40 ve +40 yaş

iyi geceler güneş ablam .nazarboncuğum..bende çıkıyorum ...öpüldünüz...

iyi geceler çıtır dostlarım...ben bugün çok yoğun bir gün yaşadım...sizlerle paylaşmak istedim..bahçeme 2 aydır gelen bir köpek vardı...ben onu besliyordum dişi olduğu için herkes kovalamış yada vurmuş..neyse ben kıyamadım onu besledim...son zamanlarda anladımki bebişleri olacak...bu sabah bebişleri oldu..5 tane sinden 3 tanesi yaşıyor... biz eşimle yer yaptık bebişleri ve anneyi getirdik bahçeye..ama yavrular biraz zayıf annede öyle..şimdi onlara bakıyorum...okadar sevimlilerki nasıl sahiplendiricem bilmiyorum... çok güzel ve yorucu bir gündü paylaşmak istedim...hepnize sevgiler...Şeniz

canım nasıl bir sevaba girmişsin. çok teşekkür ederim. izmirde hayvan barınaklarına alınıyor böyle yavrular. biraz büyüyünce kısırlaştırıp doğal ortama bırakıyorlar. herzamanda kontrolleri yapılıyor. bizlerde elimizden geldiğince artık yemeklerimizi onlara veriyoruz. bilmiyorum ama 2 aylık olmadan gençlik aşılarının yapılması lazım. yoksa o yavrularda ölür. hayvan hastahanelerinde aşıları bedava yapılıyor. kontrolleri sağlanıyor. bir soruştursan iyi olur sanırım. Şeniz

işte benim bahçem çok büyük vede müsait ama ben besliyemiycem..çünkü bahçemin etrafı kapalı değil komşumlada aramızda duvar yok ve komşum istemiyor onun bahçesine geçer diye..bakalım ne yapabilcem...inşallah onlara iyi bakabilecek yuvalar bulurum..ilgin için teşekkür ederim...:1hug:

canım yinede bahçeli bir evin olduğu için şanslısın. bizler buna hasretiz. yinede ben evimde kedi besliyorum. eskiden bahçeli bir evde oturuyordum. o zamanlar çok köpek beslemiştim. yine öyle bir eve taşınsam yine beslerim. hayvanları çok seviyorum zira. :1hug:

canım nasıl bir sevaba girmişsin. çok teşekkür ederim. izmirde hayvan barınaklarına alınıyor böyle yavrular. biraz büyüyünce kısırlaştırıp doğal ortama bırakıyorlar. herzamanda kontrolleri yapılıyor. bizlerde elimizden geldiğince artık yemeklerimizi onlara veriyoruz. bilmiyorum ama 2 aylık olmadan gençlik aşılarının yapılması lazım. yoksa o yavrularda ölür. hayvan hastahanelerinde aşıları bedava yapılıyor. kontrolleri sağlanıyor. bir soruştursan iyi olur sanırım. Şeniz

canım ilgin çin öncelikle teşekkür ederim...tabiki benim yanımda kaldıkları müddetçe bakımlarını aşılarını yaptırıcam.... elimden geldiği kadar... yalnız bu sabah çok üzüldüm...annemiz 2 tane daha dünyaya getirmiş ama .altınamı alamadı yoksa ölümü doğdu yavrular anlamadım..gecede çıkıp bakamadım..Şeniz barınak konusuna gelince burada birkaç arkadaş beni korkuttu..uyutuluyorlar diye...neyse çok araştırmam lazım ....CADIARZU

günaydın çıtırlarım
gece kaynatmışsınız

Günaydın

G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
I sıtsın güneş içini
N e dilersen o olsun….

Tüm dualarımız kabul olsun inş..
güneş saklandı bu gün fırtına yerini yağmura bırakacak galiba 23 nisanı inş. güneşli bir gün de yaparız dua edin kızlarım üzülüyor:1hug:a.s.

güneş saklandı bu gün fırtına yerini yağmura bırakacak galiba 23 nisanı inş. güneşli bir gün de yaparız dua edin kızlarım üzülüyor:1hug:a.s.

inşallah bayram güneşli olurda çocuklar mutlu olur

GÜNAYDIN
KIRŞEHİRDEN SEVGİLERRR
-------------------D@ĞÇİÇEĞİM HAYIRLI İŞLER OLSUN CANIM :)
İRNAM EGEM BENAM HAYDEÇ GÜNEŞ ANK06 EMİNE44 YEŞİLİM LEREENİM EV HANIMI nazarboncugum VE BURDAKİ BÜTÜN ÇITIR ARKADAŞLARIMIZA İYİ SOHPETLERRR
HAYDEÇ CANIM BENİM HAVANLARA MERHAMETİ OLMAYAN İNSANLAR HİÇ OLMAZ ÇOK İYİ YAPMIŞIN BİZİM MAHELENİN BÜTÜN KEDİSİ KÖPEKLERİ BİZİM BAHCEDELERR KÜÇÜK Bİ BAHCENEİN İÇİNDELER ARTIK YEMEK VE KEMİK BİRAKYORUM
:KK43: AMA BELEDİYE Bİ TEMİZLİYOR BUNADA ÇOK ÜZÜLYORUZZZ YA :KK43:

selam hanımlar nassınız evtyaa inş hava güzel olur

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt AMA HER 23 NıSANDA YAĞMUR YAĞARKııı:senağlamaEVET YA ÇOÇUKLARIN ÇOÇUK BAYRAMI KUTLU OLSUNN:teytey::teytey:

Arkadaşlar merhaba hihoyyyt Dilerim 23 nisanda güneşli bir gün olur .Eskiden 23 nisan bayramı sokaklarda kutlanırdı .Stadyumlarda değil .Çok daha güzel ve coşkuluydu , heyecanla resmi geçit yapacağımız günleri beklerdik .Şimdi öyle değil maalesef .Ben bugünden bütün Türkiyemız 'in 23 nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum .Cumhuriyete geçişimizin ilk adımı olan , 23 Nisan 1920 de TBMM nin açılış günü olan bu tarih , ulu önder Mustafa Kemal Atatürk sayesinde çocuklarımıza armağan edilmiştir.Herkesin bu güzel bayramı kutlu olsun .

X