40 ve +40 yaş

güneşim doğum günün kutlu olsun .sağlıklı,azuuun huzurlu ömrün olsun canım.allah yolunu acık etsin.a.s. :1hug: :teselli:

yeşilim şimdiden kutluyorum nice sağlıklı yıllara allahgüzel yaşamayı nasip etsin inş öpüyorum

ben büyük ihtimalle burada olmıycam oğlumun mecburi hizmet yerine gideriz herhalde yoksa çok isterdim sen gidicenmi

Güneş ablam,mutlu yıllaarr,nice nice yıllara olsun inşallah.a.s.

günaydın çıtırlarhihoyyyt

Günaydın çıtırtlar...
Yeşilim yeni yaşın hayırlı olsun dilerim....
Yaşımızın yaşlandıkça değeri artıyor olması da bir başka güzellik...
Bütün çıtırtlarımızın günü güzel geçsin inş.:1hug:a.s.

Çıtırlar hepinize günaydın ben geldim herkes iyidir inşallah bende iyiyim biraz yorgunluk var habire koşturup durdum ankarada evdede çok iş var yapaılır nasılsa fırsat bulup da nete giremedim güzel bir ankara buluşması oldu esmer güzelimle telde konuştuk çok tatlı bir arkadaş çok sıcacık bir sesi vard.D@ğçiceğim dünya tatlısı bir insan çok sıcak ve sevecen işin ilginci ışıklardan geçerken arka arkaya geçmişiz beraber girdik hatta binaya tanımayınca böyle oldu çok güzel geçti buluşma ben çok mutlu oldum ama iyiki tanımışım herkesi.kaydirigubbakcemile3

günaydın çıtırlarım gerçi ben çıtırlıjtan kırıldım ama ne diyelim kuyruk dik olmalı demi ama
ankcım çok güzel diniz buluşmada canım kıskandım inanın keşke hep birlikte buluşabilsek ama bakarsın bululuşur çocuklar okumaya falan gelirlerse kesin bulurum sizi ankarada

güzeldi ama buluşma kısmet nerede olacağın belli olmuyor bazen şöle bir buluşma olsa yine ne güzel olurdu

yeşilim canım nice mutlu hayırlar dolu yıllara

çok teşekkür ederim. umarım daha nice yıllar burada olur paylaşımlar yaparız iyi ki varsınız .Herşey gönlünüzce olsuna.s.

hoşgeldin canım.çok sevindik bizde sizleri birkez daha gördüğümüze.helede arka arkaya gitmenize bittim yaa kaydirigubbakcemile3.

yeşileme en içden dileklerimle doğum gününü kutluyorum ve çoooookk öpüyorumm
ona hitaben Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ev hanımım sen nasılsın canım benim bi gelişme varmı .?

neyse bayanlar ben kacıyorum.

görümcemin kayınvalidesi vefaat etmiş.oraya gitmem gerekli.hastaydı çokda yaşlıydı.allah kurtardı. üzüldük severdim teyzeyi senağlama

hepinizi öpüyorum. Şeniz

canım çok sağolasın seninde başın sağolsun mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…