40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

freeware seni anliyorum.
en kotusu de inandigin zaman icinde ki o inandigin sevgisine nasil kurtulacagini bilmek.. kendini kandirarak yapmak mumkun ama buda sagliksiz

Ve Zaten artık eminim ki bu kadar özlem çekiyorum içim acıyor Gerçekten yapılabilecek bir şey olsaymış kapanmak inanın ilk ben yapardım bu kadar aşk a ve acıya karşılık

tatlım çok üzüdün kendini çok yıprattın yeter artık yahu vallahi her konu açtığında içim sızlıyor çok üzülüyorum seni buralarda görünce.

Canım hiç mi aramadı nasılbir adam bu
Sanırım seni gerçekten hayatından çıkardı.
Konunun bunla alakası yok ama diğer tanıştığın çocuk ne oldu görüşüyor musunuz?

severek ayrılmak çok zordur yaşayan bliir acısını. benimki belki daha farklıydı ailesi ayırmıştı bizi ve aynı işyerinde çalıştığımız için her gün görüyorduk birbirimizi bazen sarılıp ağlıyorduk, bazen boşveriyorduk eğleniyorduk. ama ben tam 3,5 sene her gece ağladım her gece. bir gün evlenicek ve beni unutacak dedim. ama ne o unuttu nede ben bir anda evlendik anlayamadık bile. ama ailesi çok üzdü bizi mahvetti tüketti yalnız sevgimizi tüketemedi.
şimdi için yanıyor cayır cayır boğazın düğümleniyor seni anlıyorum ama bu hayat snein canım. kendini fazla yıpratma ne olur demekki nasibim değilmiş diye düşünmelsiin. allah hakkında hayırlı kimse onunla karşılaştırmayı nasip etsin. araya bir soğukluk girdimi düzelmiyor ve bu dahdad yıpratıyor insanı unutma. herşeyden ve herkesten daha önemli olan kendi hayatın bunu düşünerek hareket et ve değmeyecek kişiler için gözyaşı dökme ne olur.

unutacaksın canım!!
öyle bir unutuluyor ki
zaman sana çok uzun gelse de sabret
evet uzun gelecek,uzun zamanlar gerekecek sana
olayın mantığı bu çünkü
ağlarsın,özlersin,hep onu düşünürsün,telefon seninle bir bütün olmuştur
ama dediğimizi gibi"zaman"......
sadece sabredip herşeyin en hayırlısıyla karşılaşacaksın
sana onu unutturacak en iyileri çıkacak karşına
sonra bir gün diyeceksin ki"ohhh iyi ki de ayrılmışım ondan".....
"iyi ki allah hayırlı olanı çıkarmış karşıma"diyeceksin
ve inan hiç pişman olmayacaksın..

Bende dahil 5-6arkadaşım aynı şeyleri yaşadık zamanında
şimdi her karşılaşmamızda deriz
ohh iyi ki allah kocalarımızı çıkarmış karşımıza diye...
herşeyin hayırlısını diliyorum...:71:

Canım hiç mi aramadı nasılbir adam bu
Sanırım seni gerçekten hayatından çıkardı.
Konunun bunla alakası yok ama diğer tanıştığın çocuk ne oldu görüşüyor musunuz?

Hayır o cok farklı bir insanmış ya ben öyle insnalardan hiz hazetmem çok basit bir hayat ve çok basit bir kişik-miş

severek ayrılmak çok zordur yaşayan bliir acısını. benimki belki daha farklıydı ailesi ayırmıştı bizi ve aynı işyerinde çalıştığımız için her gün görüyorduk birbirimizi bazen sarılıp ağlıyorduk, bazen boşveriyorduk eğleniyorduk. ama ben tam 3,5 sene her gece ağladım her gece. bir gün evlenicek ve beni unutacak dedim. ama ne o unuttu nede ben bir anda evlendik anlayamadık bile. ama ailesi çok üzdü bizi mahvetti tüketti yalnız sevgimizi tüketemedi.
şimdi için yanıyor cayır cayır boğazın düğümleniyor seni anlıyorum ama bu hayat snein canım. kendini fazla yıpratma ne olur demekki nasibim değilmiş diye düşünmelsiin. allah hakkında hayırlı kimse onunla karşılaştırmayı nasip etsin. araya bir soğukluk girdimi düzelmiyor ve bu dahdad yıpratıyor insanı unutma. herşeyden ve herkesten daha önemli olan kendi hayatın bunu düşünerek hareket et ve değmeyecek kişiler için gözyaşı dökme ne olur.

Bi mucize olsa barışsak ve evlensek çok istiyorum onunla evlenmek onun olmak onunla olmak !

unutacaksın canım!!
öyle bir unutuluyor ki
zaman sana çok uzun gelse de sabret
evet uzun gelecek,uzun zamanlar gerekecek sana
olayın mantığı bu çünkü
ağlarsın,özlersin,hep onu düşünürsün,telefon seninle bir bütün olmuştur
ama dediğimizi gibi"zaman"......
sadece sabredip herşeyin en hayırlısıyla karşılaşacaksın
sana onu unutturacak en iyileri çıkacak karşına
sonra bir gün diyeceksin ki"ohhh iyi ki de ayrılmışım ondan".....
"iyi ki allah hayırlı olanı çıkarmış karşıma"diyeceksin
ve inan hiç pişman olmayacaksın..

Bende dahil 5-6arkadaşım aynı şeyleri yaşadık zamanında
şimdi her karşılaşmamızda deriz
ohh iyi ki allah kocalarımızı çıkarmış karşımıza diye...
herşeyin hayırlısını diliyorum...:71:

Zaman alışmayı öğretir Unutmayı asla diye söylüyorlar ya korkuyorum

Ama ben unutmak istemiyorum :43:

Canım arkadaşım erkek adam helal para gibidir o seni bulur..bu lafa inan..sevse bu sebepten dolayı 40 günde peşinden gelirdi.üzülme sakın..senin yaşadığın elbel geçicek.hepimiz yaşadık..düşünsene evlisin şimdi onlan ve şu anını özlüceksin pişamlıklala birde öyle düşün.

senı oyle ıı anlıyorum kı..
benımde gunler oldu ama hala degıl msjlarını sılmek asagıdakı cızelgeyyı bıle egıstırmeye gonlum razı degıl.çok sevdık bırbırımzıı masal gıbı bır aşktı ve bıttı.donusu olmayan bı yol.en dogru karardı ayrılmak ama gelde bunu yurege anlat...
senden farklarımız sunlar
ben unutmayacagım emınım bundan unutmakta ıstemıyorum oyle guzel bı aşkkı kac kısıye nasip olur ama ben bundna acı cekmıyorum salakca belkı ama mutluyum bu acıyla yasadıklarımı kar sayıyorum...
bende rüyamda gördum ama oyle mutlu uyandım kı tum gunum harıka gectı..
ya artık donusu olmayacagı ıcın boyle garıp hıslerdeyım yada daha acımı yasamaya donemedım
ozlemek....bu duyguyu oyle derın hısseıyorumkı ozellıkle bu ara hayat acımasızca oyun oynarken ona ihtiyacım var...kokusu benımde burnumda

kadar cılvelerının hepsını yaptı bızı karılastırdı gozlerının ıcınde kaybolmak bambaska...
bızım rekorumuz 45 gun sızın en fazla nekadar olmustu smdıye kadar?
benımkı asla donup gelemez ya senınkı gururlumudur?

bırde ben bısey buldum.oruc tutuyorum Aallaha sıgınıyorum sankı aclık ıı gelıyor acımı hafıfletıyor.bu ayrılık dualrımda daha bı samımıyet kattı sankı.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepımızın inş.

senin acın geçmez sen bir kez sevenlerdensin konunu en en en bastan taaa evine af dilemek için gittiğiden beri bildiğim için bu aşk seninle mezara giderrrr.....zamanla geçmiyo aksine zamanla acın artıyoooooo

Aynı Gün ayrılmışık :59:

Bende o güne nazaran daha iyiyim mesela ayrıldıgımız zamanlar hep rüyalarıma giriyordu şimdi rahat uyuyabiliyorum

Ama resmen kokusu burnuma geliyor Hasretinden içim yanıyor

ben de öyleydim. sürekli rüyamda onu görüyodum. bi keresinde rüyamda bi kızla tanışıyodu. ona hemen ayrılıp senle evlencem diyodu. ben görüyodum. içim yanıyodu, çook üzülmüştüm ,aşırı derecede kıskanmıştım.. bi uyandım aynı üzüntü.. diğer rüyalarımda da onunla arabada dolaşıyodum hep.. ama karanlıkta ve kaza yapcaz diye korkuyodum. ama artık hiç görmüyorum..
geçen haftaya kadar her sn aklımdaydı.. şimdi daha az . en azından her 10 dk. da bir :)
giderek bu ara açılcak inş. ve hiç aklıma gelmiycek, tabi şu davadan sonra :(

ne yapalım, atlatmak zorundayız, unutmak zorundayızz

Ondan aldıqım bi kaç haber ver

Mesela Pazar Günü Annem ile bir mekanda karşılaştılar

Anneme Nasılsın X teyze demiş annemde iyiyim sen demiş oda EH işte demiş annem diyor ki zayıflamış süzülmüş Beti benzi atmış çok boş bakıyordu diyo

Ayrıca kardeşine beni sormuş

Yani unutmadı biliyorum ve hissediyorum

Sırf tamam kapanma demeyi gururuna yediremediği için aramıyor

senin acın geçmez sen bir kez sevenlerdensin konunu en en en bastan taaa evine af dilemek için gittiğiden beri bildiğim için bu aşk seninle mezara giderrrr.....zamanla geçmiyo aksine zamanla acın artıyoooooo

İlk Defa bi yorum gözlerimi yaşarttı

Bende bu aşkla ölmek istiyorum ama onsuz değil onunla el ele kol kola ölmek istiyorum

Bütün bi ömrümü onunla geçirmek istiyorum Onu çok seviyorum ben

Geçmeyecek biliyorum geçmeyecek :43:

Canım arkadaşım erkek adam helal para gibidir o seni bulur..bu lafa inan..sevse bu sebepten dolayı 40 günde peşinden gelirdi.üzülme sakın..senin yaşadığın elbel geçicek.hepimiz yaşadık..düşünsene evlisin şimdi onlan ve şu anını özlüceksin pişamlıklala birde öyle düşün.

O benim helalim olsun gelsin beni alsın ve bi daha hiç ayrılmayalım İmkansız mı ?
senı oyle ıı anlıyorum kı..
benımde gunler oldu ama hala degıl msjlarını sılmek asagıdakı cızelgeyyı bıle egıstırmeye gonlum razı degıl.çok sevdık bırbırımzıı masal gıbı bır aşktı ve bıttı.donusu olmayan bı yol.en dogru karardı ayrılmak ama gelde bunu yurege anlat...
senden farklarımız sunlar
ben unutmayacagım emınım bundan unutmakta ıstemıyorum oyle guzel bı aşkkı kac kısıye nasip olur ama ben bundna acı cekmıyorum salakca belkı ama mutluyum bu acıyla yasadıklarımı kar sayıyorum...
bende rüyamda gördum ama oyle mutlu uyandım kı tum gunum harıka gectı..
ya artık donusu olmayacagı ıcın boyle garıp hıslerdeyım yada daha acımı yasamaya donemedım
ozlemek....bu duyguyu oyle derın hısseıyorumkı ozellıkle bu ara hayat acımasızca oyun oynarken ona ihtiyacım var...kokusu benımde burnumda

kadar cılvelerının hepsını yaptı bızı karılastırdı gozlerının ıcınde kaybolmak bambaska...
bızım rekorumuz 45 gun sızın en fazla nekadar olmustu smdıye kadar?
benımkı asla donup gelemez ya senınkı gururlumudur?

bırde ben bısey buldum.oruc tutuyorum Aallaha sıgınıyorum sankı aclık ıı gelıyor acımı hafıfletıyor.bu ayrılık dualrımda daha bı samımıyet kattı sankı.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepımızın inş.

Bizde 3 ay ayrı kaldık ama o zaman tamamen suçluydum evine gittim yalvardım affetti beni

Ama şimdi kavga etmedik sessiz sedasız konuşarak bitirdik ve artık dönsün istiyorum gelsin bana sarılsın ve bi daha hiç ayrılmayalım

ben de öyleydim. sürekli rüyamda onu görüyodum. bi keresinde rüyamda bi kızla tanışıyodu. ona hemen ayrılıp senle evlencem diyodu. ben görüyodum. içim yanıyodu, çook üzülmüştüm ,aşırı derecede kıskanmıştım.. bi uyandım aynı üzüntü.. diğer rüyalarımda da onunla arabada dolaşıyodum hep.. ama karanlıkta ve kaza yapcaz diye korkuyodum. ama artık hiç görmüyorum..
geçen haftaya kadar her sn aklımdaydı.. şimdi daha az . en azından her 10 dk. da bir :)
giderek bu ara açılcak inş. ve hiç aklıma gelmiycek, tabi şu davadan sonra :(

ne yapalım, atlatmak zorundayız, unutmak zorundayızz

Atlatmak zorunda , unutmak zorunda olmaktan nefret ediyorum :43:

Allah yardımcın olsun. Çok zor ama inan geçecek. Şu an unutmak istemeyişini de anlıyorum. Çünkü sanki kalbin bomboş olunca o boşluğu başka birşeyle doldurmak işine gelmiyor. Ruhunun bu acıya ihtiyacı var demek ki. Çekeceksin bitecek. Bittiğinde de daha güçleneceksin. Buna inan...

kapanmayı kabul etsen peki. yeniden birlikte olamazmısınız.

Zaten ayrılık konuşmasında dediği şey şuydu ;

Bi gün kapanmaya karar verirsen hep seni bekliyor olacağım !

Bende ona

Bi gün beni böyle kabul edersen bende seni bekliyor olacağım dedim

Back
X