• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 dan sonra denız ve havuz

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
kızlar merhaba benım kırkım daha yenı cıktı 1-2 gun oluyor malum havalar sıcak acaba hemen havuza veya denıze gırsem bır sorun olur mu kı fıkırlerinizi beklıyorm

Birşey olmaz canım bende 40 ım çıkınca tatile gittim denize de havuza da girdim bir problem yaşamadım. İyi tatiller..

Ben normal doğum yapmıştım geçen yaz,2tanede dikişim vardı doktorum 50günden sonra girebilirsin dedi kendimde girdik bebeğimide soktum amaaa denize havuza değil,ben havuzdan hemen mikrop kapan biriyim dikişlerim tam iğleşmeden hele hiç tercih etmem,buz gibide olsa deniz en sağlıklısı,kızımda şuan havuzada girmek istiyor ama sokmuyorum denizdee yüzüyoruz:)

yanı kırkım cıktıkdan sonra bebegıde denıze sokabılırım dımı,bıraz pımpırıklıyım galıba heralde herhangı bır mıkrop kapmaz

kendin girebilirsin sorun olmaz
bebeğinde kafasını sokma derim:emir_bebek:
Allah analı babalı büyütsün

ben bebeğim 2.5 aylıkken gittim tatile kendim girdim ama oğlumu sokmadım.kendi doktorum lohusalığın felan kalmamış tatilin tadını çıkar dedi.oğlumun doktoruda sokabilirsiniz ama çok dikkat edin enfeksiyon kapabilir üşütebilir demişti bende cesarret edip sokmadım.

benim oğlumun 40 ı denizde çıktı :) bizede drumuz bişey olmaz dedi yalnız huvuz yasaktı

Back