40 ve +40 yaş

Günaydın

günaydın,
sardunyalarım.
günaydın,
menekşelerim.
günaydın,
terastaki martılar.
günaydın,
her gün yürüdüğüm sokaklar.
günaydın denizdeki dalgalar...
günaydın bahçemdeki kedicik,
günaydın yem verdiğim kuşlar,
bu gün,
dağıldı içimdeki tüm korkular...
dışarıda yağmur da olsa,
soğuk ışlese de,
iliklerime kadar,
mutluluklar yüreğimi ısıtıyor,
sararıp dökülmüş olsa da,
yaprakları ağaçların,
içimde yeniden açılıyor,
tüm çiçekler,
papatyalar...
kış ta olsa,
yağsa da karlar,
buz tutsa da her yer,
benim dünyama,
yeni geldi bahar...
günaydın sevdam,
günaydın yeni doğan güneşim,
günaydın içimi ısıtan ışıklar

yarbaşı ve albaşı:roflol::roflol::roflol:

dağ çiçeği ,suyu ısıt bayıldım, inan beni güldürdün,allah iyiliğini versin, sabah sabah ,
neden renkli yazamıyoruz ,anlamadım

herkeze günaydın.güneş günaydın şiiri çok güzeldi,

Dün evlilik yıldönümümdü bugünse kızımın doğumgünü ilk defa doğumgününde kızımdan ayrıyım :çok üzgünüm:

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ,nice yıllara mutlu bir şekilde allah devam ettirsin.
kzınında doğum günü kutlu olsun tatlım.güzel ömürler diliyorum.
üzülme bitanem canları sağolsun.artık bundan sonra böyle,ben ikisinide kaç senedir,doğum günlerini yapamadım.hep ayrılar,okul,evlilik olunca bazı değerlerde,yan yana yapılamıyor malesef.

canım evlilik yıldönümününü ,kutlarım, nice mutlu yllra ,kızınında doğum günü kutlarım,nice nice yıllar dilerim,a.s.a.s.a.s.kızına ve sana sevgiler

Etkinciğim hem evlilik yıldönümünüz hem kızının doğum günü kutlu olsun.

Etkin'cim evlilik yıl dönümünü kutlarım nice senelere canım.a.s.
Kızınında doğum günü kutlu olsun sağlıklı ve sıhatli nice mutlu yıllar dilerim.a.s.
Canlarım fıkralar şiirler hepiniz harikasınız çok güzel ellerinize yüreğinize sağlık.yerimseniben
hepinizi öpüyorum.:1hug:

irna,güneş 55, lereenim,fato 43 güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Pastalar için ayrıca teşekkürlera.s.
irnacım üzülmüyorum bir tanem kızım geleceğini hazırlamak için bizden ayrıldı.sadece özel bir günde ilk defa ayrı olduğumuz için biraz içim buruldu.ama zamanla alışıcam.

canım ya ilk defa buyıl bende oğluşum pastasını üflerken yanın da olamıyacağım :çok üzgünüm:
evlilik yıldönümünüzü kutlar ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.

tünaydın kızlar

etkin her ikinize de daha nice yıllar diliyorum sağlıkla huzurla bolluk içinde inşallah

şiirler teşekkürler

Nice yıllara,yuvanızdan huzur,sağlık ve bereket eksik olmasın.:Saruboceq:Kızınada mutlu yıllar,mutlu yaşlar olsun inşallah.a.s.Benim oğlum gibi Oğlak o da,:1hugnun gibi inatçı değildir umarım.Şeniz

mutlu yıllar evlilik yıl dönümünü kutlarım nice senelere bir yastıkda yaşlanınnnnn
Kızınında doğum günü kutlu olsun sağlıklı ve sıhatli nice mutlu yıllar dilerim
-----------------güneşim ellerine sağlık ne güzel günaydın şiirleriiiii
çıtır hanımlar iyi akşamlar
benimde bu ğünüm yine doktorda gecti ya bi türlü iyleşemedim gitti allah büyükkk

bu şiir okudukca ağlarım baba kelimesi bana çok dokunur
sen gittin gideli,
kalbimde bir hüzün,
nasıl bıraktın bizi,
beş çocuğun ve birde eşini.

keşke sana sarılabilsem,
keşke koklayabilsem,
nasıl mutlu olurum,dum
baba diyebilse dim

merak etme sakın bizi,
önce allah,
sonra annem
koruyor bizi.her kötülükteee
keşke sen ölmeseydin
baba babammmm

ank bugünde girmedi. benanda çoktandır girmiyor.hiç bi yere girmiyor hemde.msn sinide acmıyor.
merkalnmaya başladım iyice.
arkadaşlar haber alan olmadımı hala?fisfisfis

Bende merak içindeyim. Dün profiline yazdım ank'a ama hâla yoklar. Haber alan olursa birbirimizie bildirelim irnam

etkin evlilik yıldönümün ve kızının doğum günü kutlu olsun mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum.a.s.a.s.
Dağçiçeğim yarbaşı,albaşı çok güldürdü:roflol::roflol:sen çok yaşa emi .
Arkadaşlar şiirlerde çok güzel,güneşim günaydın şiirlerin insana huzur ve umut aşılıyor.
Esmer güzeli baba şiirin çok dokunaklı .

çıtırlarım hepinize GÜNAYDIN
kızlar arkadaşları bende çok merak ediyorum inşallah kötü birşey yoktur

günaydın arkadaşlar
evet ank yok benan yok ya kıslar nerdesiniz bi tık tak derseniz seviniriz
-------------------günaydın tekrarda çıtırlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…