ayın 29da tam 1 hafta olcak 2 buçuk ay öncesine kadar gelinlik alyans vs bakıyordum oda bana gelinlik resimleri atmıştı bi anda ne oldu anlayamadimSevse en fazla 1hafta dururdu aramadan. Bitirmiş bence kafasında.. Hem 30yasında malum. Bence sevgili değil eş istiyordur artık
banada öyle geliyor bir cacık olmazmış gibi ama problem hala seviyor olmamYaş 30, birinin etkisinde bir şey yapıyorsa eğer bir cacık olmaz ondan.
Kaldı ki kendi kendine olmuş bence bitmiş bir şeyler.
Salın ipini gitsin.
Neler yaşıyor insanlar.
Geçer bunlar..
asla aramiyorum gurur yaptim ne bir imali paylaşım ne bir arama ne bir msj... hiç öyle birinin varlığından haberim olmamış gibi davranıyorumGelen bir daha gider zamanla huy ediniyorlar çünkü. Ne ara ne de aç telefonlarını ararsa. Kaçan kovalanır unutma..
Erkekleri anlamak zor. Belki kaybetmeleri lazım bazen ki değerimizi anlasınlar biz olmayınca nasıl hissedeceklerini anlasınlar. Ara, sor, üzerine düş istiyor olabilir mi?ayın 29da tam 1 hafta olcak 2 buçuk ay öncesine kadar gelinlik alyans vs bakıyordum oda bana gelinlik resimleri atmıştı bi anda ne oldu anlayamadim
yok aramada sormamda belki dedigin gibi düşünüyordur. egolarını tavana vurdurmak istiyordur. ama sevmiyorum diyen bi adamı aramam. Allah biliyor için için yanıyorum ama önce gururum. :'(Erkekleri anlamak zor. Belki kaybetmeleri lazım bazen ki değerimizi anlasınlar biz olmayınca nasıl hissedeceklerini anlasınlar. Ara, sor, üzerine düş istiyor olabilir mi?
Valla bende aramam o yangın söner de onun kalkan taraflarının havası sönmezyok aramada sormamda belki dedigin gibi düşünüyordur. egolarını tavana vurdurmak istiyordur. ama sevmiyorum diyen bi adamı aramam. Allah biliyor için için yanıyorum ama önce gururum. :'(
valla beddua etmek istemiyorum ama Allah'a havale ediyorum. elbet çıkar mazlumun ahi bakalim ozaman da o hava kalcak mi onda. Bende çoookkkk mutlu olurum en yakın zamanda insallahValla bende aramam o yangın söner de onun kalkan taraflarının havası sönmez
Etme canım. Çıkar acısı ondan fazla fazla. Karşına kimler çıkar, mutlu olursun, unutursun, üzülmevalla beddua etmek istemiyorum ama Allah'a havale ediyorum. elbet çıkar mazlumun ahi bakalim ozaman da o hava kalcak mi onda. Bende çoookkkk mutlu olurum en yakın zamanda insallah
Saçmalama ya o da dikkatini çekmek ve aklını karıştırmak için yapmış zaten anlamadın mı. Takma kafaya ve yanıt olarak sende durumunu falan değiştirmebenimki sonunda 3bucuk yıldır değiştirmediği whatsapp durumunu değiştirmiş. hep durum msji yok yazardı durumunda. 3bucuk yıldır ilk defa değişmiş. sadece . işareti koymus. kızlar sizce bu nokta işareti ile bana bi göndermemi yapıyor, kendi kendine triplere mi girdi. bi anlam çıkarayım mi
valla ne yalan söyliyeyim başardı da ama ben duvar gibi duruyorum tepkisiz net nasılsam öyle :)Saçmalama ya o da dikkatini çekmek ve aklını karıştırmak için yapmış zaten anlamadın mı. Takma kafaya ve yanıt olarak sende durumunu falan değiştirme
bende anlam veremedimortada hicbirsey yokken mi böyle oldu?
ben anlam veremedim bu duruma.
aileler tanisiyormu, gelinlik bakiyordunuz nisanlimiydiniz sevgilim demissiniz?
bende anlam veremedimtek bir problem yokken herşey anlattığım gibi gelişti. hayır nişanlı değildik belki yaza evleniriz diye konuşuyorduk ve şuan bu durumdayız. anneside severdi beni evlenelim diye dua ederdi ama nerdennnnn nereye geldik
valla ne arıyorum ne msj atiyorum ne de ayarlı giderli şeyler paylaşıyorum. bi tek burda sizlerle dertlesiyorum. madem ki bensizligi seçti dibine kadar da yasicak. hissiyatimi sorarsanız her geçen gün geri döneceğine biraz daha inanıyorum. ama tuaf olan bişey var hem seviyorum hemde her gün bir gün öncesine göre daha fazla soğuyorum.ilginc gercekten, belki cok büyük bir adim öncesi bazi erkeklerde geri adip refleksi olabiliyor ölye irseydir.
veya sizi evlenecek kadar sevmedigini anlamistir.
Her halukarda siz kesinlikle mesaj yazmayin bence. Ben olsam yazmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?