- 13 Aralık 2009
- 644
- 506
Ahhh ne kadar incesin çok teşekkür ederim, görüş duymak iyidir. Öncelikle senin güzel haberine çok sevindim. Zaten miyomların büyümesinden ziyade konumları bebişleri ilgilendiriyor. Büyümesi olsa olsa bize ağrı verir ama yeter ki bebekler iyi olsun ağrı çekmeye razıyız. Ben Ankara'dayım, burada çok güvenilen ve benim de çok güvendiğim bir riskli gebelik uzmanına gidiyorum: Doç. Dr. Metin Altay. Memorial ve bir kaç hastane ile anlaşması var biz de Memorial'ı seçeceğiz doğum için. İnşallah doğum dışında başka gerekmesin dilerim ki. Pazartesi kontrolüm benim de. Ben de söylediklerini seninle paylaşacağım muhakkak. Bilmiyorum öyle şeylere inanır mısın ama ben de meditasyon yapıyorum, elbette dua da ediyorum. Allah'ın izni ile meditasyondan da şifa bulacağıma inanıyorum. Rahimde meydana gelen problemler 2. çakranın alanına giriyor. Eğer ilgilenirsen, 2. çakra şifa çalışmalarını internetten araştırabilirsin. Günde 5 dk meditasyon yapıyorum. İnanıyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz yavularımızıCanım selam, miyomlarım büyümüş yine ama şükür ki extra riskli bir durum yok. Senin durumunu da danıştım doktoruma, “görmek gerekir ama biz riskli durumlarda da hastanemizin donanımına güveniyoruz.” dedi. İstanbuldaysan bir görüş derim. Yeditepe Prof Gazi Yıldırım. Sağlıkla gelecek inşallah bebişlerimiz ya yolu yarıladık sayılır, Allah’a emanet