4 yıldır çekilen acılardan sonra artık anneyim.ANKARA Tolga Ecemiş size sevgilerle

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
aslında çooooooooooooooooook acı ve uzun bir hikayem var ama ben özetleyeceğim..

yaşadıklarıma taş olsa dayanamaz çatlardı ama ben hiç yılmadım evet ben 3 değil 4 melek annesiyim artık...3 ü toprakta ama çok şükür 1 i 7gündür kollarımda 9 gü
nlük küvöz mzcerasından sonra...yazıyorum ki benim gibi acılar çeken hr kayıpta sonra benim gibi deli gibi bilgisayar başnda günlerce benim durumumda olup sonunda anne olanlar var mı diye kendine teelli arayanlara umut olsun....

1 düşük 3 tane 26/27 haftalık çekilen onca sıkıntı ve emekten sonra sezeryan dikişleriyle evine gözü yaşlı elleri bomboş dönen bir anneydim ben..hiçbir zaman olmıcaktı belki de hep elim boş yaralı dönecektim belki de...kaç kez daha kesilecektim bilmiyordum ama pes etmicetim ne olursa olsun...ben dikişlerime üçümüzün yarası diyordum benim bebeğimin ve eşimin...evet artık bir tane daha üçümüzün yarası var ama Rabbime binlerce şükür bu sefer bebişim kollarımda..yine dayanamadık erken geldik ama 35+4 haftalık...hep hayl gb geliyordu bu hafataya gelmek hem de dikişsiz o yüzden teşekkürü hak eden güzel birkaç insanım var benim ve onlara seslenmek istedim...

rabbim evladınızı size bağışlasın... eminim ki yaşadıklarınız çok zordu... umarım dileyen herkese rabbim tez vakitte verir banada ... amin...

öncelikle teşekkür etmek istediğim canım arkadaşım kk dan gündoğmadan...seni çooooooooooook ama çooooooook seviyorum...tam 4 yıldır benimle birlikte hem tedavi sürecinde hem test sonucu beklerken hem hamileliğimde hem en acılı zorlu günlerimde hep yaımdaydın hep olacak dedi hep sabret dedin...benle güldün benle ağldın...bil ki bende yerin çok güzel ve özel köşelerde...bir insanın sadece neten taıdığı biriyle kardeşten öte olması şaşılacak bişey doğrusu..iyi ki varsın canım arkadaşım...Allah evladını bağışlasın..

ve çoooooooooooooook değerli TOLGA ECEMİŞ hocam....çok gecikmiş bir teşekkür oldu ama malum verdiğiniz paha biçilemez hediyeye bakmaktan ancak fırsat oldu ,hatta fırsat da olmadı şu an kucağımda yazmaya çalışıyorum...

önce Allahın izniyle bu sefer olacağına dair sonsuz inancınız desteğiniz en umutsuz anımda korkma bişey olmıcak diye beni sonsuz rahatlatan o kendine güvenen ve güven veren hekim tavrınız bizi bu günlere getirdi...size sonsuz minnettarım ve doğum aında da söylediğim gibi sizi çooooooooooook seviyoruz...sayenizde evlat nedir nasıl kokar kucaklayınca nasıl tüyleriniz kalkar naıl içiiz huzurla dolar onu tattık anne bab olarak...size bir sürü insan minnettar anneme ilk torunu kardeşlerime de ilk yeğeni tattırdınız...

size ilk geldiğimde lütfen bana dikiş atın be tutamıyorum bebeklerimi dediğimde hayır bu sefer benim sazım çalacak dediniz ...iyi ki de dediniz ....bana hep çılgınlık gelmişti bu şekilde hamile olmak üstelik sürekli kanamalarla...ama her muayenede hayır atmıcam atılınca da durmamış zaten dediniz...ben doğru yoldayım dediniz..iyi ki de dediniz..iyi ki sizin yolunuzu izledik..iyi ki sizi bulduk burda kk nın da teşekkürden paylanması lazım çünkü Tolga hocmı burdan duymuş bulmuştum...lütfen kendinize iyi bakın hocam benim gibi evlat aşkıyla yananların size ihtiyacı var...

çok yakında ALYA NAZ'IMIZ la yanınızdayız....el öpmeye :)

anne olmak isteyenlere RABBİMİN nasip etmesi için ömrüm yettikçe dua edeceğim...Rabbim kimseye evlat acısı ve evlat hasreti yaşatmasın inşallah...her gece dualarımdasınız analığı tatak isteyen her kadın

allah bağışlasın evladını...
çok beklemişsin ama herşey güzel olsun bundan sonra inşallah..
sağlıklı hayırlı bi evlat olsun alyacık....

gunun en guzel habeırı bu...............masallah sıze........rabbım guzel gunlr nasıp etsın......cooooooooooook sevındımmmmm....

gunun en guzel habeırı bu...............masallah sıze........rabbım guzel gunlr nasıp etsın......cooooooooooook sevındımmmmm....

Allahım evladınızla sağlıkla geçireciğiniz , güzel, uzun bir ömüzr nasip etsin..

canlarım benim allah razı olsun sağolasınız...

el muallim sağol tatlım benim üçüzlerini opt...

Allah evladını sana bagıslasın cnm..Allah analı babalı buyutsun mınıgını kollarına almadan kaybetmek gercekten cok zor sen dayanıklı bı kadınmıssın helal sana yılmayıp tekrar tekrar denemıssın..sonunda evladına kavusmussun..Allah kımseye evlat acısı yasatmasın..

Allahım evladınızla sağlıkla geçireciğiniz , güzel, uzun bir ömüzr nasip etsin..

sağol birtanem amin..zor olsa da mükafatını aldım sonunda çok şükür..

canim arkadasim cok tesekkur ederim; biz bu yola beraber cikmistik ve cok sukurki ikimizde yavrularimiza kavustuk. oyle zor gunler gecirdinki, sana guclu ol derken ben de agliyordum, nasil olsunki diordum icimden..... ama sen gercekten de hepimizden daha guclusun, hayatimda senin kadar anne olmayi hakeden birini daha tanimadim; son dort yildir uc hamileliktede yataktan adim atmadin sadece bu bile bir mucizeydi. ki icindeki yangindan bahsetmiyorum bile, bulamiyorum sozcukleri, ne kadar anladik desek de yasamayan asla anlamaz eminim....meleklerin hep seninle buna inan....Nazli kiizimla oyle mutlu olunki etrafiniz isildasin sizin mutlulugunuzdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…