40 ve +40 yaş

1132.jpg

tünaydınlar hepinize
kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun
frist lady ablam başın sağ olsun
hepinizi öpüyorum

arkadaşlar bu güzel günde bana da dua edin bügün beşte hastaneye yatacağım yarın bi sorun çıkmazsa ameliyat olacağım salı günde yattım bügün izin verdiler evdeğim beşte gidecem duanızı bekliyorum :)
----------------ev hanımı ne güzel dua allah kabul etsin

Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn
Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü'minîne yevme yekumü'l hisâb

Allah Emanet Olun!
---------------------FIRTSTLADY BAŞIN SAĞ OLSUN
GERıDE KALANLARA ALLAH UZUN ÖMÜR VERSıN
ANK06 KIZIN GÜLE GÜLE GıTSıN GELıŞLERı SEVıNÇ VERıYOR GıDıŞLERı ÜZÜNTÜ VERıYOR ALLAH KAVUŞTURSUN AMıN
----------------------ıSMıN YAZAMADIĞIM ÇOK DEĞERLı ARKADAŞLAR SıZLERDE KALBıMDESıNıZ ALLAH EMENET OLUN DUANIZI ESıRGEMEĞıN BANA VE HASTA OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARA :KK43:

Tünaydın güzellerim...
Kandiliniz mübarek olsun ettiğiniz tüm dualar kabul olsun.
Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.Şeniz

arkadaşlar bu güzel günde bana da dua edin bügün beşte hastaneye yatacağım yarın bi sorun çıkmazsa ameliyat olacağım salı günde yattım bügün izin verdiler evdeğim beşte gidecem duanızı bekliyorum :)
----------------ev hanımı ne güzel dua allah kabul etsin

Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn

Allah Emanet Olun!
---------------------FIRTSTLADY BAŞIN SAĞ OLSUN
GERİDE KALANLARA ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN
ANK06 KIZIN GÜLE GÜLE GİTSİN GELİŞLERİ SEVİNÇ VERİYOR GİDİŞLERİ ÜZÜNTÜ VERİYOR ALLAH KAVUŞTURSUN AMİN
----------------------İSMİN YAZAMADIĞIM ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR SİZLERDE KALBİMDESİNİZ ALLAH EMENET OLUN DUANIZI ESİRGEMEĞİN BANA VE HASTA OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARA :KK43:

Canı hayırdır ne ameliyatı olacaksın ben birşeymi kaçırdım acaba haberim olmadı çok geçmiş olsun sana iyi haberlerini bekliyoruz.
Sakın heyecan yapma olurmu dualarımız seninle canım bir an önce iyileşip aramıza döneceksin.
Kızıda yolladık dün akşam gitti kaldık eşimle ben beraber.

selamlar ank o6 kızını allah kavuştırsun ayrılık zor allah ölüm ayrılığı vermesinbenim kızımda uzakta esmerim allahın izniyle en kısa zamanda iyileşmen dileği ile ladyim başın sağolsun benim yeğenimede bu gece dua edin iyileşsin diye hepinizi öptüm kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutluyorum

selamlar ank o6 kızını allah kavuştırsun ayrılık zor allah ölüm ayrılığı vermesinbenim kızımda uzakta esmerim allahın izniyle en kısa zamanda iyileşmen dileği ile ladyim başın sağolsun benim yeğenimede bu gece dua edin iyileşsin diye hepinizi öptüm kandilinizi ve kadınlar gününüzü kutluyorum

saol ablacım benim aminnnnnnnnn.
zor ama yapılacak fazla birşey de yok yeterki okusun meslek sahibi olsun yeter benim için

Öncelikle hepinizin Mevlid kandilini kutluyorum(biraz geç oldu ama),kadınlar gününüzü de kutlarım(bu da ne için kutlanıyo nasıl kutlanıyo pek de anlamış değilim ama),ank 06 Allah kavuştursun,firstlady arkadaşımında başı sağolsun Allah geride kalanlara sabırlar versin,esmer güzeli sana da acil şifalar diliyorum,dağçiçeği seninde orucunu Allah kabul etsin, daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlara selam ve sevgilerimi yolluyorum....

Son düzenleme:
Canlarım merhaba hepinizin kadınlar günü ve kandili kutlu olsun biraz geç oldu ama:)))

Hepinize merhabalar ... sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir konu var lütfen ilgilenirseniz sevinirim, sevinirler...
Ne kadar çok kişiye bildirirsek o kadar yardımcı olabiliriz... Şeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...515-silikozis-hastalarina-yardim-konseri.html

canım çok güzel bir organizasyon inşallah en kısa zamanda tedavileri yapılıp sağlıklarına kavuşurlar

Hayırlı geceler inş.

Ne oldu buraya böyle grip virusu mü girdi ?.

Hanımlar bize havadan virusmü atıyolar ciddi soruyorum.

Her sene değişik bi şekil grib oluyorum bu sizede oluyormu?

canlarım FirstLady'mizin sevgili Ablası ı dün yakalandığı bir hastalık sonıcunda vefat etmiş
leydim tekrar başın sağolsun mekanı cennet olsunAllah sabırlar versin sizlere ömür versin
Rabbim, cümlemizin Mevlid Kandili'ni mubarek eylesin.
Kandilin kıymetini bilip gününü oruçlu , gecesini namaz kılarak ve kuran okuyarak geçirmeyi nasip ettiği kullarından eylesin.
Bu mubarek gecede ve onun gündüzünde yapılan ibadetleri ve hayırlısı ise yapılan duaları kabul eylesin.

Allah Emanet Olun!

canım ben geldim. dileklerin için teşekkür ederim. dostlar sağolsun.

ank06, dağçiçeği, efsune, esmer güzeli, güneş55, redlight71 ve murgizin annesi canlarım sağolun. çok acı çekmeye başlamıştı. son ana kadar iyileşecek sanıyorduk. ama mücadeleyi bıraktı. buraya kadarmış. şimdi en azından ızdırabı dindi diye teselli olmaya çabalıyoruz.
adını yazamadığım tüm arkadaşlarım sağolun.

Son düzenleme:
X