• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 40 tan sonra İlk kez aşılama yaptırıp deliler gibi bekleyenler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Rabia, çok pozitifsin maşallah. Rabbim daim etsin. Bebeğini kucağına al inşallah. Herşey kısmet.
CAnim pozitif olmazsak olmaz ki ama stres cok etkiliyo ben yillardir bu stresle savasdim , herseyi Allaha havale ettim o en dogrusunu biliyo Allah dan umit kesmek de gunah hem bi gun hersey cok guzel olacak

CAnim pozitif olmazsak olmaz ki ama stres cok etkiliyo ben yillardir bu stresle savasdim , herseyi Allaha havale ettim o en dogrusunu biliyo Allah dan umit kesmek de gunah hem bi gun hersey cok guzel olacak
Rabia merhaba. Benim aşı hiç tutmamış bile. Kısmetse bşr hafta sonra 2. Aşıyı yaptıracağım. Sen ne durumdasın?

Rabia merhaba. Benim aşı hiç tutmamış bile. Kısmetse bşr hafta sonra 2. Aşıyı yaptıracağım. Sen ne durumdasın?
Canım vardır herseyde bir hayır , ilk aşılamanın tutma ihtimali daha düşükmüş zaten insallah ikincisinde olacak Allahın izniyle , ben kendiliğimden düşük yapdım kürtaja gerek kalmadı suan adetimi bekliyoruz ikinci aşılamayı yaptırmak için

Canım vardır herseyde bir hayır , ilk aşılamanın tutma ihtimali daha düşükmüş zaten insallah ikincisinde olacak Allahın izniyle , ben kendiliğimden düşük yapdım kürtaja gerek kalmadı suan adetimi bekliyoruz ikinci aşılamayı yaptırmak için
Haberdar et beni mutlaka çok merak ederim. Ayrıca düşüğün ardından çok kolay ve sağlıklı hamilelik olduğunu çok kere duydum. Duaların kabul olsun inşallah.

Haberdar et beni mutlaka çok merak ederim. Ayrıca düşüğün ardından çok kolay ve sağlıklı hamilelik olduğunu çok kere duydum. Duaların kabul olsun inşallah.
Ederim canım suan adetimi bekliyoruz ama ben 2 ayda adet oluyorum nasıl olacak bilmiyorum bende cok duydum hemen hamile kalındıgını ama bnm yumurtam olusmuyor ki Alllaha teslim ettim artık sen rahim filmi cekilmişmiydin

Ederim canım suan adetimi bekliyoruz ama ben 2 ayda adet oluyorum nasıl olacak bilmiyorum bende cok duydum hemen hamile kalındıgını ama bnm yumurtam olusmuyor ki Alllaha teslim ettim artık sen rahim filmi cekilmişmiydin
Rabia evet çekildim. Rahim filmi işleminde, bir sıvı rahmin içini be kanalları dolaştı. Bir sorun görülmedi. Ama yaş faktörü var bende ne yazık ki😔 yumurtam oluşmuyor demişsin. Ama merak etme, menapoza girmediğin sürece , yılda en az 8 ay yumurtan oluşacak. Sıkı takip et. muhakkak denk getireceksin. Elbette önce Allah🤲🤲

Rabia evet çekildim. Rahim filmi işleminde, bir sıvı rahmin içini be kanalları dolaştı. Bir sorun görülmedi. Ama yaş faktörü var bende ne yazık ki😔 yumurtam oluşmuyor demişsin. Ama merak etme, menapoza girmediğin sürece , yılda en az 8 ay yumurtan oluşacak. Sıkı takip et. muhakkak denk getireceksin. Elbette önce Allah🤲🤲
Rahim yolların acık bu cok güzel bence bende cekilmiştim benim de iki tüpüm de acık cok şükür , yumurta yaş hepsi bahane aslında Allah ol deyince oluyo bizim görevimiz sabırla denemeye devam etmek insallah bi gün bu günlerimize gülücez ☺️

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum. 40 yaşımdayım. 29 Ağustos ta ilk aşılamamı yaptım. 7. Günümdeyim. Bu durumu yaşayanlar belirtilerini yazabilir mi? Ve sonuç alanlar yardım edebilir mi? Hayatımda karşılaştığım en zorlu sürecimi yaşıyorum.
Merhaba 41 yaşındayım bende bugün aşılama yaptım beklemedeyim. Neden olmasın olacağı varsa hayirlisiyla olacaktır. Herşey gönlünüzce olsun .

Canim bende cok belirti gormemisdim o acidan icin rahat olsun sadece adet olcak gibi sancim olup olmamisdim bi de goguslerim sisip damarlari belirginlesmisti bunu progestan ilaci da yapiyo zaten ben insanlarin belirtileri abarttigini dusunuyorum herseyi gebelige bagliyorlar pskolojik olarak
göğüsler de sızı oluyor mu peki benim bugün 6.günüm gerçi çok erken olduğunu düşünüyorum ama hiç bir belirti yok sadece hafif bel ağrısı oluyor arada

Back