- 20 Nisan 2022
- 14
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi kirmizicicek
40 gün boyu sıvı besleneceğim. Nescafe gibi kremalı kahveler tüketmeyeceğim. İçeriği düzgün olan ürünler tüketeceğim. Bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 gün boyu sıvı besleneceğim. Nescafe gibi kremalı kahveler tüketmeyeceğim. İçeriği düzgün olan ürünler tüketeceğim. Bakalım.
Evet denedim. Benim midem hem hassas hemde katı gıdayı çok sindirmiyor. Hem kilo vermek. Hem paketlenmiş ürün vs onlardan arınmak istiyorum. Daha önce denediğimde de iyi sonuç almıştımDaha önce böyle bir beslenme şekli denemişmiydiniz? Sıvı beslenmede amacınız ne ?
Evet denedim. Benim midem hem hassas hemde katı gıdayı çok sindirmiyor. Hem kilo vermek. Hem paketlenmiş ürün vs onlardan arınmak istiyorum. Daha önce denediğimde de iyi sonuç almıştım
Deneyiminizi paylaşırmısınız; neler yaptınız(ana-ara hep sıvımı), kaç kilo verdiniz,ölçüm vs yaptınızmı yaptıysanız kayıplarınız kastanmı sudanmı yağdanmı gitti vs vs…
Açıkçası protein tozu vs kullanmıştım. Uzun zaman oldu. 78 den 50 ye düşmüştüm. Ama şöyle yaptım. Sıvı püre katı dönem olarak yaptım. Binevi tüp mideli gibi ancak onlar sıvı dönemini o kadar uzun tutmuyorlar diye biliyorum. Vitamin takviyesi almıştım. Şu an 58 im . İki seneye göre sadece pandemidrn sonra kilo aldım. Günde üç öğün kesin beslenmeye çalışıyordum. 08:30-12:30-17:30 şeklinde. Ara öğün durumuma göre tüketiyordum. Ayran kefir vs gibiDeneyiminizi paylaşırmısınız; neler yaptınız(ana-ara hep sıvımı), kaç kilo verdiniz,ölçüm vs yaptınızmı yaptıysanız kayıplarınız kastanmı sudanmı yağdanmı gitti vs vs…
Evet tüp mide beslenmesi gibi. Kişinin kilosuna göre değişen bir süre sanırım.Tüp midede sıvı dönemini 2 hafta yapanda var, 3 hafta yapanda..Arada ayran,kefir.. Ana da ne tüketiyorsunuz peki? Bunu bende daha önce denemeye çalıştım ama malesef çiğneme güdüsüne yenik düştümAçıkçası protein tozu vs kullanmıştım. Uzun zaman oldu. 78 den 50 ye düşmüştüm. Ama şöyle yaptım. Sıvı püre katı dönem olarak yaptım. Binevi tüp mideli gibi ancak onlar sıvı dönemini o kadar uzun tutmuyorlar diye biliyorum. Vitamin takviyesi almıştım. Şu an 58 im . İki seneye göre sadece pandemidrn sonra kilo aldım. Günde üç öğün kesin beslenmeye çalışıyordum. 08:30-12:30-17:30 şeklinde. Ara öğün durumuma göre tüketiyordum. Ayran kefir vs gibi
Evet tüp mide beslenmesi gibi. Kişinin kilosuna göre değişen bir süre sanırım.Tüp midede sıvı dönemini 2 hafta yapanda var, 3 hafta yapanda..Arada ayran,kefir.. Ana da ne tüketiyorsunuz peki? Bunu bende daha önce denemeye çalıştım ama malesef çiğneme güdüsüne yenik düştümnekadar zamanda 50 ye düştünüz.
Bende berrak sıvı yada duru sıvı tükettiğini düşünüp 40 günü fazla bulmuştum ama nohut, çorba vs besleyici olur. Proteini ve vitamin takviyesini es geçmemende güzel. Oruç sonrası yapacağın öğünleri bir gün önce buradan paylaşırsan bende eşlik etmeye çalışırım sana5-6 ay sanırım. İlklerde hızlı gitti kilo sonra durdu. Sakız çiğniyordum ben bol bol. O dönemlerde ilklerde sabah sütlü kahve öğlen az nohutu haşlayıp bilendırdan geçiyordum ayran gibi yapıyordum. Yada çorba akşamda ya çorba ya bu tarz bişey.
Yarın oruç tutacağım Allah nasip ederse. Akşam smoothie gibi bişey yapacağım. Bi kaç gün böyle. Sonra öğün şeklini o anki durumuma göre. Baya kalori vs kısıtlayacağım için öğün saatlerini hemen düzenler miyim bilmiyorum. Bakalım. Sen kaç gün yapmıştın.
Aslında şöyle. Sıvı olarak beslenip kalori yüksek tutulursa kiloda alınabilir. Besinlerin katı ve sıvı olarak ayrılması sadece mideyi tembelliğe alıştırıyor.40 gün fazla değil mi? 3 gün detox (arınma amaçlı) yeterli... Sağlığınız ile oynamayın ileride başka hastalıkları tetikler, pişman olursunuz.
Olur yazarım. Ama 2-3 gün çok besleyici olmaz bence benimki. İlk midemin biraz kapanması lazım çünküBende berrak sıvı yada duru sıvı tükettiğini düşünüp 40 günü fazla bulmuştum ama nohut, çorba vs besleyici olur. Proteini ve vitamin takviyesini es geçmemende güzel. Oruç sonrası yapacağın öğünleri bir gün önce buradan paylaşırsan bende eşlik etmeye çalışırım sanaBu arada 4-5 gün zor dayanmıştım
![]()
Bende barifitin protein tozunu multivitamini ve protein çorbasını almıştım. Meyve suları içimi kıymıştıOlur yazarım. Ama 2-3 gün çok besleyici olmaz bence benimki. İlk midemin biraz kapanması lazım çünküElite in smoothileri var ya ondan beslenirim. Yada muz süt az zeytinyağı yaparım. 1 hafta belki kalori kısıtlarım baya. Yani 1lt nar suyu falan içerim akşam.
Çok berrak zor sürekli. Yani verdirir kilo ama süreklilik olmaz. Sen yapmak istiyorsan bu tarz tek bi öğününü sıvıyla değiştircem desen kendine yeterli. Yada gerçekten sıvı beslenmek istiyorum dersen bi diyetisyen arkadaşıma sormuştum bi dönem ben bu tüp midelilere diyet vs yazıyordu. Yani bana sabah protein tozu varya barifitlerin vs ondan öğlen çorba yoğurt akşam çorba yoğurt yapabilirsin demişti. Ama metebolizmanı yavaşlatabilirsin demişti. Yani o zamanlar yapmaya başlamadan ilk dönemlerde sormuştum.
Bende barifitin protein tozunu multivitamini ve protein çorbasını almıştım. Meyve suları içimi kıymıştıÇiğneme yapamadığım için sonu hüsran olmuştu
Şimdi fiyatları uçmuştur. Dediğin gibi en azından 1 öğün sıvı yapsam(akşam mesela) o bile etkiler
![]()
Bende barifitin protein tozunu multivitamini ve protein çorbasını almıştım. Meyve suları içimi kıymıştıÇiğneme yapamadığım için sonu hüsran olmuştu
Şimdi fiyatları uçmuştur. Dediğin gibi en azından 1 öğün sıvı yapsam(akşam mesela) o bile etkiler
![]()
Aslında o zaman sabah normal kahvaltı bir öğün püre bir öğün sıvıda yapabilirsin. Yani bi öğün çorba diyelim diğer öğün kabak yoğurt gibi. Ama tabi kabak biraz daha rende şeklindeBende barifitin protein tozunu multivitamini ve protein çorbasını almıştım. Meyve suları içimi kıymıştıÇiğneme yapamadığım için sonu hüsran olmuştu
![]()
MantıklıAslında o zaman sabah normal kahvaltı bir öğün püre bir öğün sıvıda yapabilirsin. Yani bi öğün çorba diyelim diğer öğün kabak yoğurt gibi. Ama tabi kabak biraz daha rende şeklinde
Ahaha başla başla. Senin hedefin falan neMantıklıyarın 1 milyonuncu diyet girişimime başlayım o vakit
![]()
20 kiloda anlaşalım ?Ahaha başla başla. Senin hedefin falan ne
Olur olur. Bende oruç tutmadım bugün. Sabah nar suyu içtim. Arada elitein smothielerinden içtim yeşil. Öğlende kırmızısını içeceğim sanırım.20 kiloda anlaşalım ?![]()
Sabah normal kahvaltımı yaptım. Günün diğer öğünlerini sıvı olarak tamamlıcam. Elite neymiş diye bakayım dedim. Migroslarda satıştaymış sanırım? Bugün bulursam alırım bendeOlur olur. Bende oruç tutmadım bugün. Sabah nar suyu içtim. Arada elitein smothielerinden içtim yeşil. Öğlende kırmızısını içeceğim sanırım.
ben çalıştığım için pratik olsun diye aldım. Biraz pahalı bence ürünün boyutuna göre ama dene tabi.Sabah normal kahvaltımı yaptım. Günün diğer öğünlerini sıvı olarak tamamlıcam. Elite neymiş diye bakayım dedim. Migroslarda satıştaymış sanırım? Bugün bulursam alırım bende