Canım çok teşekkürler .Allah tüm evlatlarımızı korusun opuyorumnanaktangecmis olsun canim benim
sükürler olsun rabbim korusun cümlesiniopuyorumnanaktan:Saruboceq:
Hepinize iyi geceler kızlar .Bir süre pek uğrayamadım .Kızım rahatsızdı , bugün hastaneye götürdük , allaha şükür bir şey çıkmadı .Konuları takip edemedim , umarım herkes iyidir.Hepinizi kocaman öptüm .
Hepinize iyi geceler kızlar .Bir süre pek uğrayamadım .Kızım rahatsızdı , bugün hastaneye götürdük , allaha şükür bir şey çıkmadı .Konuları takip edemedim , umarım herkes iyidir.Hepinizi kocaman öptüm .
Sağol canım , şimdi iyi çok şükür .
Çok geçmiş olsun rosencim inşallah şimdi daha iyidir kızın.kaydirigubbakcemile3
Aynen ben de.:)iyi akşamlar çıtırlar yaprak dökümünü izliyorum bende hihoyyyt
Canımm..geçmiş olsun aman önemli bir şey olmasında..a.s.
rosenoire
hadi gözünüz aydın,kötü bir şey cıkmadı,ama yinede dikkatli olsun ,stres,üzüntü.inana bunlar tetikleyen şeyler mide rahatsızlığını.
ha bide üşütmesin. çook öpüyorum tatlı güzel fıstığımıopuyorumnanaktan,yani yerime öpersin demi rooossss.
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar,uzun zamandır yazamadım,rahatsızlandım,bebeğimin su kesesi delinmiş,doktorum yatak istırahatı,3 şişe serum verdi birde antibiyotik.Bu süre içersinde su kesesi kendini yenileyebilirmiş yada bebeğimi kaybedebilirmişim.Rabbim ne derse o olur,sizlerde dua edin,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...Selam ve Dua ile....