Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 yaş üstü hamilelik
- Konu Sahibi Pera55
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 40 yaş hamilelik amh düşüklüğü hamiellik riskli gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. endişelerin neydi. burada 40 yaşında olup tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar var. ve sağlıklı bir gebelik geçiriyorlar. bende 38 yaşındayım.selam arkadaşlar 40 yaşımda imkansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.10 yaşında bir oğlum var kafam çok karışık var mı bu süreci yaşayan Hem çok mutlu hemde endişeliyim.Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz
Gerçekten bunu armağan olarak düşünüyorum.Bugün öğrendim hem d günüm hem ramazan hem cuma.Çok duygusalım endişelerim ileri yaş riskleri hem gelecek olarak hem hamilelik süreci.Geçen ay amh değerim 0.12 çıktı tüp bebeğe bile cevap vermez denilen bir değerle 1 ayda hamile kaldım.Sadece 1 kez denemeyle rabbim gerçekten çok büyük.Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
rabbim nasip etmiş.inşallah herşey yolunda gider. hiç ikili üçlü testlerle uğraşma nifty diye kan ile bakılan bir test var. olasılık değil net bilgi veriyor sana bebeğinin sağlığı hakkında. %99 sonuç veriyor. yoksa ikili testde sağlıklı olduğu aldığı halde yaşdan dolayı risk göreceksin. boşu boşuna gebeliğini zehir etme. ben hiç bir test yaptırmadım. sadece detaylı ultrason yaptırdım.şükürler olsun bebeğim sağlıklı. korkma dua et. herşey yolunda gidecektirGerçekten bunu armağan olarak düşünüyorum.Bugün öğrendim hem d günüm hem ramazan hem cuma.Çok duygusalım endişelerim ileri yaş riskleri hem gelecek olarak hem hamilelik süreci.Geçen ay amh değerim 0.12 çıktı tüp bebeğe bile cevap vermez denilen bir değerle 1 ayda hamile kaldım.Sadece 1 kez denemeyle rabbim gerçekten çok büyük.Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba,Hanımlar
Bende 41 Yaşında bir anneyim.14 yıllık evli ve 11 yaşında bir kızım var .Bu güne kadar 2.bir çocuk düşünmek hiç aklımda yoktu takiii geçen hafta eşimin 2.çocuk için ne kadar özlem duyduğuna şahit olana kadar.
Malum yaş ve uzun bir ara verdim.Deneyim ve önerilerinizi paylaşmanızı bekliyor olacağım.
Sevgiler
Bende 41 Yaşında bir anneyim.14 yıllık evli ve 11 yaşında bir kızım var .Bu güne kadar 2.bir çocuk düşünmek hiç aklımda yoktu takiii geçen hafta eşimin 2.çocuk için ne kadar özlem duyduğuna şahit olana kadar.
Malum yaş ve uzun bir ara verdim.Deneyim ve önerilerinizi paylaşmanızı bekliyor olacağım.
Sevgiler
- 11 Mart 2015
- 112
- 216
- 53
- 47
Merhabalar,
ben 40 yaşındayım, 13 yaşında bir kızım var. Kızım yoğun isteği üzerine ikinci bebeğe karar verdik. Şimdilik çok şükür hamileliğim gayet iyi gidiyor:)) hiç gözünüz korkmasın inanın ilk hamileliğimden daha keyifli çünkü daha bilinçliyim:) bir de kızımın şimdiden kardeşine olan ilgisini gördükçe neden bu kadar bekledim diye kızıyorum kendime bazen. Ama her şeyin bir zamanı var, benim için de doğru zaman buymuş demek ki:)
Sağlık sıkıntıları yönünden de hiç endişeniz olmasın bence. Daha önce arada arka arkaya 3 kayıp yaşadım, ciddi bir tiroid hastasıyım, sürekli endokrin kontrolüne de gidiyorum. Yani riskli bir gebelik yaşıyorum ama o kadar mutluyum ki:) Darısı tüm isteyenlerin başına:)
ben 40 yaşındayım, 13 yaşında bir kızım var. Kızım yoğun isteği üzerine ikinci bebeğe karar verdik. Şimdilik çok şükür hamileliğim gayet iyi gidiyor:)) hiç gözünüz korkmasın inanın ilk hamileliğimden daha keyifli çünkü daha bilinçliyim:) bir de kızımın şimdiden kardeşine olan ilgisini gördükçe neden bu kadar bekledim diye kızıyorum kendime bazen. Ama her şeyin bir zamanı var, benim için de doğru zaman buymuş demek ki:)
Sağlık sıkıntıları yönünden de hiç endişeniz olmasın bence. Daha önce arada arka arkaya 3 kayıp yaşadım, ciddi bir tiroid hastasıyım, sürekli endokrin kontrolüne de gidiyorum. Yani riskli bir gebelik yaşıyorum ama o kadar mutluyum ki:) Darısı tüm isteyenlerin başına:)
- 11 Mart 2015
- 112
- 216
- 53
- 47
Aminnn inşallah:))Hayırlısıyla kucağınıza almanızı tüm kalbimle temenni ederim
Benim kızım da aynı durumda en çokta eşim
Rabbim inşallah bize de nasip eyler
AMİN...Merhabalar,
- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
Tüp bebek mi yaptınız?Gerçekten bunu armağan olarak düşünüyorum.Bugün öğrendim hem d günüm hem ramazan hem cuma.Çok duygusalım endişelerim ileri yaş riskleri hem gelecek olarak hem hamilelik süreci.Geçen ay amh değerim 0.12 çıktı tüp bebeğe bile cevap vermez denilen bir değerle 1 ayda hamile kaldım.Sadece 1 kez denemeyle rabbim gerçekten çok büyük.Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba. Ben 40 yaşındayım. 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir kızım var. İlk gebeliğim hemen olmuştu. Kızım büyüyüp kardeş.isteyene kadar hamile kalmaya hiç çalışmadım. Son 1.5 senedir çocuk çalışmalarımız sonuçsuz kalınca aralık ayında tüp bebek denemesi yaptık. Olumsuzdu. Tam brta hcg testi istenen günde adet oldum 19 ocakta. O gün benim için kabustu o tarih. Ümitlerimin yerle bir olduğu gündü. Tüp bebek tedavisi boyunca 15 günde 60 iğne vurulmuştum karından kalçadan... ağrılardan oturamıy8odum ama acısı bike tatlı geliyordu. Çok ağladım. Kızıma sarılıncaya dek... ona sarıldım ve Rabbime şükrettim ona sahip olduğum için. Sen ne eylersen güzel eylersin Rabbim dedim. İsyana girdiysem affet dedim. Çocuk bebek mevzusunu böylece kapattık eşimle. Amh değerim 0 a yakındı. Eşim varikoseldi. Benim vücut allak bullaktı hormon ilaçları yzünden vs vs. Sonra...
Sonra ne oldu biliyor musunuz? O kabus günü 19 ocak, asla unutamayacağım bir tarih oldu. Şimdi o benim Son Adet Tarihim. 5 haftalık hamileyim. İnanamadık doktorlar mucize diyor. Hala inanamıyorum. Keseyi gördüm kalp atışını görene kadar da inanamayacağım zaten.
Diyeceğim o ki; Allah ol deyince oluyor bunu bir kez daha yaşadım gördüm. Dualarınıza beni de ekler misiniz? Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
Sonra ne oldu biliyor musunuz? O kabus günü 19 ocak, asla unutamayacağım bir tarih oldu. Şimdi o benim Son Adet Tarihim. 5 haftalık hamileyim. İnanamadık doktorlar mucize diyor. Hala inanamıyorum. Keseyi gördüm kalp atışını görene kadar da inanamayacağım zaten.
Diyeceğim o ki; Allah ol deyince oluyor bunu bir kez daha yaşadım gördüm. Dualarınıza beni de ekler misiniz? Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah.
Merhaba sanırım 2017 de yazmışsın buraya doğum gerçekleşmiş olmalı şimdi nasılsın yani bebekle ve büyük çocukla nasıl gidiyor işler bende 41 yaşındayım 17 yaşında kızım var kaygı ve endiswlerim var ondan sordum hamilelegimde herşey yolunda gidiyor şükür zorlandınmı bebek bakiminda yada çevrendeki soylenenlerdenselam arkadaşlar 40 yaşımda imkansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.10 yaşında bir oğlum var kafam çok karışık var mı bu süreci yaşayan Hem çok mutlu hemde endişeliyim.Görüşlerinizi paylaşabilir misiniz
Ne güzel büyümüş ler bile cnm o zamanlar nasıldı yani kardeşlerin doğduğunda sen nasıl yaklaştın olaya bende 41 yaşındayım ve 17 yaşında kızım var hamileyim şu an bebek dogunca kızımın tavrı vs nasıl olur şimdilik alıştı soruyor bazen hissediyorsun nerede şu an vs diye ama yaş farkı çok sorun oldumu sizde merak ettimcanım benim ikiz kardeşlerim var ben 34 yasındayım onlar 17 :)
yani annem 40 yasında dogurdu onları
Merhab
A bende 41 yaşındayım 17 yaşında bir kızım var ve 2.ye hamileyim herşey yolunda gidiyor 5 ayı geride bıraktım endişe ve kaygılarım var benimde supriz bi gebelik eşim çok istiyordu bende arada kalıyordum olsam olmasamı diye oldu ve aldırmayın düşünmedik hiç 17 yıldan sonra eve neşe gelir diolar kızınızdan çok sever diolar ama kaygilandiriyor bakımı uzun aradan sonra nasıl olcak vs bosunamı takıyorum sizce ve ben doğum olana kadar 42 olcam çevredekiler ayıpları vs yardım edinMerhabalar,
Şimdi doğmuş olmali .benimde yaşım 41.bir kez denemeyle diye yazmışsınız normal yolla mi hamile kaldınız yoksa bi tedavi uygulan dimi?Gerçekten bunu armağan olarak düşünüyorum.Bugün öğrendim hem d günüm hem ramazan hem cuma.Çok duygusalım endişelerim ileri yaş riskleri hem gelecek olarak hem hamilelik süreci.Geçen ay amh değerim 0.12 çıktı tüp bebeğe bile cevap vermez denilen bir değerle 1 ayda hamile kaldım.Sadece 1 kez denemeyle rabbim gerçekten çok büyük.Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin