bende oğlumu bayaa geç doğurdum doktorum iki kere sezeryan günü verdi ikisinede gitmedim ille normal olucak diye tutturdum rahmetli doktorum nasılsa gelicen ayağıma diyordu

sonunda 46. haftada bir gece sancım başladı ev ahalisi uyuyor ben hala bekliyorum sıklaşsın diye ne cahillik allahım

sonunda herkesi diktip ayağa gittik doktorumu uyandırdık kontrol ediyor yok açılma yeterli değil suda gelmiyor aksilikler sıralanıyor en sonunda eşim dayanamadı alın doktor bey dedi tabi ben artık dayanamıyorum ertesi gün öğlen oldu gece boyu çektiğim yetmedi günün yarısı oldu öğlen gibi el mahkum girdik sezeryana

ama ben nasılım narkoz vermeden hazırlıyorlar ya ben yeter verin artık diye inletiyorum ameliyathaneyi doktorum olmaz hemen öncesi olacak o iş diyor hazırlıkların bitmesini bekle bakalım
sancı bir taraftan bebek zorda bir taraftan herkes etrafımda telaştan koşturuyor bir taraftan
uyandığımda oğlumu aradı gözlerim çocuk artık şişmiş biraz daha beklesek allah muhavaza
oğlum 5200 doğdu şişliği indikten sonra tam beş kiloydu doktorum bide normal doğurcam diyodun bak bakalım doğurabilecekmişmisin :78:
neyseki bişey olmamış bütün testleri yapıldı şekerden tutunda bir sürü illet hastalıktan şüpelenildi
rabbim sapasağlam kucağıma verdi oğlumu ama ya cahilliğime kurban etseydim
ben üniversite mezunuyum ama kuş kadar akıl yokmuş o sıralar bende
siz siz olun güvenebileceğiniz doktoru bulduktan sonra sözünden çıkmayın

sezeryan sonrası 2 günde ayağa kalktım oğlumu emzirebildim okadar hafif atlatmıştımki ağrı kesici bile almama gerek kalmadı
benim gözümü korkutanlara güzel kapak oldu aynı hafta ayaklanmam