sürekli gördüğün içindir canım çok doğal takma kafana
şimdi bi kızla odasına girdi kızın kahkası geliyodu onun da sesi..... daha allahtan ne isterim ki çok şanslıyım dimi burnumun dibinde oturuyo daha ne olsun.....
bunu gerçekten bir şans olarak düşün. inat uğruna eve getirilen ve bilerek kahkaha attırılan kız yerinde sen olabilirdin ya da kendini hatırlatmak için ben burdayım demek için bu yöntemi kullanan bir insan demekki. üzülme en azından üzülmemeye çalış. sinir bozucu bir durum. üstesinden gelmek için neye ihtiyacın var onu düşün.. sen de onun gibi belden aşağıya mı vuracaksın ? yoksa görmezden gelerek onu hiçe mi sayacaksın ? sana ne iyi gelecekse öyle davran canım..
saol tatlım ama bu kadar duyarsız olması beni çok rahatsız ben ediyo herzaman ki gibi görmezden gelmeye devam ediyorum yapıcağım tek şey bu
bence karşında oturması da bir avantaj çünkü onu unuttuğunu sandığın bir anda da karşına çıkıp moralini bozabilirdi. nasıl doktorlar bir süre sonra duyarsızlaşırlar sen de kısa bir süre de duyarsızlaşacaksın. artık onu görmek sana acı vermeyecek. sen gerçekten şanslı bir insansın.. sadece çok az kaldı..
bende görebilsem mutlu olmasam bile mutluymuşum gibi yapsam görmüyorum şimdi acı çektiğimi üzüldüğümü sanıp egosu tavan yapıyor eminim ki kızları ekledi diye sinirlenip tek bağ olan faceden de silmiştim dua ediyorum izmirde aynı semte şuan için karşıma çıksın diye
dimdik dur üzüldüğün belli etme zamanla gözünden düşücek eminim oda üzülse senin aklında kalıcaktı şimdi zamanla belki ke nefret etceksin ki ben öyleyim
şimdi bi kızla odasına girdi kızın kahkası geliyodu onun da sesi..... daha allahtan ne isterim ki çok şanslıyım dimi burnumun dibinde oturuyo daha ne olsun.....
canım aynı apartmandamı oturuyodunuz siz?:26:
Kimeee:) çok sevindim
sanırım aşık oluyorum
Yuppiii... :))))))
sonunu düşündükçe daralıyorum ama şuan çok mutluyum düşünmek istemiyorum
senden de güzel haberler bekliyorum canım
Acaba benimde bigün bu acılarım geçecek mi? bende aşık olabilecekmiyim? Şu an çok uzak geliyor... Ama senin adına çok mutlu oldumm
Düşünme de zaten canım. Şimdiyi yaşa. Hep olumlu ol. İnşallah çok güzel olur her şey. :)))
Aaayyyy umarım güzel haberler verebilirimm ben dee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?