Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım canım
Hoş geldiniz kızlarBende varım Allah in izniyle ❤![]()
Çocuk için nasıl olucak canım. ya rezzak c. c rızık için. ya evvel mi okusamMerhaba kızlar 40 gün boyunca düzenli bir şekilde dualarımı yapmak istiyorum ama bunu kendime şart edinmek için burayı açtım. Listeli dua grubunda olunca iş güç olsada mutlaka kendime şart edip okuyorum. Burada da birbirimizi teşvik edelim. Belli bi süre sonra hayatımızda bi değişiklik olunca paylaşalım. Hergün herkes kendi niyetine okusun. Fikirlerinize açığım.
1.000 ya Rezzak
1.000 salavat
313 rabbi yessir
100 nas
100 felak
100 ihlas
41 amennarasuli
1 vakıa
1 yasin
Ben elimden geldiğince bunları okumaya çalışacam. Hem üzerimizde ki kötü enerji hem rızık için.
Bana bu yolda katılmak isteyen varsa gelsin. Hergün yatsı vakti bildiririz okudum diye. Çok merak ediyorum 40 gündeki değişikleri![]()
Tabiki olur canım. Sonuçta herkes kendi niyetine okucak. Kim hangi esmaya çalışıyorsa onu okusunÇocuk için nasıl olucak canım. ya rezzak c. c rızık için. ya evvel mi okusam
aynen... ne zaman başlıyoruz... salavat ne okuycan canım.. istigfar ne çekicenTabiki olur canım. Sonuçta herkes kendi niyetine okucak. Kim hangi esmaya çalışıyorsa onu okusun![]()
canım benim istiğfarda ekle listeyeMerhaba kızlar 40 gün boyunca düzenli bir şekilde dualarımı yapmak istiyorum ama bunu kendime şart edinmek için burayı açtım. Listeli dua grubunda olunca iş güç olsada mutlaka kendime şart edip okuyorum. Burada da birbirimizi teşvik edelim. Belli bi süre sonra hayatımızda bi değişiklik olunca paylaşalım. Hergün herkes kendi niyetine okusun. Fikirlerinize açığım.
1.000 ya Rezzak
1.000 salavat
313 rabbi yessir
100 nas
100 felak
100 ihlas
41 amennarasuli
1 vakıa
1 yasin
Ben elimden geldiğince bunları okumaya çalışacam. Hem üzerimizde ki kötü enerji hem rızık için.
Bana bu yolda katılmak isteyen varsa gelsin. Hergün yatsı vakti bildiririz okudum diye. Çok merak ediyorum 40 gündeki değişikleri![]()
Salavataynen... ne zaman başlıyoruz... salavat ne okuycan canım.. istigfar ne çekicen
Kaç olsun istiğfar?canım benim istiğfarda ekle listeye
1000 estağfurullahKaç olsun istiğfar?
Kızlar ya Allah ya Bismillah başlayalım. Yarına kadar bildirim yapalım inşallah.
Mintimint
ayseMsb
hersey_dua_ile
memurhanim
hasbeee
kunfeyekun__
Life light
Oriana
Mucizemm222
Okunacaklar
1.000 estağfurullah
1.000 ya Rezzak
1.000 salavat
313 rabbi yessir
100 nas
100 felak
100 ihlas
41 amennarasuli
3 inşirah
1 vakıa
1 yasin
canım sadece rabbi yessir mi diyoruz...Kızlar ya Allah ya Bismillah başlayalım. Yarına kadar bildirim yapalım inşallah.
Mintimint
ayseMsb
hersey_dua_ile
memurhanim
hasbeee
kunfeyekun__
Life light
Oriana
Mucizemm222
Okunacaklar
1.000 estağfurullah
1.000 ya Rezzak