• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık açıköğretim -işletme

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmple
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dmple

Ziyaretçi
selam kızlarŞeniz
aranızda vardır açıköğretim okuyanlar,mezun olanlar.
ne gibi iş imkanları var ben örgün üniversite kazanamadım açıköğretimde ise 2.sınıftayım.
ama hiç bilmiyorum ne gibi mesleklerde açıköğretim geçerli olur,bi anlamı var mı yoksa boşuna mı okuyoruz açıköğretimi:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
neden boşuna okuyasın güzelim.
kabiliyeti olmayan örğün okusa ne olur ,okumasa ne olur.
sen elinden geleni yap,temmuzda dikey geçiş sınavı var.kazanabilirsen örğün eğitimede geçme imkanın var.olumsuz düşünme.en iyi bölümleri bitirip birşey olamayan insanlarda var.sen elinden geleni yap,mutlaka başarırsın.güven kendine.

mrb ben aöf işletme 4.sınıfım.yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.bana fikir verebilecek varmı?ales kpds hakkında..uludağ üniyi istiyorum ama..tecrübesi olan varsa çok sevinrim bu konuda yardımcı olursa..teşekkürler

neden boşuna okuyasın güzelim.
kabiliyeti olmayan örğün okusa ne olur ,okumasa ne olur.
sen elinden geleni yap,temmuzda dikey geçiş sınavı var.kazanabilirsen örğün eğitimede geçme imkanın var.olumsuz düşünme.en iyi bölümleri bitirip birşey olamayan insanlarda var.sen elinden geleni yap,mutlaka başarırsın.güven kendine.

şmdi dikkatimi çekti açık öğretimden örgün eğitime geçiş sınawlarından bahsetmişsiniz acaba bunun için ne yapmak gerekio? we de 1.sınfta 1 kere kalmış bi kişi bile bu sınawlara girebilr mi?bu konuda fikir werirseniz çok sevinirim :utangac:

şmdi dikkatimi çekti açık öğretimden örgün eğitime geçiş sınawlarından bahsetmişsiniz acaba bunun için ne yapmak gerekio? we de 1.sınfta 1 kere kalmış bi kişi bile bu sınawlara girebilr mi?bu konuda fikir werirseniz çok sevinirim :utangac:

girer diye biliyorum,sınavda temmuzda.girmek istediğin okulun bir kabul puanı var.1.sınıfta kalmanda engel değıl.yalnız sınavda puanını yüksek tut.çünkü çok öğrenci alınmıyor.bildiğin gibi çok yaygın bir durum değil.

selam kızlarŞeniz
aranızda vardır açıköğretim okuyanlar,mezun olanlar.
ne gibi iş imkanları var ben örgün üniversite kazanamadım açıköğretimde ise 2.sınıftayım.
ama hiç bilmiyorum ne gibi mesleklerde açıköğretim geçerli olur,bi anlamı var mı yoksa boşuna mı okuyoruz açıköğretimi:1no2:

Canım işletmenin alanı o kadar geniş ki, her kurum iibf yani iktisadi ve idari bilimler mezunu istiyor.
Üstelik normal üniversitelerin işletme bölümünden hiç bir farkı yok..
Diplomanda aöf mezunu yazmıyor sonuçta, Kapı gibi işletme diploman oluyor..
Bu açıdan için rahat olsun..
Ben ikinci üniversite olarak aöf işletme 2.sınıftayım canım..Fen bilgisi öğretmenliği meznuyum..
Atamam olmadı henüz, bu arada boş kalmamak adına okuyorum, hem de hayatın karşımıza ne gibi fırsatlar çıkaracağı belli olmaz..
İlerde işime yarayabilir..

girer diye biliyorum,sınavda temmuzda.girmek istediğin okulun bir kabul puanı var.1.sınıfta kalmanda engel değıl.yalnız sınavda puanını yüksek tut.çünkü çok öğrenci alınmıyor.bildiğin gibi çok yaygın bir durum değil.

kasımda sınaw kayıt sonmuş galiba yani kaçırdım:1no2:dün biraz bununla ilgili bilgi edinmeye çalıştım bu önlisans öğrencileri için geçerliymiş ama bn 4 senelik olarak okuorum örgün eğitime geçiş hakkım yok sanırım

kasımda sınaw kayıt sonmuş galiba yani kaçırdım:1no2:dün biraz bununla ilgili bilgi edinmeye çalıştım bu önlisans öğrencileri için geçerliymiş ama bn 4 senelik olarak okuorum örgün eğitime geçiş hakkım yok sanırım

güzelim yinede dikey geçiş sınavına girebilirsin diye biliyorum.sınava giriş kaydı içinde kasımın son olduğunu zannetmiyorum.mesela diyelimki sen ikinci sınıfa geçtin.bir sonraki yıla devam edip etmeyeceğin kalıp kalmayacağın belli değilki başvuru tarihi kasım olsun.
sen yinede detaylı olarak araştır.

kızlar kimlikler nezaman veriliyodu ya pasoyla kimlik ayrı tarihlerdeydi iksinide unuttum :tomato:

O zaman parayla üniversite kazananları hiç işe almasınlar, bizim zamanımızda nerdeyse puansız giriyorlardı ya, o kadar düşüktü parayla ünv kazananlar, hiç bir yere puanı yetmeyenler, paralarıyla ünv okuyup meslek sahibi oldular, kuşum bak 4 senelik okul çok iyi, hem aöf öğretmensiz olduğu için gerkçekten çalışmadan veremezsin dersleri ve değişmediyse bildiğim kadarı ile diplomanda bile aöf yazmıyor, normal Eskişehir Anadolu Üniversitesi Lisans yazıyor.

güzelim yinede dikey geçiş sınavına girebilirsin diye biliyorum.sınava giriş kaydı içinde kasımın son olduğunu zannetmiyorum.mesela diyelimki sen ikinci sınıfa geçtin.bir sonraki yıla devam edip etmeyeceğin kalıp kalmayacağın belli değilki başvuru tarihi kasım olsun.
sen yinede detaylı olarak araştır.

yardımın için çok teşekkür ederim:)

bende i,şletme 4.sınıftayım okul bitince ben mali müşavirlik sınavımı başlatacam senin hedefin ne bilmem ama birçok alanda iş bulabilirsin dikey geçişte yapamazsın dikey geçisi iki yıl normal okuyanlar girebiliyor

açıköğretim memur olup derece yapmak isteyenler için
yapılmış bir eğitim kademesidir bunu herkes biliyordur.
benim babamda memurdu 1989 yılında 4 yıllık iktisat bitirmiş
eskidende altını çizeyim babamlar harç ödemezmiş aöf okurken
şimdi örgün öğretim kadar açık öğretimde harç yatırıyoruz...

Back
X