- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
Canim tebrik eederim..allahim bhicbi acisini gstermeosn yasi uzun saglikli olsun insaaallahhh
canim arkadasim cok tesekkur ederim; biz bu yola beraber cikmistik ve cok sukurki ikimizde yavrularimiza kavustuk. oyle zor gunler gecirdinki, sana guclu ol derken ben de agliyordum, nasil olsunki diordum icimden..... ama sen gercekten de hepimizden daha guclusun, hayatimda senin kadar anne olmayi hakeden birini daha tanimadim; son dort yildir uc hamileliktede yataktan adim atmadin sadece bu bile bir mucizeydi. ki icindeki yangindan bahsetmiyorum bile, bulamiyorum sozcukleri, ne kadar anladik desek de yasamayan asla anlamaz eminim....meleklerin hep seninle buna inan....Nazli kiizimla oyle mutlu olunki etrafiniz isildasin sizin mutlulugunuzdan....
Bunca sabır, emek, güç... Çok duygulandım, nasıl bir fedakarlıktır bu... Annelik senin gibilerine daha bi çok yakışıyor... Allah evladınla ve eşinle birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür geçirmek nasip etsin...
güle güle büyüt uğruna emek verdiğin, gözyaşı döktüğün bebeğini. sonsuza kadar sana yuvana hayır getirsin.
Rabbim Alya Naz'ı sana ve babasına bağışlasın ve bir ömür ayırmasın
evlat hasreti çekmek ve bu yolda yürümek sabır ve güç isteyen bir durum
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
Rabbim Alya Naz'ı sana ve babasına bağışlasın ve bir ömür ayırmasın
evlat hasreti çekmek ve bu yolda yürümek sabır ve güç isteyen bir durum
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
maşallah canım maşallah...
inan çok çok sevindim
bu arada beni geçtin ben hala bekliyorum...
onca erken doğum korkusundan sonra şimdide naz yapıyor oğluşum...
sağol canım benim amin Allah size de hiç acı göstermesin..
çok sevindim gözün aydın allah analı babalı büyütsün mutluluğun daim olsun canım benim
canım rabbim acılarının sonunda sana dünyanın en güzel hediyesini nasip etti.
meleğinle kocaman uzun ömür versin allahım sana.
Ah canım verdiğin linkinin çoğunu okudum.çok hüzünlendim ama şimdi ben de senin adına çok mutlu oldum.Allahım miniğini sana bağışlasın hiç acısinı göstermesin inşallah.ben de 27 haftalık doğum yapıp kaybettim oğlumu geçen yıl ama Allahtan kızım vardı yanımda tek tesellim o oldu.şimdi yine hamileyim.beni anlarsın,korku ve endişe dolu gečen bir hamilelik sürecindeyim.yine aynı şeyler tekrarlarsa diye..İlk başlarda çok evhamlıydım ama şimdi daha iyiyim Rabbime dayandım,ne yazıldıysa o olacak çırpınmanın lüzumu yok diyorum artık.benim sorunum previaydı belki duymuşsundur,plasenatnın rahim ağzını kapatması.bol kanlı ve annenin de hayatını riske atan bir sendrom.ve tekrarlama olasïlïğı var.henüz belli değil ileriki haftalarda kesin teshis konuyor.bana dua eder misin inşallah ben de kişın burada sonu güzel biten doğum oykümü paylaşırım...
canıbenimmm inana hep aklımdasınnn yeri geliyo bazen anlatıyodum seni hatta arar ara girip bakıyordum hiç yazmıyordun demek aldın sende küçük bir kelebek kollarına çokkk ama çokkkkkk sevindim RABBİM uzun sağlıklı ömürler versin . BİZLEREDE DAYANMA GÜCÜ ÇUNKU NE OLURSA OLSUN GİDENLER UNUTULMUYOR(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?