Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun bir aradan sonra artık buradayım. nihayet yeni pc me kavuştum. eskisi iyice ihtiyarlamıştı. tıpkı benim gibi.:roflol: bu çıtırıda idare etmekte zorlanıyorum.:dilcikar:
işte bu yüzden kimselere cevap yazamıyordum. tam cevap yazacam hop ekran kararıyordu. sinir hastası edecekti beni resmen.delikafadulden o yüzden cevap yazamadım. bundan dolayı bana umarım gücenmemişsinizdir.a.s.
gününüz aydın olsun...sağlıklar huzurlar neşe bolluk diliyorum
terlik keyifle okudum inan sağolasın
güzel pazarlar
hoşgeldin ev hanımı,yine ikiye bölündün desene,büyüğü evde bırakarak.eskiden yarıyıl tatilinde,dersanelerde tatil yapardı.şaşırdım.hala devam etmesine.neyse sağlığın nasıl,
terlik.hepside trajı komik şeyler.günümüzde yaşanmıyor değil.
hepinizi öpüyorum.
herkese mutlu pazarlara.s.,evhanımı hoşgeldin ,terlik sana da teşekkürler çok hoştu.Sağlık,huzur,mutluluk ve bereket yuvalarımızdan hiç eksik olmasın.....Şeniz
sim hanımlar nasılsınız canlarım diyorum artık sizlere bi parcamız oldunuz hepinize kuçak dolusu selamlar
----------------------------EV HANIMI HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN
------------TERLİK ÇANIM Bİ TÜRLÜ ACILMADI VERDİĞİN LİNK
redlight71 SENİNDE EVİNDE HUZUR EKSİK OLMASIN AMİN GÜZEL DUAN İÇİN
günleriniz sağlıklı, huzurlu, neşeli bereketli olsun inşallah altın kızlar
förstüm leydim hoşgeldin
irnam, kızın nasıl oldu daimi ateşi var dı i. damadın iyiler mi ? bizi haberdar et tatlım
realist neden gelmiyor, bilen var mı?
rose göz ameliyatı oldu iyileşmedi mi ?
lereenim aralarda girer oldu. aaaaa arkadaşlar aklımda hepsi var ama şimdi uzun olur hepinizi öpüyorum
Benim canım arkadaşlarım , sizler iyi ki varsınız, buradaki bütün +40 dostlarım hepinizi çok seviyorum ,daha sonra uzun olarak operasyonu yazacağım .Eskisinden iyi görüyorum ama çabuk yoruluyorum .Gözler de ekranda kalınca batma ve bulanıklık oluyor .2 hafta sonra kontrolüm var .Bütün hepinizi sevgiyle hasretle kucaklıyorum .Koklaya koklaya öpüyorum .Dayanamadım yazdım vallahi:))rosda bugün bana msj atmış iyiye gidiyormuş .ama biraz daha gecmesi gerekiyor demekki
esmerim kanaryanın ömrü uzun olsun,ama hakkında bişey bilmiyorum.nette vardır belki ayrıntılar.
firshleydim hoşi geldin canısı.ben meraklanmaya başlamıştım iyiden iyiye.aman sağlığın bozulmasında,neyseki burdasın.alışmıştım senin günaydın msj larına.
26 yılı devirdiniz demek.bizde devirdik,acısıyla zoruyla.inş. güzel günler yaşarız bundan sonra.
yeşilim caaaannn sen nasılsın.tüm arkadaşları sorarsın ne güzel bi yürek taşırsın sen yaa...:asigim:
realiste dün bende,profiline msj attım.
rosda bugün bana msj atmış iyiye gidiyormuş .ama biraz daha gecmesi gerekiyor demekki
lereenimde bir göründü ,tekrar dinlenmede sanırım.
ben kızları medcezir benzetir oldum ha.
kızıma gelinceeee.
dr.saraçoğlunun soğan kürünü deniyor.onu içeli onbeşgündür ateşi felan yok çok şükür.vucuttaki enfeksiyonlarıda yok ediyormuş,bu kür.dün msn de görüştük.iyi gözüküyordu.keyfide iyiydi.dün huzurlu uyumuşumki sorma gitsin.kızım benim ilk göz ağrım ,arkadaşım,sırdaşım,ne bileyim ben onu,kendimle ilişkisine ad koyamadım aslında,faklı bir ilişkimiz,bağımız var.oğlan duymasın ama tek çocuğum kızımmış gibi geliyor.tövbe tövbe.klava:dayaklığım ben yaa.
heralde anne kız daha yakın olduğundan böyle düşünüyorum .:teselli::
sağolasın yeşilim düşündüğün için.allah çocuklarımızı korusun.:Saruboceq:
irnadan alıntı
Benim canım arkadaşlarım , sizler iyi ki varsınız, buradaki bütün +40 dostlarım hepinizi çok seviyorum ,daha sonra uzun olarak operasyonu yazacağım .Eskisinden iyi görüyorum ama çabuk yoruluyorum .Gözler de ekranda kalınca batma ve bulanıklık oluyor .2 hafta sonra kontrolüm var .Bütün hepinizi sevgiyle hasretle kucaklıyorum .Koklaya koklaya öpüyorum .Dayanamadım yazdım vallahi:))
------------------terlik yeşilim d@ğçiçeğim egem ev hanımı fırstlady rozenoire adın saymadıklarım kanımca sizi sevdim:):).:)