40 ve +40 yaş

iyi geceler çıtırlarım

ya Nebi
bir cumayada hasretinle salat ve selamlarla dualarla kardeşlik duygularıyla
kavuştuk şükür

gül kokulu cumanız mubarek olsun

merhaba arkadaşlar. kızikom burda olduğu için fazla uğrayamıyorum. hepinizi çok özledim. bu arada hepinize hayırlı cumalar diliyorum. ben çok şükür toparlandım. kızikomda yanımda. daha ne isteyeyim. öpüyorum sizleri.

Ne güzel ablam bak kızında yanında ne mutlu sana benden çok selamlar kızına iyi olmana sevindim hayırlı cumalar dilerim öpüyorum sevgiyle.

Ne güzel ablam bak kızında yanında ne mutlu sana benden çok selamlar kızına iyi olmana sevindim hayırlı cumalar dilerim öpüyorum sevgiyle.

yarın izmir buluşmamız olacak. kızikomda gelecek. şimdiden heyecanla saatleri sayıyorum.

Hayırlı cumalar kızlar..

Kalbin ağlasa da Gülümse inadına

Düşler takıp saçlarına yürü umutlara..

Kurduğun hayalleri Ayazlar yıksa da

Sen yeter ki hep ümit et.Hayat döner sana..

küçük kadınlar dizisinin bestesi. Ergen kızım devamlı bunu mırıldanıyor şimdilerde bu moda olmuş öyle diyorkaydirigubbakcemile3

Güzelmiş valla,beğendimde çaldım bile.MSN ime koyarım ben bunu..
Ne güzel şeyler dinliyormuş kızın,benim ergen oğlumun dinledklerine ben müzik bile demiyorum inankafamçokkarıştı:1closedeyes:

Güzelmiş valla,beğendimde çaldım bile.MSN ime koyarım ben bunu..
Ne güzel şeyler dinliyormuş kızın,benim ergen oğlumun dinledklerine ben müzik bile demiyorum inankafamçokkarıştı:1closedeyes:

Cnm ya keşke sadece dinlemekle kalsadelikafadulden
Arkadaşları ile grubu var gitar eşliğinde, bize de işkence ediyolarlaelaelaelaelae

Malum sesleri ne ordan ne burdan:roflol:

tünaydın çıtırlar nasılsınız burası pek sessiz kalmış ,3 gündür kimse uğramamış nedense, bende 10 gündür giremedim pc bozuktu ,nihayet yapıldı girebildim ,o kadar alışmışım ,vakit geçmek bilmedi .

dağçiçeğim hg nasılsın canım

Güneş abla resimler fıstık gibi çok güzel bir buluşma yapmışsınız keşke bende olsaydım orada herkesi tanıma fırsatı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…