- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 34
-
- Konu Sahibi ozgurruzgar
İnşallah canım çok zormuş ya hamile olduğum için çokta hassasım kıyamıyom ama hayır vazgecmiyorum diyorum kendi kendime kötümü yapıyorum iyimi onuda bilmiyorum kızmıyorumda altına yap yani gerekirse yılarız annecim diyorum bişy olmaz diyorum oyyy oyy.Şu kitabı sipariş verdim ama ben zaten yalvarıyorum bizimkine pek de işe yarayacağını sanmıyorum çünkü diyorum her zaman kakalarında arkadaşlarını görmek istiyor yapmalısın vs vs bir sürü şey kitap da sanırım bu şekilde yaklaşıyormuş.. Sokol şurup var onu da içiremiyorum bir türlü. Çok kötü bir durum inş. kurtulur çocuklar en kısa zamanda bu alışkanlıklarındn.
Attım canimbana da yazar mısınız benim kızımda 33 aylık 1-1.5 yaşından beri kakasını bezine yapmıyoru ama son 3 aydır tuvalete de yapmıyor yapmıyor derken korkma fln yok kakasını tutuyor5 gün kadar neredeyse tutuyor.. kakası gelince uykum geldi yatalım vs hep bir bahane.. sonunda kakası iyice sertleşiyor ve sıkıntı sürekli kısır döngüdeyiz.
Bence buraya da yazın. Sonuçta birçok kişiye fikir oluyorBir detay daha var uygulamada burdan yazamadim uygulamak isterseniz ozel den atarim
En yakın zamanda gidicem insallah doğuma 6 ay var inşallahta öğrenir ozamana kadar.Bence pedagogla bı gorus. Renklı wc oturakları oluyo acaba oyle bısey alsan ılgısını ceker mı. Ama dogumunda yakınmıs bence ilk ıs pedagogla bı gorus.
Canım benim cok gecmiş olsun valla ben dün bez bağlamak zorunda kaldım çünkü cocuğum resmen çöktü üşüyom diye ağlıyo yemekte yemedi en azından söylüyo diyorum kendi kendime tuvaletini.benimde öle işte çişte bi problem yok kakadada yok söylüyo ama kaka için bez istiyor.çok inatcı cok ara vermek zorunda kaldım hamile oldum için kontrolum vardı dün hala plasenta aşağda olduğu için yasaklarım var e oğlumuda ben tutuyorum kucagımda wc ye mecbur ara verdim napim ikisi sağlıklı olsunlarda öğreticez bi şekilde .MRB BENİ OĞLUM 4 YAŞINDA girecek hala kaka yi yapamiyr tutuyor sonra kabız oluyor bende 15 gün denedim olmadı bez dışında yapmıyor cisi öğrendi 1 yıldır ama kaka yok yapmıyor çok sik kabız oluyor bide 33 haftalik doğdu çok sıkıntı çektim bide bu çıktı çık uzuluyrm yani çocuğum herseyim kiyamiyom sürekli kabızlık şikayeti çocuk gastiroloji bile götürdüm yemek yenmez se kaka yapamaz yemek yediği gün iki defa beze kaka yapyr tuvalte yapmıyor aşla otuymayı bile yapamiyor kokuyor çok Üzgünm ve sıkıntılı lütfen bana bir akıl verin coj çaresiz hisedyrm hem hamileken çok sıkıntı doğdu yine sıkıntı bu sefer kalp deliği iki defa fidik ameliyati kabızlık göz kayması gelişim geriliği yüzünm gulmedi 5 yıldır bir ben BIR ALLAH biliyor