- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
- 63
Yok kızCano , hepsinin toplamı mi 40 günde okunacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kızCano , hepsinin toplamı mi 40 günde okunacak![]()
Tamam canım Aynen haklısınElinden geldiğince canım. Birbirimize değil kendi niyetimize okuyoruz sonuçta
He tamam canım, ben yetişemem maalesefYok kızdua listrlerimiz bitti ya benim gibi boşta kalanlar vardır diye düşündüm günlük okucam ben
Günlük okunacak canım. Ben bugün akşam üstü başladım bitirdim bile (regl olduğum için yasin ve vakıadan muafım)süre ne kadar cano
Yoğunsan haklısın canım. Ben bu ara boştayım. Topiklerdeki dualarımda bitti fırsat bu fırsatHe tamam canım, ben yetişemem maalesef![]()
1000 adet ya evvelu cektimGünlük okunacak canım. Ben bugün akşam üstü başladım bitirdim bile (regl olduğum için yasin ve vakıadan muafım)
cane insirah suresi cok etkili nazardan ama amenerresuluyu de bi ara çektim ondada etkiliydiKızlar ben amennarasuli yü okurken esnemekten çatladım resmen acaba bu şekilde olan var mı merak ettim![]()
maşallah canoooGünlük okunacak canım. Ben bugün akşam üstü başladım bitirdim bile (regl olduğum için yasin ve vakıadan muafım)
Bazı dualar öyle bir etki yapıyor canım. Mesela ben de ‘la ilahe illallah’ çok sayıda çekerken dilim dönmüyor sanki bazen. ‘Ya Şafi’yi yüksek sayıda okursam dediğin gibi bir uyuşukluk oluyor üzerimdeKızlar ben amennarasuli yü okurken esnemekten çatladım resmen acaba bu şekilde olan var mı merak ettim![]()
Ay ben okudum. Okunmuyormuydu kiBir de regl iken felak,nas,amenerrasulü,inşirah okuyor musunuz kızlar?![]()
Canım cok iyi yapmışsın ben kendimi bu ara cok yorgun hissediyorum cüzü zor yetiştiriyorum inşallah daha iyi hissedince katılırım. Şimdiden Rabbim yuvalarınıza huzur bereket mutluluk bol rızk versin aminYok kızdua listrlerimiz bitti ya benim gibi boşta kalanlar vardır diye düşündüm günlük okucam ben
Amin cümlemize inşallah canım. Kendini iyi hissettikçe okursunCanım cok iyi yapmışsın ben kendimi bu ara cok yorgun hissediyorum cüzü zor yetiştiriyorum inşallah daha iyi hissedince katılırım. Şimdiden Rabbim yuvalarınıza huzur bereket mutluluk bol rızk versin amin![]()
Yaaa kuzum ben bu seferlik buna katilmasam olur mu. ? Baslamadan cikar listeden. Baska dualarim da var. Hepsini okumak cok gelir.. ama baska birsey açarsan etiketle mutlaka canim benim olur mu
Ben okumuyorumBir de regl iken felak,nas,amenerrasulü,inşirah okuyor musunuz kızlar?![]()
Tabi ki canım başka duaların varsa zorlanırsın belki. Zaten listeyi hatırlatma yapmak için yaptım, zorunlu okuma değil. Herkes kendine okuyup denicek. Bakalım okuyanlardan kimsenin bereket ve rızıkla ilgili bi değişimi olacak mı merak ediyorum doğrusuYaaa kuzum ben bu seferlik buna katilmasam olur mu. ? Baslamadan cikar listeden. Baska dualarim da var. Hepsini okumak cok gelir.. ama baska birsey açarsan etiketle mutlaka canim benim olur mu![]()