Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben İroni tekstilin siyah L beden tuniği var. Belinde şık bir kemeri var. Hiç kullanılmadı hediye geldi. Düşünrseniz resim gönderebilirimTunik ve markalı eşarp, elinde olan var mı?
Takasla istiyorum ama çok beğenirsem ücretinide öderim.
Düşünürüm cnm. Foto gönderirsen sevinirim.Merhaba ben İroni tekstilin siyah L beden tuniği var. Belinde şık bir kemeri var. Hiç kullanılmadı hediye geldi. Düşünrseniz resim gönderebilirim
Merhabalar....buradaki tuniğin aynısı bende kemerli diye hatırlamışım nedense elimdeki L beden etiketiyle duruyor.Düşünürüm cnm. Foto gönderirsen sevinirim.
Merhabalar ....buradaki tuniğin aynısı bende kemerli diye hatırlamışım nedense elimdeki L beden etiketiyle duruyor.
Güzelmiş gerçekten. Markalı mı cnm?Merhabalar....buradaki tuniğin aynısı bende kemerli diye hatırlamışım nedense elimdeki L beden etiketiyle duruyor.
Eki Görüntüle 1643527
Güzelmiş gerçekten. Markalı mı cnm?
Boynundaki kolyeyle birlikte kargo sizden 20 TL kumaşı yumuşacık düşünseniz görüşelimGüzelmiş gerçekten. Markalı mı cnm?
sendekinin fotosunu görebilir miyim?Boynundaki kolyeyle birlikte kargo sizden 20 TL kumaşı yumuşacık düşünseniz görüşelim
Şimdi gördüm cnm mesajını. Güzelmiş gerçekten. Marka ve fiyatını alabilir miyim?Bu cnm 40 beden
Zor soru. Bilemedim.Cnm marka değil ama yazan markasını hatırlamıyorum şuan isteyim .
Ben 35 e aldım giymedim bile geçen hafta aldım.
Gönlünden ne geçiyor senin