40 ve +40 yaş

dua3ge4xu6.jpg

sağolun arkadaşlar.
bugün inşallah bu akşam 8 de biniyorum.kars yolcusuyum yollarda kar buz varmış,inş. zorlanmayız.allah tüm yolcuları kazadan beladan korusun.
hakkınızı helal edin arkadaşlar.
heyacan sardı.saatleri saymaya başladım şimdiden.
inşallah benimle gelebilirde,ankaraya götürürüz bebeğimi

haydeç hoşgeldin canım nerelerdeydin sen yaa.elişlerini bitirdinmi?

hepinizi çooookkk öpüyorum çok özlicem inanın.kendinize çok çok iyi bakınŞeniz :1hug:

beni unutmayın haa.

Son düzenleme:
irna hayırlı yolculuklar canım Allah sağ salim gidip gelmenizi nasip etsin inşallah ne hakkımız var bitanem hlal olsun sende helal et seni unuturmuyuz kızına çok selamlar çok öpüyorum kayısı pestili getir bize sende unutma

canım arkadaşım

İyi ki doğdun! Hayatın boyunca hep gül, mutluluklar hep seninle olsun..
Seni çok seviyorum iyi ki varsın İyi ki doğmuşsun....
nice nice sağlıklı mutlu sevdiklerinle doğumgünleri geçirmeni diliyorum,

dogumgunu_4.gif

sağolun arkadaşlar.
bugün inşallah bu akşam 8 de biniyorum.kars yolcusuyum yollarda kar buz varmış,inş. zorlanmayız.allah tüm yolcuları kazadan beladan korusun.

hepinizi çooookkk öpüyorum çok özlicem inanın.kendinize çok çok iyi bakınŞeniz :1hug:

beni unutmayın haa.

Canım,hayırlı yolculuklar,:nazar:her dk nız güzel geçsin,müjdeli haberlerle dönersin inşallah.a.s.

bird145ez1hx5.gif

Canımmmmmmmm.
Mutlu yıllarrrrrrrr.a.s.
Daha nice güzel seneler gecirmen dileğiyle.
ÖPÜYORUM SENİİİİİİİ.:1hug:

sağolun arkadaşlar.

beni unutmayın haa.

Yolun açık olsun arkadaşım güle güle git.
Bende çok öptüm iyi haberlerini bekliyoruz.

yolun açık olsun irnam inş güzel haberler duyarız kızını çok çok öpüyorum doğum günün kutlu olsun larenim nice mutlu sağlıklı yıllara hep beraber inş

GÜNAYDIN ÇITIRLARIM

Cumatebrigi343.jpg

günaydın arkadaşlar ,
lereenim yeni yaşın kutlu olsun sağlık mutluluk huzur içinde nice yıllar dilerim arkadaşım iyiki varsın, iyiki arkadaşımsın sevgiler Şeniz:içelim:a.s.:nazar:

sevgili irnam sanada hayırlı yolculuklar, yolun açık olsun öptümm....

slm çıtırlar...hayırlı cumalar... hoşgeldin diyen tüm dostlara hoşbuldum..işlerimi biraz kolayladım..yine aranızdayım..bende sizleri özledim..lareenim nice doğum günlerine..iyiki doğdun..irna güle güle git hayırlı yolculuklar.. Şeniz

X