- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
aslında çooooooooooooooooook acı ve uzun bir hikayem var ama ben özetleyeceğim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşadıklarıma taş olsa dayanamaz çatlardı ama ben hiç yılmadım evet ben 3 değil 4 melek annesiyim artık...3 ü toprakta ama çok şükür 1 i 7gündür kollarımda 9 gü
nlük küvöz mzcerasından sonra...yazıyorum ki benim gibi acılar çeken hr kayıpta sonra benim gibi deli gibi bilgisayar başnda günlerce benim durumumda olup sonunda anne olanlar var mı diye kendine teelli arayanlara umut olsun....
1 düşük 3 tane 26/27 haftalık çekilen onca sıkıntı ve emekten sonra sezeryan dikişleriyle evine gözü yaşlı elleri bomboş dönen bir anneydim ben..hiçbir zaman olmıcaktı belki de hep elim boş yaralı dönecektim belki de...kaç kez daha kesilecektim bilmiyordum ama pes etmicetim ne olursa olsun...ben dikişlerime üçümüzün yarası diyordum benim bebeğimin ve eşimin...evet artık bir tane daha üçümüzün yarası var ama Rabbime binlerce şükür bu sefer bebişim kollarımda..yine dayanamadık erken geldik ama 35+4 haftalık...hep hayl gb geliyordu bu hafataya gelmek hem de dikişsiz o yüzden teşekkürü hak eden güzel birkaç insanım var benim ve onlara seslenmek istedim...
allah bağışlasın evladını...
çok beklemişsin ama herşey güzel olsun bundan sonra inşallah..
sağlıklı hayırlı bi evlat olsun alyacık....
gunun en guzel habeırı bu...............masallah sıze........rabbım guzel gunlr nasıp etsın......cooooooooooook sevındımmmmm....
Allahım evladınızla sağlıkla geçireciğiniz , güzel, uzun bir ömüzr nasip etsin..
allah bağışlasın evladını...
çok beklemişsin ama herşey güzel olsun bundan sonra inşallah..
sağlıklı hayırlı bi evlat olsun alyacık....
gunun en guzel habeırı bu...............masallah sıze........rabbım guzel gunlr nasıp etsın......cooooooooooook sevındımmmmm....
Allahım evladınızla sağlıkla geçireciğiniz , güzel, uzun bir ömüzr nasip etsin..
Allah evladını sana bagıslasın cnm..Allah analı babalı buyutsun mınıgını kollarına almadan kaybetmek gercekten cok zor sen dayanıklı bı kadınmıssın helal sana yılmayıp tekrar tekrar denemıssın..sonunda evladına kavusmussun..Allah kımseye evlat acısı yasatmasın..
bebeğinizle birlikte en güzel günler sizin olsun hayırlı ve uğurlu olsun inşallah
Allah bağışlasın ömür boyu mutlu olman dileğiyle. bebişi kocaman öpüyorum bahtı güzel olsun,
öncelikle teşekkür etmek istediğim canım arkadaşım kk dan gündoğmadan...seni çooooooooooook ama çooooooook seviyorum...tam 4 yıldır benimle birlikte hem tedavi sürecinde hem test sonucu beklerken hem hamileliğimde hem en acılı zorlu günlerimde hep yaımdaydın hep olacak dedi hep sabret dedin...benle güldün benle ağldın...bil ki bende yerin çok güzel ve özel köşelerde...bir insanın sadece neten taıdığı biriyle kardeşten öte olması şaşılacak bişey doğrusu..iyi ki varsın canım arkadaşım...Allah evladını bağışlasın..