size bir kocakarı ilacı yazayım her türlü öksürük için....
Ama doktora gitmeyi ihmal etmeyin, bunu da deneyin
bir soğanı çintin...kaseye bal yoksa şeker ilâve edin
kasede soğan suyunu saldıkça, kaşık kaşık için içirin
berilirli ölçüsü yok istediğiniz kadar için
hem lezzetli hem şifalı
geçmişler olsun
hoşbuldum cıtırlarım çiçeğim ergen kulubunu bulamadım ona bakıyordum sizlrer nasılsınız
sağol canım arkadaşım benim tek dertli biz değilmişiz bak biraz okudumda aman Allah acılarını göstermesin de bizde maşallah tüm tatil oyunla geçirdik neyse küçük yanımdaydı ama büyük evde kaldı hergün dershaneden aradılar buğün gelmedi diye
iyi akşamlar merhabalar canlarım çıtırlarım nasılsınız sizleri nasıl özledim inanın hep aklımdaydınız döner dönmez hemen buraya koştum hepinizi çok çok öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir daha okumadım geçmiş sayfaları ay nasıl özlemişim çıtırlarımı anlatamam
sağol canım benim hoşbuldumŞeniz ilk hafta hızlandırma yaptılar dershanede sonra tatil oldu ama giden kim sağlığım daha iyi ama sanırım fizik tedavisine gidecem sonunda bakalım ne zamangüzel pazarlar
hoşgeldin ev hanımı,yine ikiye bölündün desene,büyüğü evde bırakarak.eskiden yarıyıl tatilinde,dersanelerde tatil yapardı.şaşırdım.hala devam etmesine.neyse sağlığın nasıl,
terlik.hepside trajı komik şeyler.günümüzde yaşanmıyor değil.
hepinizi öpüyorum.
herkese mutlu pazarlara.s.,evhanımı hoşgeldin ,terlik sana da teşekkürler çok hoştu.Sağlık,huzur,mutluluk ve bereket yuvalarımızdan hiç eksik olmasın.....Şeniz