Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saf c vitamini derken, limon suyu vs mi kremmi?anlayamadımda..40 yaşıma 4 yıl var. Makyaj pek yapmam. Saf C vitamini sürerim her gün,hyaluronik asiti de hiç aksatmam. Göz altı kremi olmazsa olmazımdır. Avokado yağı da favorimdir. Evde aklıma geldikçe maskeler yaparım,yoğurt,karbonat,limon,yumurta,yulaf,maya...... Çeşitli karışımlar yapar yapar sürerim :) Çok yavaş yaşlansak keşke....
hahaaa güldüm kendime:))evet bende az önce araştırdım serumlar varmış.. almayı düşünüyorum.. redoxan falan varmış.. sağol cnm teşkler::)limon suyu değil canım, c vitamini serumu kullanıyorum
saf c vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, ayrıca nasıl uyguluyorsunuz , hergün mü, yoksa hafta da bir mi40 yaşıma 4 yıl var. Makyaj pek yapmam. Saf C vitamini sürerim her gün,hyaluronik asiti de hiç aksatmam. Göz altı kremi olmazsa olmazımdır. Avokado yağı da favorimdir. Evde aklıma geldikçe maskeler yaparım,yoğurt,karbonat,limon,yumurta,yulaf,maya...... Çeşitli karışımlar yapar yapar sürerim :) Çok yavaş yaşlansak keşke....
c vitamini serumu kullanıyorum,bir markanın. günde 1 kez sürüyorumsaf c vitamini olarak ne kullanıyorsunuz, ayrıca nasıl uyguluyorsunuz , hergün mü, yoksa hafta da bir mi
c vitamini serumu kullanıyorum,bir markanın. günde 1 kez sürüyorum
eczanede vardır elbet ama internetten alıyorum canımbu serum eczanelerde mi satılıyor, fiyatı nedir,
Canım ben eczaneden aldım.. REdox-c diye bir serum..bu serum eczanelerde mi satılıyor, fiyatı nedir,
Canim nasıl kullanıyorsunuz[/QUOTE]Canım nadilE="BEYZABET, post: 45506038, member: 67408"]Canım ben eczaneden aldım.. REdox-c diye bir serum..
pamuga döküp pamukla yüzüme sürüyoum canım..[/QUOTE]Canim nasıl kullanıyorsunuz
Göz çevresine sürmüyormusunuz[/QUOTE]pamuga döküp pamukla yüzüme sürüyoum canım..
Canım bu aralar bende de merak konusu oldu bu ozon yağı.Yatmadan 1 saat önce yüzüme boynuma ve kollarima ozon yagi sürüyorum. Derin dudak ustu kirisikliklarim oldukça azaldı tenimin rengi 2 ton açıldı, kabızlık sorunum kalmadı, sabahları daha enerjik uyanıyorum..Bu ozon dedikleri olay bu harika aa