40 ve +40 yaş

Günaydın arkadaşlar
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..a.s.
D@Ğ ÇİÇEĞİ kızımda kesinlikle çok inatçı.

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
ya aslında tünaydın demem gerekiyor ama anlamıyorum ne cabuk öğlen oluyor.sanki sabahmış gibi geliyor bu saatler.

kızlar plates den ne haber,yapan yok demi laelaelaelaelae.aman yapmayın,sonra zayıflarsınız :jeyyar:,vucudunuz doğru ve dik durur,sırt ağrılarınız gecer :dilcikar:,selülüt,karın yağlarınız neyim yok olur.:jeyyar:
sakın sakın yapmayın.:jeyyar:kıss kıssss kıss

tünaydın kızlar ,benan aradı beni , işlerinin yoğunluğundan nete giremediğini söyledi,nkendisi ,çok iyi slm var hepinize ,

irnacım ,ben doğal plates yapıyorum ,hergün torun bakarken, yinede veremiyom kilo ,kaydirigubbakcemile3

safra kesesinde , benim gibi taşı olanlar ,şimdi tv de izledim, prof dr maranki dedi , keten yağını ,20 gün için taşı ve kumu eritiyormuş, ve sakın safra kesenizi aldırmayın dedi ,
dr un linkini versem yasakmı vermek bilmiyom burdan ,

tünaydın altın kızlar

benandan haber aldık sıra ank ta....

Plates mi? Kardeşim yapıyor pek memnun.. Tavsiye ediyor

güneşçiğim yani diyorsun ki "Ne platesi ? Ben doğalını yapıyorum":):):) ...
Safra keseni ihmal etme canım aman ha!

ank bugünde girmedi. benanda çoktandır girmiyor.hiç bi yere girmiyor hemde.msn sinide acmıyor.
merkalnmaya başladım iyice.
arkadaşlar haber alan olmadımı hala?fisfisfis

Herkese tünaydın,a.s.
Aklıma geldide,ank06 Şubatta Ankara ya gelmekten bahsediyordua.s
Öne almış olabilir mi acaba?İnşallah,öyledir diyorum.:Saruboceq:

irnacım plates değil ama sabah kalktığımda belirli bir kaç hareketim var onları yapmaya çalışıyorum.ne güzel yürüyüşte yapıyordum ama bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.

Bu fıkrayı az önce okudum çok hoşuma gitti .sizlerle paylaşmak istedim.

Evlilik paylaşmakmış
Soguk bir kis aksami, MacDonalds'in kapisindan iceri yasli bir amcayla teyze girmisler, bir masaya oturmuslar.

Derken amca, kasaya gidip 1 hamburger, 1 buyuk boy patates ve bir buyuk Cola almis.

Elinde tepsiyle masaya dönmüs, hamburgeri ikiye bolerek yarisini teyzenin önüne koymus,
sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onlarin da yarisini teyzeye vermis, sonra Cola kutusunu da ortaya koymuş,

önce bir yudum kendisi iciyor sonra da teyze bir yudum aliyormus.

Herkes "ne tatlilar, iki tonton buraya gelmisler,
bir kisilik yemegi ikisi yiyorlar zavalliciklar" diye onlari izliyormus.

Derken bir de bakmislar ki teyzenin onunde hamburgerle, patatesler oldugu gibi duruyor, kocasinin afiyetle yemek yiyisini seyrediyor, arada bir de Cola'dan bir yudum aliyormus. Sonunda orda calisanlardan biri dayanamamis, yanlarina gitmis;

-"affedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadim lutfen izin verin size bir menu kendim ismarlayayim."

Yasli amca;

"tesekkur ederiz ama biz halimizden memnunuz.
60 yildir evliyiz ve herseyimizi iste boyle paylasiriz" demis.

Bunun uzerine genc adam teyzeye donmus;

"peki ama teyzecigim, siz neden hamburgerinizi, patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyorsunuz?.."

-Yasli teyze yanit vermis;

- "dişleri!.

iyi akşamlar arkadaşlara.s.,etkin arkadaşım fıkran çok hoş suratımda koca bi gülümsemeyle kaldımdelikafadulden,sağol canım ya,e tabi herşeyi paylaştıklarına göre dişleri de paylaşıyolar tabiiiiii:roflol::roflol::roflol:

SELAM HERKESE İYİ AKŞAMLAR..

fıkra beni de güldürdü ama çok hoşuma da gitti düşününce....teşekkürler

haa bu arada teşekkür butonlarına ne olduuu???

Günaydın arkadaşlar
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..a.s.
D@Ğ ÇİÇEĞİ kızımda kesinlikle çok inatçı.

Canım,Allah sıkıntılarını göstermesin.:1hug:Fıkrada süperdi,aslında bi o kadarda anlamlı.a.s.
Bu arada avtardaki yakışıklıda kim?Ona da sevgiler burdan a.s.

hepınıze kocaman sevgılerle ....
sevgılı yavuz bıngolden bır turku ıle kocaman merhaba ....

Ben derdimi hangi daga
Yüregimi hangi suya diyemiyorum
Sen benimsin bahar gözlüm, yarinlarda ikimizin
Yürüyoruz
Turnalar sevdigim ol
Sen benimsin bahar gözlüm
Yarinlarda ikimizin, yürüyoruz....

sızlere bu turku ...

sevdıklerıme ...
benı merak edenlere ...
bır yas daha ıhtıyarlananlara ....hepınıze ....

hakkınızı helal edın cok yogun bır ıs temposundayım ....
aklım ...yuregım sızlerde oldugu halde gelemedım sızlere ....
oysa sız benı buldunuz ....

ıyı varsınız .... ıyıkı hayatımda oldunuz .... can dostlarım benım ....

hoş geldin benan ozledik ya sizleriiiii
güneşim bendeki safra taş ı 21mm miş ve acilen ameilyat olacağım
ama bende korkuyorum burası küçük bi yer bir doktoru var allah kerim işte bu suru dün tahlil yapıldı yine ertelendi sancım olursa gel dedi piskolejim bozuldu keten zaten yiyorum günde iki kaşık bide yağını deneyim sağol bi denem sevgili ablam
-------------------irnam o herkerte yapmay çaliştım göbeğimde bıraz daha yırtılma oldu zaten çok büyük bi yırtılma varrrr dı plates yapamadımmm
------------------etkin gülmekden biraz daha güzeleştim
gülmek yakışyor ya hepimizeee haytımızda hep güzellikler olsunnn arkadaşlarrr

esmerim sen gercekten yapma bacım sakın haa.aman aman zaten ebru da söylüyor rahatsızlıkları olanlar ve dr. uygun gördüğü takdirde diyor.
ama benim belime ve sırtıma iyi geldi,zira dr. verdiği hareketlerde çok benziyor platese.zade karın hareketleri yok işte.
yeşilim sağol canım
yoga yıda yapabildiklerimi yapmaya çalışcam canım.teşekkürler.

benan gelmiş. ohhh çok şükür.sağolsun güneş söylemiş,
toprağım kıyamamış bana,o yorgunlukla,msn ye girdi.biraz yazıştık.iyiymiş çok şükür.

çiçeğim benimde aklıma geldi,şubatta ank,ankaraya gideceği inşallah oraya gitmiştir.
hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar Şeniz

iyi uykular çıtırlar
etkin fıkra çok güzel
benan hoşgeldin
ank den hala haber yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…