40 ve +40 yaş

GÜnaydın Çıtırlar
oy ne gÜzelllll daĞÇıÇeĞı gÜleceĞım ama mezaretımmm var :) allah da senı gÜldÜrsÜnnnnn

Hep iyi olun inşallah, günleriniz aydın olsun

Temel aynalı sigaralığından bir tane sigara çıkarmış o anda gözü aynaya takılmış
- Ula Dursun ha bu aynadaki adam baa tanıdık geliy
demiş.

Dursun aynayı temelden almış şöyle bir bakmış
- Ula salak tabi tanıdık gelir bu benim .....

paylaşımlar süper,ellerinize sağlık arkadaşlar.

hayatın anlatan bir resimle sizlere ortak olayım.:teselli:

Güzelmiş güldüm vallahi .Evde kapıları sildim yorgun bir halde oturdum daha da işim bitmedi .Kızlar minik köpeğim için yazdıklarınıza teşekkür ederim .Ben onu 2 aylıkken aldım .3 aylık olduğunda çişini kakasını tuvalete yapmayı öğrenmişti .Sonra 3 yaşında bir yerlerden atlarken korkmaya başladı , hiçbir anlam veremiyordum .Meğer ağrısı varmış .Ağrısı olduğunu anlayınca kontrol eden veteriner geldi .(aşıları için düzenli eve gelirdi) Muayene etti bir şeyi yok dedi ve o halde yavruma aşı yaptı .Ama ağrıları geçmedi .Veteriner geldiklten 10 gün kadar sonra aniden koltuktan yuvarlandı acı içinde baygındı .Kucaklayıp hayvan hastanesine götürdük .Felç gelmiş dedileri Erken müdahale edilseydi böyle olmayacaktı .Bütün suç veterinerde.2 gün hastanede kaldı ama o duyguları anlatmak imkansız.Kıpırdayamıyordu ve sürekli peşimden ağlıyordu .2 gün sonra ben köpeğimi çıkardım .2 ay evde serumlar takıldı , kortizon tedavisi gördü .Vücudunda yaralar açıldı .Ben çok ağladım .Gecem gündüzüm karıştı .Yıllar önce böyle bir olay yaşayacağımı ve benim felçli bir köpeğin 6 senedir altını temizleyeceğimi söyleselerdi inanamazdım .Uyutalım dediler .Asla dedim .Onun o kara gözleri dünyaya bedeldi.Sonra üniversite hastanesinde ameliyat edildi sırtına platin takıldı .Benim cesur yüreğim 4 saatlik bir ameliyat geçirdi .Ameliyatı bir doçent yaptı .Sonuçta olmadı yürüyemedi .Yaşama küstü yemek yemedi ama sevgiyle üstesinden geldim .Şimdi
yine şımarık ve başka bir veterinerimiz var .Dünya iyisi ve çok bilgili bir genç .Bir ara 2 sene önce böbrek rahatsızlığı geçirdi .Onun sayesinde yaşama döndü .İşte böyle .Şimdi mutlu ama yardımsız bir yerlere çıkamıyor inemiyor .Çiş ve kakayı tutamıyor ve mesanesine bastırmadan çişini yapamıyor .Görenler nasıl baktığıma şaşırıyor .Aslında şaşacak bir durum yok .İnsani yanı olan, merhametli her insanın yapması gereken bir şey .Aynı şey bizim başımıza gelse bizi atsınlar ölüme mi terk etsinler. İnsan ya da hayvan ne fark eder ki .En yakınlarım örneğin ablamın bile saçma sapan konuşmaları oldu .Şu minicik canlıya bakmamı adeta kıskandılar .Üstelik iki çocuk büyüttüm bu üçüncüsü oldu :)))Ama unutmamalı ki Allah büyüktür .Gün gelir aynı olayı biz insanlar da yaşayabiliriz. Ben köpeğimi bir çok kişiden daha fazla seviyorum .Tertemiz bakıyorum .Altını alkolle temizliyorum Yani çok steril ve temiz bir ortam .Zaten titiz bir insanım .Önemli olan sevgi :)))) hepinize kucak dolusu sevgiler.ŞenizŞeniz

ne söyleyebilirimki bundan sonra ona hayat vermişsin ne mutlu sana kaydirigubbakcemile5

rosenoire boncuk gözlüne çok geçmiş olsun ..:teselli:
Demişsiniz ya işte insan veya hayvan ne fark eder vicdan sahibi kimse için farketmez .Onuda yaratan rabbim bizi de yaratan ...
Minicik neler çekmiş iyiki de siz varsını hayatın da..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlara.s.

rosencim takdirliksin canım yaa.niceleri var en yakını bu durama düşse kapı önüne koyuyor.
gercekten insan olmak ayrıcalık istiyor.ve sende sıra dışı olmanın getirdiği özellikleri taşıyorsun canım.çok teşekkürler.a.s.

ne söyleyebilirimki bundan sonra ona hayat vermişsin ne mutlu sana kaydirigubbakcemile5

Canlarım çok sağolun .ŞenizMinik pekinezim ve ben dostluğunuz , altın kalbiniz için teşekkür ediyoruz :1hug::1hug:

ablacim,,,ben bosuna sasirmadim senin guzelligin karsisinda,yureginin guzelligi yuzune vurmus ablam,,,bravo sana,ne diyecegimi bilemiyorum,,,,o guzel yavru senin gibi bi annesi olduktan sonra ,,saglikli uzunnn yasiyicak,,yuregi guzel ablama.s.a.s.a.s.

ay! kıyamam senin köpüşüne. ne şanslıymış senin gibi bakanı var.
rosecuğum, biliyormusun çok şekersin mucuk canım

gÜnaydın cıtırlarr
-------yeŞeılım gÜzel bı fıkra emeĞıne saĞlık
anko6 sanada gÜnaydın
ırnam gÜnaydın burdakı bÜtÜn Çıtrlar gÜnaydın
ev hanımda bı haber alan olursa yazın lÜtvennnn :)allah yardımıcısı olsun dua edıyorum evhenımına ve hasta olan bÜtÜn arkadaŞlarımıa
-----------------------------eeee:) kalbı ozu gÜzel rosenoıre oy kıyamam ben onun o sıyah gÖzlerıne masum bakıŞınaaa allah sana merhamat vermıŞ ne gÜzel allahım kat kat sana yardım edsın merhamatlı arkadaŞımızzzzz opt senı kocamannnn

Hepinize mutlu ve sağlıklı bir gün dileğiyle günaydın canlarım.

Çiçeğim ,Yeşilim paylaşımlarınız çok hoş. Sabah sabah iyi geldi:))

İrnacım anlamlı paylaşım için teşekkürler ne yazıkki gerçekleri yansıtıyor.

Rosencim yüzün kadar kalbinde güzel canım arkadaşım. Empati yalnız insanlar için geçerli olmamalı ..

Esmer güzelim hoş geldin.:)))

Son düzenleme:
EVINIZDEKI FAZLA MOBILYALARI , KULLANMADIGINIZ KIYAFETLERI, KITAPLARI VE DAHA PEK COK ESYAYI VEREBILECEGINIZ ADRESLERI BILIYORMUSUNUZ ?

SIZIN IHTIYACINIZ OLMADIGINI DUSUNDUGUNUZ BIR COK SEYE IHTIYACI OLANLARI UNUTMAYIN LUTFEN MAILI TANIDIKLARINIZA DA YOLLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.

1. TOCEV 0212 280 25 11

2. ACIL IHTIYAC PROJESI VAKFI 0212 491 06 61 – 534 33 82

3. COCUK ESIRGEME KURUMU 0312 310 24 60

4. KADEV (KADIN EMEGINI DEGERLENDIRME VAKFI ) Beyoglu'ndaki vakif binasinin hemen alt katinda Nahil ismindeki dukkanda ikinci el esyalar satiliyor. 0212 292 26 72

5. Velim Olur Musun? Sokakta Çalışan Çocukların Rehabilitasyon Projesi sitesinden bir cocugun velisi olabilir ve Express Kargo da sponsor oldugu icin ucretsiz gonderim yapabilrsiniz.

6. Taksim Genclik ve Cocuk Evi. 13 – 18 yaslarindaki kiz cocuklarinin siginma evi. Herseye ihtiyaclari oluyor. 0212 251 28 18

7. Beyoglu Sosyal Yardim Magazasi 0212 251 83 44 nolu telefonu arayip adresinizi soyledginizde bir gun sonra evinizden neyi vermek istiyorsaniz alip fakirlere dagitiyorlar.

8. Umut Cocuklari Dernegi ev esyalarini kabul ediyor. 0212 297 61 05 – 297 61 06

9. Toplum gonulleri vakfi'nin magazasina satilmak uzere hediye edebilirsiniz. Toplum Gönüllüleri

10. TOFD (Turkiye Omurilik Felclileri Dernegi ) 0212 661 08 61

11. Bir ogretmenin cagrisina da kulak verebilirsiniz '' Trabzona bagli Duzkoy Cayirbagi I.O . ogretmeniyim. 600 civarinda ogrencimiz zor sartlarda egtim goruyor.yardimci olabilirseniz seviniriz.'' mesutmevlude@mynet.com

12. Mahalle muhtarlari da bu tur yardimlari alip dagitabiliyor.

BELKI KULLANMADIGINIZ ESYALARINIZ BIRILERININ DAHA COK ISINE YARAYACAKTIR. DESTEGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.

Mail adresime geldi paylaşmak istedim.

Canlarım çok sağolun .ŞenizMinik pekinezim ve ben dostluğunuz , altın kalbiniz için teşekkür ediyoruz :1hug::1hug:

Günaydın arkadaşlar....
Harikasın yaaa... çok da şirin birşey ayyy resmiii çok beğendim... Sen sağol ve duyarlılığın için çoookkk teşekkürler altın kalpli rosenoiremmm benim... :1hug:

Lereenim ablacığım verdiğin bilgiler için teşekkürler emaille tüm arkadaşlarıma gönderdim... Bizimde kullanmadığımız ve evde yer tutan eşyelerımız vardı o adreslerle irtibata geçeriz canım... kaydirigubbakcemile5

[Udün aradım evhanımını kardeşiyle görüştüm ,uyuyomuş,ameliyat olmuş ,az önce tekrar görüştüm kendisiyle kendimi iyi hissediyorum dedi,belden uyuşturup yapmışlar ameliyatını, slmı var herkese ......[/U]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…