40 yaş bakımı desek

Canım bu aralar bende de merak konusu oldu bu ozon yağı.
Eskiden almıştım pek kullanmadım ihtiyacım yoktu.
Çok faydalı deniliyor kararsızım.Siz nereden aldınız ve ne zamandır kullanıyorsunuz.Etkileri en erken ne zaman belli oluyor.
Çok merak ettim çok sordum :KK39:

Ben aktardan aldım..yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Ihtiyacim yoktu derken kirisigim yoktu demek istedin sanırım..çünkü bir insan vücudunun her zaman oksijene ihtiyacı vardır..sağlıklı insanlar bile ozon terapisine gidiyorlar kaliteli yasam icin..bence kullanmalisin arkadasim..fark hissetmezsen birakirsin..hiçbir yan etkisi yok

Gerçek argan yağı kullanıyorum nemlendirici niyetine.Lila kutudan alıyorum.Kışın kullanıyorum.Nuxe mervilence serisini kullanıyorum.Temizleyici misel su.peeling ,kil maskesi(karma yağlı ciltler için dengeleme-clinic de güzel ama çok pahalı) ,nem maskesi(kuru normal cilt için veya kışın ihtiyaç daha çok)

Nuxe mervelence serumu(yerleşik kırışıklık ve toparlama) da var.Claudie miydi neydi onu da seviyorum.Doğal içerikleri fazla bu markaların.Clinic repairwer serisi ve este luder global serisi çok iyi ama çok pahalı.Onun yerine nuxe ile idare ediyorum.Yazın ürünleri ayrı oluyor cildim yağlı oluyor yazın ona göre ürün kullanıyorum.Dudak balmı en iyi nuxenin kavanozdaki..

Fondoteni kaliteli almaya çalışıyorum.Nuxe nin bb kremi iyi.Lancome su bazlı fondoten güzel.

.Şuan elimde ecowel yüz temizleme jeli var çok güzel.Makyaj temizlemede misel su yeterli olmuyor bence; temizLeme sütü çok hırpalamıyor.göz çevresi için iki fazlı temizleyici kullanıyorum çok hırpalamasın diye.cilt temizLiği çok önemli.Haftada bir iki peeling önemli.ucuz olsun diyenler garnier (daga sert)ve yves rocher kayısılı peeling(daha yumuşak) olur.Bu iki markanın ürünleri olabilir.Garnierin kremleri çok başarılı.

Makyaj ürünleri kaliteli olmalı.Denediğim en kalıcı göz kalemi clinic cream shaper.Maskara misha'nın kalıcı.Doğru ürünler kullarak ciltteki hırpalanmayı enaza indirmeliyiz.Bunun için ürünleri netteki güzellik bloglarından araştırabiliriz.

Yüz temizleme sonra yüze buz gezdirin özellikle sabahları...Güneş kremi avene yağlı ciltten çok memnun kaldım.

Elleri unutmayın ona güzel bir el kremi bulamadım.Bir de saçlarıma güzel bie şampuan bulamadım:KK66:Tavsiye istiyorum:KK66:

Son düzenleme:
Ben aktardan aldım..yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Ihtiyacim yoktu derken kirisigim yoktu demek istedin sanırım..çünkü bir insan vücudunun her zaman oksijene ihtiyacı vardır..sağlıklı insanlar bile ozon terapisine gidiyorlar kaliteli yasam icin..bence kullanmalisin arkadasim..fark hissetmezsen birakirsin..hiçbir yan etkisi yok
Merhaba :KK24:
Canım benim ya evet kırışığım yok öyle demek istemiştim.
Kesinlikle haklısınız.Her zaman oksijene ihtiyaç var.
Ben de araştırmaktayım.
Yaş ilerlese de gençlik dursun bizde:KK28:
Yaşım 48 :KK73:
Bir ürün var çok övülüyor.:super:Aklım onda o nedenle sordum.
Sanırım ben de başlamak istiyorum:KK28:
Hem aydınlık verip hem leke gidiyor denildi.
Lekelerimi zaten açmıştım.
Çok silik ama tamamen tertemiz cildim olsun istiyorum:KK70:
Çok meraklandım almayı istiyorum.
O nedenle acaba onu mu kullanıyorsunuz demek istedim.
Marka buraya yazmıyorum özelden isteyene yazarım.
Zaten başlayınca hemen paylaşacağım.
Güzellikle ilgili Başka tavsiyelere de açığım.Tekrar teşekkürler:KK19:

Gerçek argan yağı kullanıyorum nemlendirici niyetine.Lila kutudan alıyorum.Kışın kullanıyorum.Nuxe mervilence serisini kullanıyorum.Temizleyici misel su.peeling ,kil maskesi(karma yağlı ciltler için dengeleme-clinic de güzel ama çok pahalı) ,nem maskesi(kuru normal cilt için veya kışın ihtiyaç daha çok)

Nuxe mervelence serumu(yerleşik kırışıklık ve toparlama) da var.Claudie miydi neydi onu da seviyorum.Doğal içerikleri fazla bu markaların.Clinic repairwer serisi ve este luder global serisi çok iyi ama çok pahalı.Onun yerine nuxe ile idare ediyorum.Yazın ürünleri ayrı oluyor cildim yağlı oluyor yazın ona göre ürün kullanıyorum.Dudak balmı en iyi nuxenin kavanozdaki..

Fondoteni kaliteli almaya çalışıyorum.Nuxe nin bb kremi iyi.Lancome su bazlı fondoten güzel.

.Şuan elimde ecowel yüz temizleme jeli var çok güzel.Makyaj temizlemede misel su yeterli olmuyor bence; temizLeme sütü çok hırpalamıyor.göz çevresi için iki fazlı temizleyici kullanıyorum çok hırpalamasın diye.cilt temizLiği çok önemli.Haftada bir iki peeling önemli.ucuz olsun diyenler garnier (daga sert)ve yves rocher kayısılı peeling(daha yumuşak) olur.Bu iki markanın ürünleri olabilir.Garnierin kremleri çok başarılı.

Makyaj ürünleri kaliteli olmalı.Denediğim en kalıcı göz kalemi clinic cream shaper.Maskara misha'nın kalıcı.Doğru ürünler kullarak ciltteki hırpalanmayı enaza indirmeliyiz.Bunun için ürünleri netteki güzellik bloglarından araştırabiliriz.

Yüz temizleme sonra yüze buz gezdirin özellikle sabahları...Güneş kremi avene yağlı ciltten çok memnun kaldım.

Elleri unutmayın ona güzel bir el kremi bulamadım.Bir de saçlarıma güzel bie şampuan bulamadım:KK66:Tavsiye istiyorum:KK66:
Merhaba canım.Lila kutudan ben de alış veriş yaparım çok beğenirim .
BB missha kullanıyorum.Şampuan olarak ta Restorex aldım içine sarımsak attım ve saçıma göre de başka şeyler kattım.Severek kullanıyorum:KK24:

Ben de araştırmaktayım.
Açıkçası ben de oldukça arastirmaciyim bu konuda..O krem her ne ise bilmek isterim:) ben cilt rengimi pirinç unu+limon+bal üçlüsüyle açtım..çiller hala belli ama daha fazla kullanmaya cesaret edemedim..cildi aşırı kurutuyor çünkü. .krem ismini ozelden bekliyorum..bu arada ben de 41 yasindayim

Açıkçası ben de oldukça arastirmaciyim bu konuda..O krem her ne ise bilmek isterim:) ben cilt rengimi pirinç unu+limon+bal üçlüsüyle açtım..çiller hala belli ama daha fazla kullanmaya cesaret edemedim..cildi aşırı kurutuyor çünkü. .krem ismini ozelden bekliyorum..bu arada ben de 41 yasindayim
Canım yaşlar yakın sayılır kremi özelden yazıyorum.bakarsınız.
Dediğiniz üçlü de güzel ama fazla kullanmak inceltiyor cildi.
Başka güzellik sırlarınız var ise sizde bana yazın bakalım.:KK28:

Ben de araştırmaktayım.

merhaba bana da yazar mısınız? ben de 40 ı devirenlerdenim.

Ben de araştırmaktayım.
Merhaba lekeleriniz ne tur lekelerdi ve nasıl açtınız? Ayrica 48 yaşında olup kirisiksız olmayı nasil başardınızz:KK57::KK9::KK9: masaAllah:nazar::nazar:

40 yaşıma 4 yıl var. Makyaj pek yapmam. Saf C vitamini sürerim her gün,hyaluronik asiti de hiç aksatmam. Göz altı kremi olmazsa olmazımdır. Avokado yağı da favorimdir. Evde aklıma geldikçe maskeler yaparım,yoğurt,karbonat,limon,yumurta,yulaf,maya...... Çeşitli karışımlar yapar yapar sürerim :) Çok yavaş yaşlansak keşke....
saf c vitamini nereden alıyor sunuz serum olarak mı kullanıyor sunuz

ben de hep doğal ürünlerden yanayım. yüksek antioksidan içerikli ürün seti kullanıyorum şuan ve çok memnun kaldım. kırışıklık ve derin çizgileri yaklaşık 25 günde kaybediyor. cilde detox etkisi sağlıyor aslında. uttwiller elması kök hücresinden elde edilmiş bu ürünler. ayrıca noni meyve özütü de var içinde. ben ilk duyduğumda bu meyveyi çok araştırmıştım. yaşam mucizesi deniyormuş bazı ülkelerde. dedikleri kadar var bence :) almak isterseniz site vs önerebilirim. sevgiler...

X