40 ve +40 yaş

evet hafta sonu bitti. sanki birşey yaptımda. hep evdeydim. dağlar gibi çamaşır yıkadım. birtek astım yani. tembellik ettim durdum.
esmerim ne güzel. insan gençlerin arasında kendini genç hissediyor. aslında burası 40+40 değilde genç çıtırlar topiği denseymiş. daha çok ilgi çekerdi.kaydirigubbakcemile3

a_584.gif

Kızlar,bakın ne buldum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın çıtırlarım
esmergüzelim ellerine sağlık bol köpüklü sabah kahvesi oh
çiçeğim bile bile lades olanlardanım canım
ankcım göbek değişmiş harikasın

Dostlar arasına hasret ucurumu gırdıgınde, yıldızlarla vuslat koprusu kurduk yurekten yurege. Gonlumuzun hasret gunlugugne unutmayı ve unutulmayı hıc yazmadık.
Günaydın dostum hayırlı haftaya:)
FIRSTLADY TŞK EDERİM EVHANIM AFİYET OLSUN D@ĞÇİÇEĞİ BEN İÇİÇİ DEĞİLİM AMA GÜZEL PAYLAŞIM ÇITRLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN OPT HEPİNİZİ:)

Günaydınnnn herkese iyi haftalar ve gölünüzce geçmesi dileğiyle canlarım.:teytey:
yeşim ablam seni görmek çok güzel canım benimmm a.s.
kahveler sohbetler ne güzel geçmiş hafta sonu ben girmemişdim :eek:

Günaydınlarrrrr benim canım çıtırlarım.... Umarım hepiniz iyisinizdir... Geçmiş cumanızı kutluyorum ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum... Pc açmışken hemen sizi güldürecek bir fıkrayla merhaba demek isterim... İşlerim var of of offff.... Hepinize kolay gelsin GÜNÜNÜZ GÜZEL BEREKETLİ GEÇSİN ....

Aman mailinizi yanlış adreslere göndermeyin!!!:)Bakın eğer yanlış giderse neler oluyor...

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarh : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.

delikafaduldenşakkıdı:roflol:a.s.

:roflol:HE HE ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI FIKRA TERLİK ELİNE SAĞLIK

BENDE BURAYA BİRAZ ENERJİ VEREYİM DEMİŞTİM laelaelaelaelae

HİÇ FIKRA DA BİLMİYOM ŞİMDİLİK DANS EDERİM BEN DE:dance::dance:

HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER GÜNLERİMİZ HAYIRLA GEÇSİN İNŞ.

iyi akşamlar hanımlar.bugünde pek kimseler uğramamış.
benimde bankada işim vardı,tüm gün sürdü nerdeyse,sıra beklemek sinir etti beni.:1ninca:
hayır bekledim zaten ama normal sıra fişi aldığım için ve önceliği banka kartı olanlara sundukları için bizler çok bekledik.tabii b.kartı olanlar bir iki sıra fişi alıp tanıdıklarına,yada yeni gelenler b.kartı olanlara sıra aldırırsa kötükedihüso biz normal sıra fişi alanlar garip mahsun bekliyor.:a015:
o hırsla,gittim hemde güvenlik görevlisinden rica ettim bende istiyorum sizin b.kartında sıra dedim.ve 10 dk. içinde sıram geldi.inanırmısınız tam üç saat bekledim.hırsımı yenemedim üstüne banka kredi kartıda cıkartım.10-15 gün içinde elime gececekmiş.

terlik gülümsettin beni canım sağolasın.bu tür yanlışlıklar kalpten götürür insanı

İlahi terlik adamın dalgınlığı baksana nasılda yanlış atmış maili hemen çağırıyor karısını yanına.
İrnacım bende banka işlemi olunca kredi kartımı kullanıyorum sırada öncelik oluyor çok fazla beklemiyorsun iyi yapmışsın müracat etmekle.

Iyi akşamlar çıtırlarım
terlikçim fıkra çok güzel

terlikçim yani bu çok hoş oldu canım. bu aralar böyle şeylere ihtiyacımız vardı.

Günaydın herkese
Bugün dışarı çıkacağız salı pazarımız var bugün kızla oraya gideceğiz oradan k.valideye geçip akşam yemeğine kalacağız.
Tüm gün yokum gibi yani ama gelince uğramaya çalışırım.

Günaydın herkese
Bugün dışarı çıkacağız salı pazarımız var bugün kızla oraya gideceğiz oradan k.valideye geçip akşam yemeğine kalacağız.

Nasıl özlemişim,salı pazarı deyince,ama ne kalabalık olurdu yazın..:1shok:.İstanbul a gelince ilk duraklarımızdan biriydi,hey gidi gençlik..kaydirigubbakcemile5

Nasıl özlemişim,salı pazarı deyince,ama ne kalabalık olurdu yazın..:1shok:.İstanbul a gelince ilk duraklarımızdan biriydi,hey gidi gençlik..kaydirigubbakcemile5

Taşındı artık eski yerinden hasanpaşa taraflarında ama daha düzenli oldu yerler asfaltlandı
Hala çok kalabalık oluyor,aradığın herşeyi bulabiliyorsun orada.

Günaydın herkese

günaydın canım...benim için de gez salı pazarını...uzun zaman oldu gezmeyeli..çok gezdim ben oralarda eminim yolları Kadıköy'ün bizi unutmamıştır...:kahve:

X