• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 40 tan sonra İlk kez aşılama yaptırıp deliler gibi bekleyenler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Benimhalaumudumvar

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
34
12
8
45
Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum. 40 yaşımdayım. 29 Ağustos ta ilk aşılamamı yaptım. 7. Günümdeyim. Bu durumu yaşayanlar belirtilerini yazabilir mi? Ve sonuç alanlar yardım edebilir mi? Hayatımda karşılaştığım en zorlu sürecimi yaşıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum. 40 yaşımdayım. 29 Ağustos ta ilk aşılamamı yaptım. 7. Günümdeyim. Bu durumu yaşayanlar belirtilerini yazabilir mi? Ve sonuç alanlar yardım edebilir mi? Hayatımda karşılaştığım en zorlu sürecimi yaşıyorum.
Canım ben böyle bi süreç yaşamadım hem konunuz güncel kalsın diye yazıyorum hem de dua edicem size Rabbim hayırlısıyla meleğinizi nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻

Duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Kadınlar klübünün takipçisiydim bir kaç yıldır. Bir anda farkettim ki buradakilerin tecrübeleri inanılmaz doğru sonuçlar veriyor. Ve herkes gerçekten birbirine yardım etmek istiyor. Çünkü birbirlerini çok iyi anlıyor. Tekrar teşekkür ederim.

Merhab ben yıllardır takip ederim ama iki gün önce üye oldum ben de aşılama oldum ve tuttu fakat benim bebegim gelismedigi için pazartesi günü büyük ihtimalle alacaklar , aşılamanın tutma belirtilerini anlatayım size ,
Öncelikle ilk hafta ki belirtiler tamamen yumurta ilacları ve catlatma ignesinin etkileri ilk hafta ki hic bir belirtiyi ciddiye almayın ikinci hafta gögüsleriniz dolgunlasır idrarınız koyulasır cok yorgun hissedersiniz ve aşılamanın 13. Gecesi adet olcakmıs gibi bir agrı oldu bende ve cok korktum 14. Günde devam etti ama gelmiyordu meger bu bebek yerlesirken olan agrıymıs sancınız oluyor ama adetiniz gelmiyor bu olursa büyük ihtimal gebesiniz

Merhab ben yıllardır takip ederim ama iki gün önce üye oldum ben de aşılama oldum ve tuttu fakat benim bebegim gelismedigi için pazartesi günü büyük ihtimalle alacaklar , aşılamanın tutma belirtilerini anlatayım size ,
Öncelikle ilk hafta ki belirtiler tamamen yumurta ilacları ve catlatma ignesinin etkileri ilk hafta ki hic bir belirtiyi ciddiye almayın ikinci hafta gögüsleriniz dolgunlasır idrarınız koyulasır cok yorgun hissedersiniz ve aşılamanın 13. Gecesi adet olcakmıs gibi bir agrı oldu bende ve cok korktum 14. Günde devam etti ama gelmiyordu meger bu bebek yerlesirken olan agrıymıs sancınız oluyor ama adetiniz gelmiyor bu olursa büyük ihtimal gebesiniz
Bilgilendirme için ve duyarlı oluşunuz için çok teşekkür ederim. Bugün 9. Gün bahsettiğiniz belirtilerden, sadece göğüslerde hafif ağrı var. Onun dışında, sevgili dr.um ilk haftasında progesteron testini istedi. Sonucum 36 çıktı. Dr. Bu rakamı çok beğendi. Hayırlısıyla 5 gün sonra sonucumu öğreneceğim. Her iki duruma da alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Rabbim size ve isteyen her kese sabır ve, en yakın zamanda çok sağlıklı bir evlatlar nasip etsin.

Bilgilendirme için ve duyarlı oluşunuz için çok teşekkür ederim. Bugün 9. Gün bahsettiğiniz belirtilerden, sadece göğüslerde hafif ağrı var. Onun dışında, sevgili dr.um ilk haftasında progesteron testini istedi. Sonucum 36 çıktı. Dr. Bu rakamı çok beğendi. Hayırlısıyla 5 gün sonra sonucumu öğreneceğim. Her iki duruma da alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Rabbim size ve isteyen her kese sabır ve, en yakın zamanda çok sağlıklı bir evlatlar nasip etsin.
progestan sonucunuz güzel cıkmıs ben gebe kaldım ama saglıklı gelişmedi bebegim dış gebelikten süpheleniyolar pazartesi de büyük ihtimalle sonlandırılcakmış kendinizi cok kaptırmayın sadece hayırlısını dileyin AllAh dan

progestan sonucunuz güzel cıkmıs ben gebe kaldım ama saglıklı gelişmedi bebegim dış gebelikten süpheleniyolar pazartesi de büyük ihtimalle sonlandırılcakmış kendinizi cok kaptırmayın sadece hayırlısını dileyin AllAh dan
Rabia Rabbim sabırlar versin. Ben yaşadığın sürecin ne kadar acı olduğunu biliyorum. Ben başka dr.lara da görün derim. Bir tavsiyem olacak: eğer dış gebelik değilde kimyasal gebelik ise, asla küretaj ı kabul etme. En büyük hatalarımdan biri de Paragöz bir doktorun, bendeki kimyasal gebeliği abartıp beni alelacele küretaj a almasına boyun eğişim oldu. Oysa kendiliğinden giderdi ve ardından daha kolay hamile kalırdım. Bunu diğer kimyasal gebeliklerinde anladım. . Küretaj benim sağlığımı bozdu. Ve hamime kalmamı çok geciktirdi. Eğer dış gebelik yada mol gebelik ise küretaj a gir.

Rabia Rabbim sabırlar versin. Ben yaşadığın sürecin ne kadar acı olduğunu biliyorum. Ben başka dr.lara da görün derim. Bir tavsiyem olacak: eğer dış gebelik değilde kimyasal gebelik ise, asla küretaj ı kabul etme. En büyük hatalarımdan biri de Paragöz bir doktorun, bendeki kimyasal gebeliği abartıp beni alelacele küretaj a almasına boyun eğişim oldu. Oysa kendiliğinden giderdi ve ardından daha kolay hamile kalırdım. Bunu diğer kimyasal gebeliklerinde anladım. . Küretaj benim sağlığımı bozdu. Ve hamime kalmamı çok geciktirdi. Eğer dış gebelik yada mol gebelik ise küretaj a gir.
Canım bugun baska bi doktora gittim degerim 448 den 270 düşmüş o da saglıklı bi gebelik olmadıgını söyledi galbiba pazartesiye kadar iyice düşer ve kanamam gelebilir gittigim doktor neden hemen kürtaj dediler kendiliginden de düsebilir dedi , peki mol gebelik nedir bilgi verir misin

Canım bugun baska bi doktora gittim degerim 448 den 270 düşmüş o da saglıklı bi gebelik olmadıgını söyledi galbiba pazartesiye kadar iyice düşer ve kanamam gelebilir gittigim doktor neden hemen kürtaj dediler kendiliginden de düsebilir dedi , peki mol gebelik nedir bilgi verir misin
Mol gebelik yani üzüm gebeliği de deniyor: bir den fazla yumurta dölleniyor ve gelişmiyorlar. Çok sıkıntılı. Ve hcg değerini anormal derecede yükseltiyor. Senin Değerlerin kimyasal gebeliği işaret ediyor. Dış gebelik kendiliğinden düşmez ameliyat ister. Ama kimyasal gebelik düşüğü, adet ten çok az fazla yada adet kanaması gibi atılıyor. Asla masa ya yatma. Vakum yoluyla Rahmi temizliyorlar ve muhakkak ardından iltihaplarla ya da değişik sorunlarla uğraşıyorsun. Ama rahim en doğrusunu kendi biliyor ve çok akıllı. Değerlerinin Bu şekilde hızla düşmesi ise senin adına çok iyi. İkili rakamlarda düşmesi daha yavaşlayacak. Bir haftaya kadar adetin gelecektir. Biliyorum senin adına çok zor ama, sanki böyle birşey yaşanmadı ve bir haftaya kadar adet bekliyormuşsun gibi düşün. Karamsarlığın hiç sonu gelmiyor Rabia. Bir kısır döngüye giriyorsun. Asla tekrar hamilelik yaşayamayacaksın gibi, ya da yaşasan da hiçbir kalp atışı duyamayacaksın gibi geliyor. Benim üç kez ard arda hevesim kursağımda kaldı. Keşke rahat olsaymışım. Gerçi şimdi de değilim. İnsanız işte ne diyim

Çok tesekkür ederim ilginden dolayı evet cok zor bi dönemden geciyorum eşim ailem cok üzüldük cünkü bu 5 yıl sonra gelen bi gebelikti ve herseyin yolunda gidecegini düsünerek cok seviniyodum bi an 386 olan deger 500 olunca anladım bi sorun oldugunu ve gerisi de geldi ve sorun şu ki ben polikistik over hastayım esimde morfoloji bozuklugu var bi daha gebe kalabilir miyim bu gebelik aşılama ile oldu , kalsam bile yine aynı seyleri yasamakdan korkuyorum

Tutunsun diye yalvardıgım bebeğim artık umut vermiyor simdi de kendi düşsün kürtaj olmasın diye dua ediyorum korkuyorum
Bnimde iki kaybım var üzülme Buda geciyo çünkü Bnde senin yaşadığını yasadim dış gebelikten sonra ikinci kaybımda kendi düşsün diye yalvardım

Back