40 ve +40 yaş

Canlarım hepinize merhaba. Paylaşımlarınız hem hüzünlüve düşündürücü hem çok şeker. Teşekkürler.Bebişlere bayıldım çiçeğim.

selamlar hanımlar
bu habere çok canım sıkıldı ne günler yaşıyoruz anlamıyorum Allah hayra çıkarsın her gün duyduklarımla bi yaşa daha girmekten 100 ü aştım
Çocuğa haksız yere akılalmaz ceza - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

evet canım inasan lar artık caresizlere gücü yetiyor demii,ve bununlada gurur duyuyorlar.:mymeka: yazık demekten başka sözüm yok.gücü gücü yetene.
çocukların hali böyle varlıklar olduktan sonra içler acısı olacağı iki iki dört ..
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

selamlar hanımlar
bu habere çok canım sıkıldı ne günler yaşıyoruz anlamıyorum Allah hayra çıkarsın her gün duyduklarımla bi yaşa daha girmekten 100 ü aştım
Çocuğa haksız yere akılalmaz ceza - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

sinir olmamak elde degil bende artik sasiramiyorum bile cocuk haksiz yere nelere maruz kaliyor yavrum benim cahil vicdansiz insan yasadigi psikolojik durumu düsünmek istemiyorum hakli bile olsa bir cocuga böyle davranilirmi nasil olur aklim almiyor o bir cocuk gücü bir yavruyami yetiyor ay patlicam valla sinirden ne diyeyim ya:1no2::çok üzgünüm::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

2hwkwia.gif

gec kaldım tünaydın
bügün kk bende çok zor acıldıııı
ev hanım katılyorum size ne demem gerekkii üzülmekten başkaaa:KK43: çoçuk denince benim yanımda akan sular dururr o insanları kınıyorum iğrenç::KK43:(

958.bmp

Son düzenleme:
Hepinize iyi geceler kızlar .Bir süre pek uğrayamadım .Kızım rahatsızdı , bugün hastaneye götürdük , allaha şükür bir şey çıkmadı .Konuları takip edemedim , umarım herkes iyidir.Hepinizi kocaman öptüm .

Hepinize iyi geceler kızlar .Bir süre pek uğrayamadım .Kızım rahatsızdı , bugün hastaneye götürdük , allaha şükür bir şey çıkmadı .Konuları takip edemedim , umarım herkes iyidir.Hepinizi kocaman öptüm .

gecmis olsun canim benim
sükürler olsun rabbim korusun cümlesiniopuyorumnanaktan:Saruboceq:

X