huzunleniyorum. sizden guc aliyorum yola devam diyorum.
harika bi sey bu valla bak :29:

taaaa buralardannn hollandlara bir enerji fışkırtırım kiii , pehhh pehhh :9:

birimiz hepimiz :46:hepimiz birimiz içinnnn:46::46::38::38:

alın benden de o kadarr yaniii:27::37::51::38:

yazışmalar paylaşımlar tekrar başlamış cok sevindim bütün topikteki bebek isteyen annelere rabbim tez vakiitee nasip etsin hamişlerede kucagına almayı nasip etsin inş :)))

yazışmalar paylaşımlar tekrar başlamış cok sevindim bütün topikteki bebek isteyen annelere rabbim tez vakiitee nasip etsin hamişlerede kucagına almayı nasip etsin inş :)))

hoşgeldinnn o zaman..:3:
aminn aminnn hepimize herkeşlere inşallah..:16:

bu arada Eymenn kimm ???

benim minnak torunumun adı da Eymen:16:
( eşimin ilk evliliğinden olan kızlarımdan torunlarım var benim , biri annesinin karnında biri de ortalıklarda:16::49: )

yukarı bak kuzummmm:9::9::9:

öpüyommm ki seniii bennnnn:54::54::54:

Bohçacı Breezey

bohçasında hepimize bir mesajı var yine...:52:

ben mesajları toplamayı beceremiyom da söylemesi ayıp...ondan tek tek yazıyom:26:

canımiçini ferah tut...iyi şeyler düşün... inşallah sonuçların çok iyi çıkacak..

sen yine laf yetiştircen hepimize..:1:

çok öpüyorum...:16:

Bohçacı Breezey

bohçasında hepimize bir mesajı var yine...:52:

ben mesajları toplamayı beceremiyom da söylemesi ayıp...ondan tek tek yazıyom:26:

canımiçini ferah tut...iyi şeyler düşün... inşallah sonuçların çok iyi çıkacak..

sen yine laf yetiştircen hepimize..:1:

çok öpüyorum...:16:

heeheheee heeeee ,:9::9::9:

o testin sonucu kötü çıkarsa ona daaa nanikkk nanikkkkk:33::33::33:

bohçacı geldiii hanımmmmmm:4::9::9:

sen çok yaşa emiiii:38:

lejana çok sağol..seninde doğum müjdelerini alırız işallah..seninde pufy ninde kızçelerin resimlerini görmek nasip olsun işallah..paylaşırsınız demii..:))

tabi ki canım..paylaşıcaz..

inşallah hepimiz bundan sonra

"40 yaşından sonra anne olup parklarda nefes nefese çocuk peşinde koşanlar"

topiğinde bebişlerimizin resimlerini paylaşcaz..:52:

tabi ki canım..paylaşıcaz..

inşallah hepimiz bundan sonra

"40 yaşından sonra anne olup parklarda nefes nefese çocuk peşinde koşanlar"

topiğinde bebişlerimizin resimlerini paylaşcaz..:52:

parkta salıncaklarda çocuklarımız sallanırkeneee çekirdek çitliycezz bu da unutulmasın lütfennn:19::1:

heee bir de kabuklarını " puuu " diye atıcazz:9::9::9:

sohbetiniz güzelmis arkadaslar kacirdim malesef markete gidip gelene kadar dagilmissiniz.Puffy68 bize isim koymustu degismis hepsi arkadaslar, cilgin brezeey bohcaci olmus:52:umutlu selcan tirsak diyorya brezeey ondan olmus:52:bekleyen ümmü muradina erenlerden olmus bende saskinim su siralar:52:kendi adimi kendim buldum.cocuklar oynarken bizde hem kisirimizi yeriz arkasindan cay hele o cekirdegi citleyip tükürmeyide yapalim walla hayali bile güzel:52:

Back