- Konu Sahibi akideciknane
-
- #2.041
Kızlar mesajlara hızla göz attım ama...herkes genel olarak ne durumda merak ediyorum...
kısa bir rapor verecek var mı aranızda...kim ne durumda ne aşamada.?...müjdeli haberimiz var mı?
test sonuçları nasıl? deneme yapanlar ne oldu?
kızmayın bana,..yurtdışından misafirlerim var..çok yoğunum kaç gündür...
hepinizi çok öptüm..
Hayirli ugurlu olsun canim tek taslarin yili bu yil saglikla gelissin büyüsün annesinin kucagina gelsin.
Bizim Kızlar nasılsınız? hepinizi çok öpüyorum...
uzun zaman oldu..bilgisayarda bir sorun vardı ..
internete giremedim bir süredir...hala ilkel bir cep telefonum var...
ve cepten de bağlanamıyorum..
herkes nasıl..umarım iyisinizdir...şöyle bir hızla bakmaya çalıştım mesajlara..ama tamamını okuyamadım tabi..
beni soracak olursanız....dün kontrolüm vardı...malum artık bir tane bebeğim var...13+2 oldu...detaylı ultrasonla bakıldı...
görüntüler gayet normal dedi doktor. kalbi beyni burnu ensesi iç organları ne bileyim herşeyi normal görünüyomuş
şimdilik....ama maalesef down sendromu riski için gerekli kan testlerini yapamıyoruz...çünkü gebelik
ikiz başladığı için kan testleri yanlış sonuç veriyormuş...doktor 5.ayda amniyosentezde netleşir durum ancak dedi..
Bir de şimdilik çok erken söylemek için ama...kıza benziyor dedi.. :)
işte böyle...5.aya kadar bi tereddüt hep kalacak yani içimizde...napalım yapacak bi şey yok...stres te çare değil..bekleyip
yaşayacağız işte..
Ama kızlar ilk kez bebeğin karnımda hareketlerini gördüm..henüz kendim hissetmiyorum tabi...çok tuhaf bir duygu..
umarım ben de sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi...siz de , isteyen herkes te kavuşur bebeklerine...emeklerinin sonucunu alır....
çok zor bir mücadele...ben çocuk istiyorum diye doktora gittiğimde..ilk işlemler başladığında 39 yaına yeni girmiştim...şimdi tam
43 üm...dile kolay 4 yıl...
umarım herkes daha çabuk daha zahmetsiz ulaşır...yılmak yok...zafer mücadele edenlerin
merhaba arkadaşlar..bugün merkezden haber geldi..yumoşum döllenmiş ..bir olgun bir küçük yumoş vardı küçük olana işlem yapılamamış..olgun olan döllenmiş çok şükür..yarın arayıp transfer için bilgi vercekler..gelişmeye devam ederse ya yarın yada diğer gün transfer olacak nasipse.lejana allah tamaına erdirsin..kızçeler çoğalıyor topikte..:))
cok ama sevindim ummucum masallah diyip dilimide isirayim. insallah bolunmeye devam eder Allahim tamamina erdirir.
cok mutlu oldum ya valla Allah yuzunu kara cikartmasin canim ya.
çok sağol duova..işallah benimle kalır..hayırlısı allahtan..allah umduklarımza nail etsin ulaştırsın..sen ne yapmayı planlıyorsun önce bebişmi doktorla görüşebildinmi canım
Bende 4 haziranda Ankarada'da Recai Pabuçcuda ilk muayene oldum.FSH 8,96 AMH 2 çıktı.Benimde şubatta bir kürtajım oldu.Şu anda estrofem e başladım yumurta kalitesini artırmak içinmiş.Folik asid-arginmax-Quenzim Q10-coraspirin kullanıyorum.Kendim incir kürü eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyorum.Muayenede sağda ve solda 2-3 tane folikül var dedi.Ayın 23-25 gibi adet görmem gerekiyor.O zamanda Gonaf F 300 kullanacağım 5 gün.Sonrasında E2 kontrolleri.Sevgilerimle,[/QUOTE
Senin değerler yaşa göre çok iyi görünüyor. doktor söylemedi mi? kimbilir belki doğal gebe kalırsın inşallaaah :)
yarın kontrole gidiyorum. tedavinin 7. günü.. yazarım herşeyi
Bende 4 haziranda Ankarada'da Recai Pabuçcuda ilk muayene oldum.FSH 8,96 AMH 2 çıktı.Benimde şubatta bir kürtajım oldu.Şu anda estrofem e başladım yumurta kalitesini artırmak içinmiş.Folik asid-arginmax-Quenzim Q10-coraspirin kullanıyorum.Kendim incir kürü eşimede keçiboynuzu kürü uyguluyorum.Muayenede sağda ve solda 2-3 tane folikül var dedi.Ayın 23-25 gibi adet görmem gerekiyor.O zamanda Gonaf F 300 kullanacağım 5 gün.Sonrasında E2 kontrolleri.Sevgilerimle,[/QUOTE
Senin değerler yaşa göre çok iyi görünüyor. doktor söylemedi mi? kimbilir belki doğal gebe kalırsın inşallaaah :)
hadi bakalim senden de mujdeli haberler bekliyoruz.
canlı selam canım..bugün aradılar yumoşumuz dölenmiş ..bölünmeye devam ederse yarın yada 3.gün transfer olacakmış..merak ve heycan içinde bekliyorum..zaran sende 4 yıldır uğraşıyormuşsun bende aynı canım 4 yıl önce gebe kaldım düştü..şu ana kadar tekrar kalamamıştım..işallah vakti gelmiştir..:)) aminn diyelim.herşeyin hayırlısı...allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda canım..
uzun zaman oldu..bilgisayarda bir sorun vardı ..
internete giremedim bir süredir...hala ilkel bir cep telefonum var...
ve cepten de bağlanamıyorum..
herkes nasıl..umarım iyisinizdir...şöyle bir hızla bakmaya çalıştım mesajlara..ama tamamını okuyamadım tabi..
beni soracak olursanız....dün kontrolüm vardı...malum artık bir tane bebeğim var...13+2 oldu...detaylı ultrasonla bakıldı...
görüntüler gayet normal dedi doktor. kalbi beyni burnu ensesi iç organları ne bileyim herşeyi normal görünüyomuş
şimdilik....ama maalesef down sendromu riski için gerekli kan testlerini yapamıyoruz...çünkü gebelik
ikiz başladığı için kan testleri yanlış sonuç veriyormuş...doktor 5.ayda amniyosentezde netleşir durum ancak dedi..
işte böyle...5.aya kadar bi tereddüt hep kalacak yani içimizde...napalım yapacak bi şey yok...stres te çare değil..bekleyip
yaşayacağız işte..
Ama kızlar ilk kez bebeğin karnımda hareketlerini gördüm..henüz kendim hissetmiyorum tabi...çok tuhaf bir duygu..
umarım ben de sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi...siz de , isteyen herkes te kavuşur bebeklerine...emeklerinin sonucunu alır....
çok zor bir mücadele...ben çocuk istiyorum diye doktora gittiğimde..ilk işlemler başladığında 39 yaına yeni girmiştim...şimdi tam
umarım herkes daha çabuk daha zahmetsiz ulaşır...yılmak yok...zafer mücadele edenlerin
tek tasin simdiden hayirli olsun ümmü. sana ve ailene mutluluk getirsin güzel güzel gelsin göbisinde de :)
İyi heberlerini bekliyorum canım:)
hadi bakalim senden de mujdeli haberler bekliyoruz.
İnşallah canım ya çok heyecanlıyım.
Seni merak ediyordum bende ikizlerden birini kaybetmissin canim üzüldüm.bende uzun süredir yoktum 5 gün oldu geldim.bende bebek yok tedavim baslamadi su an kalpte bir problem bulundu onunla mesgul kafam kendine iyi bak misafirlerin varmis kendini cok fazla yorma rahat davran biraz.
merhaba arkadaşlar..bugün merkezden haber geldi..yumoşum döllenmiş ..bir olgun bir küçük yumoş vardı küçük olana işlem yapılamamış..olgun olan döllenmiş çok şükür..yarın arayıp transfer için bilgi vercekler..gelişmeye devam ederse ya yarın yada diğer gün transfer olacak nasipse.lejana allah tamaına erdirsin..kızçeler çoğalıyor topikte..:))
masalalh bebisimize masallah Allahima emanet olsun kuzum sakin stres uzuntu yapma. Allahin izniyle saglikli dogacak bebisimiz.
cok uzun sure dile kolay bizim sadece 3 ay olmasina karsin ben bu kadar stres yasadim ye kendimden utaniyorum su an.
Selcana cok kiziyorum essek selcan
yok canım yok kendine kızma ne olur...
bazı acılar var ki zamanla ölçülmez...
kimin ne yaşadığı hiç bilinmez..
benim gibilerin tecrübeleri birazcık yol gösterirse kendimi iyi hissederim..
sen de biraz ferahla artık, bak...her şey iyi çıktı...belki tüp bebeğe de gerek kalmayacak...
iyi dileklerin için çok sağol...sizin de iyi haberlerinizi en kısa zamanda alacağız umarım..
sevgiler
inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.... topicte genelde herkes tedavide canım...
masalalh bebisimize masallah Allahima emanet olsun kuzum sakin stres uzuntu yapma. Allahin izniyle saglikli dogacak bebisimiz.
cok uzun sure dile kolay bizim sadece 3 ay olmasina karsin ben bu kadar stres yasadim ye kendimden utaniyorum su an.
Selcana cok kiziyorum essek selcan
yaşayacağız işte..
Kızlar mesajlara hızla göz attım ama...herkes genel olarak ne durumda merak ediyorum...
kısa bir rapor verecek var mı aranızda...kim ne durumda ne aşamada.?...müjdeli haberimiz var mı?
test sonuçları nasıl? deneme yapanlar ne oldu?
kızmayın bana,..yurtdışından misafirlerim var..çok yoğunum kaç gündür...
hepinizi çok öptüm..
kuzum ben gece sene ikinci evliligimi yaptim. ilk evliligimden ikiz ogullarim varagustosta 21yasina gircekler insallah.
simdiki esimle birbirimizi cok severek asik olarak evlendik bide citirdir kendisi soylemesi ayip
biz 3 aydir bebek calismalarina basladik yani henuz cok uzun bir sure olmadi. biz hollanda da yasiyoruz burda doktor kontrolunden
gectim kisa bi sure once. amh yapilmadi. fsh 8 cikti. doktor cok iyi dedi. hersey normal gorunuyor dedi ama zaman kaybi istemedigini
bildirdi ve bizi tupbebege yonlendirdi.tupbebegi yaptiracagimiz hastaneye dosyam gitti simdi ordan haber bekliyorum.
bu arada esimin sperm analizide iyi cikti. iste boyle benim hikayem canim.
ay duova sana 41 kere masallah kuzum. fsh oranin harika cikmis. kuzum ben gecen ay testleri evde kaybettim sonra buldum.
3 kere yaptim ilkinde yakaladim cizgiyi sonrasindakilerde yoktu ama yok ya yapamiyorum o testi valla. yapmiycamda artik zaten.
en iyi yontem gun asiri calisma yapmak
herseyde bi hayir vardir canim. yine baktirirsin. mesela burda ne amh nede e2 falan bakildi. tupbebekte birtek fsh bakiyorlar.
demekki vardir bi bildikleri.
bu arada biraz once soylemeyi unuttum tarcin da biz kadinlara cok faydali aklinizda bulunsun.
sen salla psikologu neyin en iyi psikolog burda kk da
21 hazirani seninle birlikte bizde heyecanla bekliyoruz
polen burda da var canim hemde turkiyeden daha uygun fiyatlari. aktarda satiliyor
alicam alicam hep unutuyorum hatirlattigin iyi oldu. balida ben corek otuyla birlikte kahvaltida yiyorum ama o da bitmis.
normal martkettekilerin tazeligine guvenemiyorum aktara gittim dun kalmamis. onada mutlaka yine basliycam.
aslan pencesine gelince ben bitki caylarini zaten cok severim. ben onu civan percemi ve coban cantasiyla karistirdim
aksamlari bi kupa iciyorum. ada cayinida oyle. bi aksam ada cayi bi aksam diger karisim.
ama kuzum inan ben cok onceden beri yapiyorum bunu. yani bebek icin veya yumoslar icin degil de saglikli yasam icin baslamistim.
gecen hafta folikul sayiminda faydasini gordum. 41 yasinda 9 folikul cok ama cok iyi sonuc sanirsam. ne dersin?
Masallah derim ben bu sayiya sen ovulasyon testini kullanbilsen tüpe gerek kalmaz bence en son kulanacaktin ne yaptin kullanabildinmi gecmisi okuyamadim.
gunaydin duovacim ve bereezeycim,
bugun biraz daha iyi oldugumu belirtmek istiyorumcok sukur.
lejena arkadasimiz ikizin tekini kaybetti maaleseftek bebegimiz iyiydi yakin zamanda ikili testi vardi
fakat girip bildirmedi bizede. aslinda benim de aklimda kac gundur insallah hersey yolundadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?