Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 60 90 diye gider 40 cc duymadım hiçArkadaşlar bebeğime 60 cc fazla geliyor 40 tam yetiyor kac olcek koymaliyim
30 az geliyor 60 fazla tam 40 içiyor30 60 90 diye gider 40 cc duymadım hiç
60 yap 20 dök30 az geliyor 60 fazla tam 40 içiyor
Öyle de mama cabuk biter neyse oyle yapayim40 ölçek mama tutmaz canım 60 cc ye 2 kaşık yap dök. Bu şekilde öneriliyor
Öyle öneriyorlar kuzumÖyle de mama cabuk biter neyse oyle yapayim![]()
1 ölçek 30 ml. Bence bir tepeleme koyArkadaşlar bebeğime 60 cc fazla geliyor 40 tam yetiyor kac olcek koymaliyim
1 ölçekten azıcık fazla koy azıcık ama.Arkadaşlar bebeğime 60 cc fazla geliyor 40 tam yetiyor kac olcek koymaliyim
Olur ya ben yapıyorum 100 mllık40 ölçek mama tutmaz canım 60 cc ye 2 kaşık yap dök. Bu şekilde öneriliyor
Bir ölçek artı bir ölçeğin üçte ikisi demek istediniz herhalde40 cc yapacaksanız bir ölçeğin 3 te 2 si kadar mama koymalısınız.
İnce oluyor ama dediği doğruOlur ya ben yapıyorum 100 mllık
Evet yanlış hesaplamışımBir ölçek artı bir ölçeğin üçte ikisi demek istediniz herhalde![]()
Bir tık arttır tepeleme koy ölceği.İnce oluyor ama dediği doğru
Bir tam ölçek bir de ölçü kaşığını üç dilime ayırmış gibi düşünün o şekilde 1 parça dolduracak kadar koyun. Bunu ayarlamak zor gelirse yarım ölçekten az koyunArkadaşlar bebeğime 60 cc fazla geliyor 40 tam yetiyor kac olcek koymaliyim
Arkadaşlar bebeğime 60 cc fazla geliyor 40 tam yetiyor kac olcek koymaliyim