4 yıllık ilişkim ne yapmalıyım?

Zeruss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.273
2.704
133
bayanlar 4 yıldır sevgilim var ailelerimiz olsun tanıştı ciddiyiz de ilişkimiz de her şey iyi güzel gidiyor da şöyle bir sıkıntım var kendisi hiç romantik değildir bana doğum günlerimde bile hediye alırken beni götürür beğen sen ben alayım der.4 yıldır 2 kere falan süpriz yapmıştr. Kıskançlığı ise beni çok bunaltıyor kızlar ya o hayatıma girdiğinden beri etrafımda hiç erkek arkadaşım yok facebook yok twtter yok hepsini kapattırdı benim kız arkadaşlarıma dahil kısıtlar kafeye gidecek olurum izin vermez neymiş efendm kafede çok erkek olurmuş bakarlarmış halbuki parmağımda tektaş yüzük var hiç çıkarmam şuan öğrenciyim üniversitede sınıfımdaki hiç bir erkekle konuşmuyorum o istemediği için, kendmi çok garip yalnız hissetmeye başladım benim psikolojmi bozmuş sanki bu adam evleninc ede aynı şekilde devam edeceğini ondan izinsiz bakkala dahi gidemiceğimi sölüyor zaten sürekli dediği şey sen boşuna okuyosun zaten evlenince çalştırmıcam seni gibi sözlerine siniri oluyorum sürekli bunun kavgasını ediyorum ben boşuna mı okudum bunca sene diye ama yok(bu arada kendisi servis çekiyo fabrikaya liseye kadar okudu benim ondan üstün olmamı mı istemiyo aceba) laftan anlamıyor ben çalştırmam karımı diyor inanın şimdiden çok bunaldım. 4yıllık ilişkim sonuçta bitirmekde istemiyorum konuşyorum ben böleyim beni kıskanç halimle kabul etceksin DEĞİŞMEM diyor çokta seviyorum napcğımı bilemedim sanki üstümde bir yük var offffffffffffffffffff

Ya evlenip gün aşırı buraya konu açacaksın, yada kendini bu durumdan kurtarıp önüne bakacaksın, merak etme onsuzda hayat gider gayette güzel gider.
onsuzda hayat devam eder tabiki haklısın canım 4yıl oldu ya alıştım ona

Demi o da var, konu sahibi gayet farkında neden olmaması gerektiğinin, inşallah yanlıştan çok geç olmadan döner..
şölede bişey var daha yaşımız 21 yaş ilerledikçe fikirleri değişir diye umut ediyorum yoksa bu şekilde hayat mı geçer öffff

onsuzda hayat devam eder tabiki haklısın canım 4yıl oldu ya alıştım ona
Bak hemen üstte biri, Temmuz ayında konu açmış 4 yıllık sevgilisinden ayrılmış, konuyu okurken çaresizliği, mutsuzluğu, hissedebiliyorsun, üstünden 4 ay geçmiş ve çok mutluyum diye bilgi veriyor.
Üstelik o daha kötüsünü yaşamış aldatılmış, bu olayda kalp kırıklığıda var.
Şuanda 3-4ay üzülüp daha sonrasında huzurlu bir hayat yaşama ihtimalin var. Evlenirsen seni bekleyen kısıtlamalar, mutsuzluk ve kocaman boşluk var..

size böle kıskançlıklar yapmıyo mu sevgilinz veya eşlerinz bz anormalmiyiz şimdi

hehe güldürdün beni ayyy yaparda bu ya bak hiç düşünmemiştim bu dedğini kız
Canım şaka bi yanada gercekten cok iyi düşün bak, aşk insanin gözünü kör ediyo ilk başta bu bir gercek ama sonradan işler değişiyo ben evlenmeden önce eşim kıyafetime karisirdi bazen bi hoşuma giderdi anlatamam..şimdi bişey dedimi carlayıveriyorum üstüne kavga ediyoruz..ama tabi senin sevgilinde cok abartili bnm düşünceme göre katlanamazsın yani ben katlanamam en azindan öyle söyleyim..hapis hayati yaşatir bu adam sana benden soylemesi

şölede bişey var daha yaşımız 21 yaş ilerledikçe fikirleri değişir diye umut ediyorum yoksa bu şekilde hayat mı geçer öffff
Özgüven eksikliği var onda, eziliyor karşında ve seni pasifleştirmeye çalışıyor, nikahta keramet yok canım benim, imza atılınca adamlara sihirli değnek değmiyor, aksine dahada hak sahibi olduklarını düşünüp, baskıyı arttırıyorlar.

Kesinlikle haklısın kompleks oluyo bu tarz insanlarda ondan yapiyolar

size böle kıskançlıklar yapmıyo mu sevgilinz veya eşlerinz bz anormalmiyiz şimdi
Bu kıskançlık değil ki, benim eşim kıskanır ama gezmeye gitmemi, kız-erkek arkadaşlarımın olmasını vs değil, mini etek giyersem bi kıskanır okadar. Yani normal değilsiniz, kıskanmak başka, birini alıp başka kalıba sokmaya çalışmak başka Çalışma diyor sana. Burda seni kendine mecbur bırakmaya çalışıyor. Kıskançlık, korumaya çalısma, sakınma nerde?

benimde kıyafetime çok karşır hatta bikeresinde dekolteli gömlek giydim diye biyerden yakası kapalı kıyafet aldı değiştirdi üstümdekini nedense benim çok hoşuma gitti seviyorum ondan sanırım bana bugüne kadar yaptıkları hoş gelirdi arkadaşlarma anlatınca psikolojik manyak bu çocuk dediler bide bana hep derler sen safsın diye

Doğru söylemiş, bu adam değişmez, seni de ciddi sindirmiş onun kontrolüne girmişsin şimdiden, evlendikten sonra azalmayacağı gibi aynı da kalacağını pek sanmıyorum. Annem hep der baban beni çok kıskanırdı ilk evlendiğimizde, genelde erkekler böyle olur sonra kıskançlıkları azalır der ama seninkinin kıskançlığı standartın çok üstünde görünüyor. Kısıtlanmaktan hoşlanmıyorsan ağırlığını koyacaksın, gerçi şu durumda geç kalınmış. Bu adama aşığım, kıskançlığı hoşuma gidiyor diye düşünebilirsin ama maçoluklar bekarken çekici gelse de evlenince çok sıkıntı doğurur. İyi düşünmelisin bence.

şöle çalıştırmak istememe fikri kendisi fabrikaya servis çekiyor bu yüzden o ortamı görüyor duyyor banada ortam çok bozuk çalşma evde otur diyor evet bu konuda çok tartışmamız oldu ama adam inatla hayır diyor ayrılık bizim sonumuz ya

pembe gözlüklerinizi çıkarıp öyle bakın ilişkinize sorunlar sinyallleri şimdiden vermiş size görmek isterseniz eğer.
kıskancçlık yüzünden Evlendikten sonra ailene göndermezse ya??
Böyle cinslerde var maalesef !!!

5Yıllık ilişkim bitti atmadan dolayı üstüne 2 yıllık ilişkim bitti yine aldatmadan dolayı şimdi nişanlıyım ve gayett mutlu huzurluyum Rabbim nazardan, kem gözden korusun.

canım haklısın ya ben bu zamana kadar ne dediyse yaptım tamam dedim toz pembe geldi ilişkimiz ama yaş gittikçe insanın düşünceleri değişiyor heleki üniversitede ben napmşım diyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…