Merhabalar 2020de doğum yaptıktan sonra çok hızlı bir şekilde kilo aldım ve 102yi gördüm malesef. Gündüz çok iyi idare etsem de akşam çocuğu uyutup nefes alınca "keyif" yapma isteğine asla karşı koyamadım. 30uma yaklaşırken kendime en iyi doğum günü hediyesi olarak sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek olduğunu düşündüm. 40 günlük bir alışkanlık kazanma kampına giriyorum inşallah 40 gün sonunda istediğim kilonun da altına sağlıkla düşmüş olurum.
Şu an her gün Leslie yapmaya, 3 lt su içmeye ve şekersiz beslenmeye çalışıyorum. Bunları halledersem benden olmuş demektir
Bugün bu saate kadar Leslie 3 mile yaptım, 1.5 lt su içtim ve şeker tüketmedim. Yatmadan tekrar güncellerim inşallah.
Edit: 1.5 lt daha su içtim (işin sırrı pipetle içmek sanırım pipetle içince çok içmişim gibi gelmiyo hemen bitiriyorum) ve şeker tüketmedim bugüne güzel ve gururlu bir tik atabilirim
Şu an her gün Leslie yapmaya, 3 lt su içmeye ve şekersiz beslenmeye çalışıyorum. Bunları halledersem benden olmuş demektir
Bugün bu saate kadar Leslie 3 mile yaptım, 1.5 lt su içtim ve şeker tüketmedim. Yatmadan tekrar güncellerim inşallah.
Edit: 1.5 lt daha su içtim (işin sırrı pipetle içmek sanırım pipetle içince çok içmişim gibi gelmiyo hemen bitiriyorum) ve şeker tüketmedim bugüne güzel ve gururlu bir tik atabilirim
Son düzenleme: