Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Konumda 40 no var.bir bakın istersenizTopuklu çizme bot arıyorum normal topuklu da olur,dolgu vs yardımcı olursanız sevinirim
Beğendim 40 no olanı kaça verirsinMerhaba. Konumda 40 no var.bir bakın isterseniz
Dolgu topuk yazlik var bambi sifirTopuklu çizme bot arıyorum normal topuklu da olur,dolgu vs yardımcı olursanız sevinirim
Aaa olur bi resim atarmısınozDolgu topuk yazlik var bambi sifir
Topuklu çizme bot arıyorum normal topuklu da olur,dolgu vs yardımcı olursanız sevinirim
Off 20 nolu süpermis ama benim koca ayaklarıma olur mu kiEki Görüntüle 1685983 20 nolu ayakkabı 40 numara hiç giyilmedi etiketli diyebilirim.markası veroni
Ayaklarınız ablamınkiler kadar büyük olamaz :)Off 20 nolu süpermis ama benim koca ayaklarıma olur mu ki
Ben bayıldım kaça verirsin içim gitti yaAyaklarınız ablamınkiler kadar büyük olamaz :)
40 num giyiyorsanız olur büyük ihtimalle.ayağı çok nazik gösteriyor bu arada.
Sen ne kadar verebilirsin canım sıfır bi ayakkabı verebileceğin rakamı söylersen anlaşırız belki :)Ben bayıldım kaça verirsin içim gitti yasüper tam istediğim gibi nazik kibar
Ben 30 anca verebilirimSen ne kadar verebilirsin canım sıfır bi ayakkabı verebileceğin rakamı söylersen anlaşırız belki :)
Biraz daha çıkamaz mısın canımBen 30 anca verebilirimsen kaç diyorsun?
Öğrenciyiz be ablaBiraz daha çıkamaz mısın canım![]()
Tamam canım olsun :)Öğrenciyiz be ablahadi 35 olsun
TamamTamam canım olsun :)
Ya ayakkabının önü açık mı resimde tam anlamadmTamam canım olsun :)
Aaa olur bi resim atarmısınoz
kapalı burnuYa ayakkabının önü açık mı resimde tam anlamadm
Heh tamakapalı burnu