40 ve +40 yaş

annem adına hepinize tşk ederim
annemin sizlere selamı var :)
bügün yine doktor kontrolu vardı
iyiye gittiğini soylemiş toktoru sağlıklı bi gün diliyorum sizlere esmer güzelinin kızı:)

Canım çok geçmiş olsun. Sağlıklı günler diliyorum.

Kızlar bir çay içeriz demi

şöle nar ekşili kısırımızda var hadi buyrun cokacimcoook

Of of ank negüzel bir sürpriz. harikasınŞeniz

Dallas gibi bir fıkra çiçeğim :))))

Hadi birazda ben güldüreyim hepinizi öpüyorum .

Oldukça seçkin görünümlü bir bayan uçakla isviçre'den dönmekteydi.

Yanında oturmakta olan rahibe:'Özür dilerim peder, sizden bir iyilik isteyebilir miyim?' diye sordu.

Rahip :'Elbette kızım, senin için ne yapabilirim?' diye cevapladı.

Kadın açıkladı:Kendime yeni bir epilasyon aleti aldım ve buna oldukça yüklü bir para saydım. Sanırım limitlerin oldukça üzerine çıktı ve gümrükte elimden alırlar diye korkuyorum. Acaba gümrükten geçişte bunu cübbenizin altına saklayabilir misiniz?'

Rahip:'Tabi ki yapabilirim evladım ama biliyorsunuz ki ben yalan söyleyemem.' diye yanıtladı

Kadın:'Çok temiz ve dürüst bi r yüz ifadeniz var peder, eminim ki size soru filan sormazlar' dedi ve pahalı epilasyon aletini pedere verdi.

Uçak havaalanına vardı. Peder gümrükten geçeceği sırada görevli:'Peder, bildireceğiniz herhangi bir yükünüz var mı?' diye sordu.

Bunun üzerine Peder :'Başımdan kuşağıma kadarki bölümde açıklayacağım herhangi birşey yok, evladım' dedi

Bu yanıtı garip bulan görevli :'Peki kuşağınızın altında kalan bölümde neyiniz var?' diye sordu.

Peder yanıtladı:'Kadınların kullanımı için dizayn edilmiş mükemmel, küçük bir alet var, ancak şimdiye kadar hiç kullanılmadı!!'

Görevli kahkahadan kırılarak:'Tamam peder geçebilirsin, sıradaki!..' :)))

harika canım teşekkür ederim

çok duygulandım yaaaaaaaaa................... çok güzelmiş. tşkler.......

Terlik çim,teşekkürler canım.Defalarca okunsada,etkilenmemek mümkün değil.Emeğine sağlık.a.s.

Terlikçim çok güzel bir yazı...teşekkür ederim canım...Allah razı olsun...

Cumanız mübarek olsun...

Bende duygulanmıştım okurken ve sizlerle paylaşmak istedim , anneler konu oldumu dayanamam (babalar içinde aslında ama annelerimizle paylaştığımız o kadar çok konu varki, yazdığım gibi....) babalarımız çalıştığı için anne çocuk ilşkisi daha fazla oluyor...
Bende sizlere teşekkür ederim...
Dilerim her evlat anne babaya gereken önemi veriyordur...
Hepinizede Hayırlı Cumalar Dilerim... Sağlık bereket ve mutluluk eksik olmasın... :Saruboceq:

Şeniz

Ne yazıkki benimle değiller(( Terlikcim çok güzeldi. Keşke yaşasalardı bende onlara sıkı sıkı sarılabilseydim. (((

Kocayı Eve Döndürme Büyüsü!
Bir tanıdığım, kocasını eve döndürmek için falcıları geziyormuş. Duyunca gözlerim yuvalarından fırladı. “Kaç para verdiysen gel ben yarı fiyatına sana bu işi bağlarım” dedim. İnandı…
Kocayı Eve Döndürme Büyüsü!

Bir kafede buluştuk. Gözünde güneş gözlüğü ile kendini etraftan saklamaya çalışan kadın, içinde bulunduğu durumu göremiyordu. Kaç falcı gezmiş, işe yaramamış. Beni de o yüzden aramıştı zaten, bildiğim tanıdığım hoca var mı diye. Var, olmaz mı? Ben varım. Kocayı eve döndürmek ne ki? Olmayan kocayı bile yaratırım! Hatta daha ileri giderim, bir sihir yaparım, tüm erkekler seni Julia Roberts zanneder. Sen gelirken yanında biraz kurbağa bacağı, bir oklava, biraz ıhlamur, bir kutu da ağrı kesici getir. Bunlarla ne mi yapacağım? Kurbağa bacağını sana yedireceğim ki, ne zaman aklına böyle saçma şeyler yapmak gelirse, tadını hatırla ve vazgeç. Ihlamur, sana güzellikle anlatacaklarımı kafan almazsa, biraz bağıracağım, sesim kısılırsa kaynatıp içeyim diye. Oklava, hala çözümü sihirde büyüde aramakta direniyorsan, kafanda parçalayayım diye. Ağrı kesici, dayaktan sonra sen iç diye.
Evden giden koca büyüyle döner mi? Dönmez! Diyelim ki döndü. Bunu kadınlık onuruna yedirmek mümkün mü? Erkek-kadın diye ayırmadan düşünelim. Birisi ilişkiyi bırakma kararı aldığında, sonucu iki şekilde biter. Ya giden ne yaparsan yap dönmez, ya hatasını anlar, pişman olur döner.
Yaşanılanlar bazen hepimizde bir yerden kaçma, ortamdan uzaklaşma, gitme duygusu yaratabilir. Başa çıkamayanlar gidebilir. İçinde bulunduğu psikolojiyi anlamak gerek. Bunu alışkanlık haline getirmemişse, dönüşü de kabul edilebilir. İnsan dediğin hata yapar. Herkesin hata yapma payı da vardır. Bir ilişki parçalanıyorsa, suç asla tek tarafın değildir. Beraberlik nasıl ki tek kişi ile başlayıp, yaşanmadıysa, tek tarafla bitmesi mümkün değildir. Hata oranı bir kişide daha fazla olabilir ama tek başına olamaz.
Siz onu çok sevmiştiniz. Kul köle olmuştunuz. Pamuklara sarıp kırılacak biblo gibi davranmıştınız. Sizde yanlış olan hiçbir hareket yoktu. Suç sizde değil, öyle mi? Belki de kimseyi bu kadar şımartmak gerekmiyordur. Fazla ve mantıksız sevgi de insanı boğar. Ayı yavrusunu severken öldürürmüş atasözünden yola çıkarak söylüyorum ki, her duygu dozunda bırakılırsa güzeldir. Ayrıca hepimiz ademoğluyuz. Egomuz var. Kendimizi aşırı ilgi ve sevgi içinde pop yıldızı sanmamız mümkün. Dozunuzu iyi ayarlamalısınız.
Kendinize büyü yapmak ister misiniz? Sevgili bulamıyorsanız, erkeklerin sizi beğenmediğini düşünüyorsanız, formülü söylüyorum. Özgüven! Komplekslerinizden kurtulun. Kendinize güvenin, dünyanın en güzel kadını olduğunuza inanın, öyle davranın. Aynı zamanda sıcak kanlı ve iyi niyetli olun. Ukala ve soğuk görünmeyin. Vücudunuzda beğenmediğiniz yerler yüzünden komplekse girmeyin. Siz fark etmeyebilirsiniz ama kendini sevmeyen bir kadın ilah olsa, dışarıdan hiç seksi gözükmez.
Bunları geçersek, ben büyü yapabilirim. Aslında hepimiz yapabiliriz. Formülü de çok basit. Size hemen yapılışını açıklayayım. Büyük boy tencerede, kalbinize sığacak en büyük sevgiyi, fedakarlığı, emeği, güveni, empatiyi kaynatacaksınız. İnmesine yakın, içine bir tutam anlayış, bir çay kaşığı özveri ekleyeceksiniz. Soğuduktan sonra kaplara döküp, şefkat ile süsleyip, sıcak olarak servis yapacaksınız.
Afiyet olsun! ALINTI..

GÖNÜLDEN DUALAR (CUMA)

Tek Mahsus ve Layık olarak
Hamd olsun ki,
Alemlerin Rabbi olan Allah’a
Bir Cuma’ya daha eriştirdi bizleri!
Ve bir kez daha topladı
ısminin büyüklüğü ile
Kubbeler altında,
Bu okunan ezanlarla,
Namazlarla, selamlarla
Ve gönül almalarla.

“De ki: Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz,
Eşleriniz, aşiretiniz, kazandığınız mallar,
Kesada uğramasından korktuğunuz bir ticaret
Ve beğendiğiniz meskenler
Size Allah''tan, peygamberinden
Ve onun yolunda cihattan daha sevgili ise,
Artık Allah''ın emri gelinceye kadar bekleyin!
Onlar, kullarının tövbesini kabul edenin
Ve sadakaları alanın Allah olduğunu;
Tövbeyi çok kabul edenin,
Çok merhametli olanın
Allah olduğunu bilmediler mi?
Ey iman edenler!
Allah''a karşı gelmekten sakının
Ve doğrularla beraber olun.
Allah doğruların yardımcısıdır.
Allah içinizdekileri de
Dışa vurduklarınızı da hakkı ile bilendir.”

Ya Rab,
Bizleri bir Cuma''ya daha erişebilenlerden eyle!
Bizleri doğrudan yana
Ve de doğruyu yaşatabilenlerden kıl!

Bunlarla ne mi yapacağım? Kurbağa bacağını sana yedireceğim ki, ne zaman aklına böyle saçma şeyler yapmak gelirse, tadını hatırla ve vazgeç. Ihlamur, sana güzellikle anlatacaklarımı kafan almazsa, biraz bağıracağım, sesim kısılırsa kaynatıp içeyim diye. Oklava, hala çözümü sihirde büyüde aramakta direniyorsan, kafanda parçalayayım diye. Ağrı kesici, dayaktan sonra sen iç diye.

Çok yaşa emi:roflol::roflol::roflol:

şimdik ben gelsem beni atarmısınnıızz kaydirigubbakcemile

çok sıkıldım yav acıcık sohbet etsekk

Terlik sağol tatlım, aynısı bizim evde kıymetini bilmemek elde mi? canım Bebek gibi bakıyoruz, o çok şanslı bir insan

Geç oldu ama Cumanız mübarek, her şey gönlünüzce olsun a.s.

çıtırlarım bugün topik çok güzel,fıkralar çok harika emeğiize sağlık

Ne yazıkki benimle değiller(( Terlikcim çok güzeldi. Keşke yaşasalardı bende onlara sıkı sıkı sarılabilseydim. (((

Başın sağolsun ablacığım Allah mekanlarını cennet bahçesi eylesin inşallah...
Anne baba hakkı zor ödenir... onları mutlu edebiliyorsak ne mutlu bizlere...
Elimden geleni yapıyorum en azından saygıda kusur etmiyorum... hep kıymet bilirdik
bende kardeşimde hâlâda öyleyizdir. :teselli:

şimdik ben gelsem beni atarmısınnıızz kaydirigubbakcemile

çok sıkıldım yav acıcık sohbet etsekk

Neden atalım buyur topiğimize herkese açıkkk... beğenirmisin bilmem ama bizler 40 yaş veya üzeriyiz... sengözlerimebaksanab sorun değil dersen sen bilirsin... hoşgeldinnn... :dance:

İyi geceler arkadaşlar oğluşun sütünü hazırlayayımda içsin yatıcaaaammm
çokkk uykummm geldi...
Oğlum erken yatıyor gece sütle bebe bisküisi yemeyi çok seviyor... yatarken tembih üzerine tembih gece sütle bisküvimi vermeyi unutma diye .... uyku öyle bastırdıkiii,,, sütü ılıt içir vs vs vs vs ... naparsınnn...
Hepinizi çoookkk öpüyorummm çıtırlarım... Hayırlı akşamlar iyi uykular hepcağzınıza...
:1rolleyes::1shok:

iyi geceler terlikçim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…