40 yaş bakımı desek

selincoco

çağrışım
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
16
1
Merhaba kızlar ciltte sarkmalar oluşmaya başladı yüz artık daha bir bakım istiyor hangi kremleri kullanıyorsunuz we hangi bakımları yapıyorsunuz paylaşırmısınız lütfen:KK47:

40 yaşıma 4 yıl var. Makyaj pek yapmam. Saf C vitamini sürerim her gün,hyaluronik asiti de hiç aksatmam. Göz altı kremi olmazsa olmazımdır. Avokado yağı da favorimdir. Evde aklıma geldikçe maskeler yaparım,yoğurt,karbonat,limon,yumurta,yulaf,maya...... Çeşitli karışımlar yapar yapar sürerim :) Çok yavaş yaşlansak keşke....

40 yaşıma 4 yıl var. Makyaj pek yapmam. Saf C vitamini sürerim her gün,hyaluronik asiti de hiç aksatmam. Göz altı kremi olmazsa olmazımdır. Avokado yağı da favorimdir. Evde aklıma geldikçe maskeler yaparım,yoğurt,karbonat,limon,yumurta,yulaf,maya...... Çeşitli karışımlar yapar yapar sürerim :) Çok yavaş yaşlansak keşke....
saf c vitamini derken, limon suyu vs mi kremmi?anlayamadımda..

saf c vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, ayrıca nasıl uyguluyorsunuz , hergün mü, yoksa hafta da bir mi

Canım nadilE="BEYZABET, post: 45506038, member: 67408"]Canım ben eczaneden aldım.. REdox-c diye bir serum..[/QUOTE]
Canim nasıl kullanıyorsunuz

Yatmadan 1 saat önce yüzüme boynuma ve kollarima ozon yagi sürüyorum. Derin dudak ustu kirisikliklarim oldukça azaldı tenimin rengi 2 ton açıldı, kabızlık sorunum kalmadı, sabahları daha enerjik uyanıyorum..Bu ozon dedikleri olay bu harika aa

Yatmadan 1 saat önce yüzüme boynuma ve kollarima ozon yagi sürüyorum. Derin dudak ustu kirisikliklarim oldukça azaldı tenimin rengi 2 ton açıldı, kabızlık sorunum kalmadı, sabahları daha enerjik uyanıyorum..Bu ozon dedikleri olay bu harika aa
Canım bu aralar bende de merak konusu oldu bu ozon yağı.
Eskiden almıştım pek kullanmadım ihtiyacım yoktu.
Çok faydalı deniliyor kararsızım.Siz nereden aldınız ve ne zamandır kullanıyorsunuz.Etkileri en erken ne zaman belli oluyor.
Çok merak ettim çok sordum :KK39:

X