- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Saçmalık ,sarhoş olmanız lazım bu hatayı yapmak için ,ya da bu bir bahane çocuğa birşey yaptınız da yanlışlık diyerek üzerini mi kapamaya çalışıyorsunuz ?...Kizlar
Kizima az once fitil verirken yanlislikla önüne verdim simdi acile goturcem cok korkuyorum basina gelen varmi
Uff konuyu dagitma niyetinde degilim. Eminim oglunuz olsa sunnet ettirmezdiniz ya da ettirmemişsinizdir. Beden butunlugu ya...
Nokta.
Fitilin çözünup zarar verecegini sanmıyorum da, yerleştirken zarar vermis olabilir diyen bendim çünkü.Sizin aklınız kızlık zarında. Cahilliğinize veriyorum.
Anüsten kullanılması gereken bir ilacın vajinadan alınması zararlı olmaz mı ki
Yok ateş düşürücü fitil de yazıyorlar tabi ki o da makattan oluyor. Yenidoğan döneminde vermişlerdi bebeğimeDoktorun vajina icin fitil verecegini zanetmiyorum.. enfeksiyon sikayetiyle gidilmis olsa bile.. ufak cocuklar icin surup verirler genelde fitil verilse dahi bu makattan kullanilan olur.. vajinal yada idrar yollari rahatsizliklarinda fitil vermezler hic sanmiyorum yani.. bizim cocugumuz da cok ates gecirdi hicbirinde fitil yazmadi doktor ates dusurucu surup yazdi.. bir kere fitil yazmisti o da kabizlik sikayeti vardi,
Bilmiyorum cözündüğünde zararli olabilir belki.Benim ilk dusundugum şey de o olmustu acikcasi.
Benim soylemek istedigimi anlamadi kimsd yahu.. vajinal fitil yazmaz diyorum ister ates icin olsun ister baska.rahatsizlik yazacahi tek fitil anal fitil olur.. bunu anlatmaya calistim bende zaten ama iyi yazamadimYok ateş düşürücü fitil de yazıyorlar tabi ki o da makattan oluyor. Yenidoğan döneminde vermişlerdi bebeğime
Sabah beri bunu anlatmay calisiyorum.. verilen tek fitil anal yolla kullanilan olur.. buna ragmen nasil yanlis kullanilirŞu konu nasıl yine bekarete geldi yav. Ortada travmatik bir olay var farkındaysanız. Doktorlar daha iyi bilir ama vajinal fitil küçük çocuklara verilmiyor diye biliyorum.
Oha. Arkadas sarhos olsan yapmazsin boyle hata.
Gerci 50 60 yaslarinda ki bir tanidigim hasta kayinvalidesine bakiyordu evinde. Doktor sonda takmayi ogretmis guya. Idrar yoluna takacagi sondayi vajinaya takmis kadin. Bilmiyormus 2 ayri yer olduğunu bile. Bunu duyduğumdan beri hiçbirşeye şaşırmamıştım. Bugun sasiridm.
Vardır altinda bir sebebi de. Dedigim gibi ilac ne, ne amaçla kullanılması lazımdı 4 yaşında ki çocuğa. Gecen de başıma geldiğinden benim aklıma ilk bu geldi. Bebek yapamiyo kan ter içinde yırtılmış kanamis. İlk aklıma kalan fitili geldi. Durmaz etmez. Minnacik zaten. Fitil kaygan. Belki daha da tutamasam benim de başıma gelebilirdi Allah korusun. Ama hadi bpyle bi durum oldu yanlis bisey oldu. Konu açmak nedir burası sacma geldi daha cok. İlk is apar topar doktora koşarsın. Uyarmak amaçlı belki konu açarsınAlıntılayamadım canımOrkide_sever benim başıma henüz gelmedi biliyosun ama 2 yaşla 4 yaş bir olamaz ya benim aklım almıyor hala.
Ah çünkü bu forumda insanlar birbirine saldırmak için yer arıyor. Fitil yerleştirilirken zarar vermiş olabilir yazdığım için kızlık zarı anlaşıldı. Çünkü orada sadece kızlık zarı var başka bir doku vs hiçbir şey yok. Sadece onu kastetmiş olabilirimŞu konu nasıl yine bekarete geldi yav. Ortada travmatik bir olay var farkındaysanız. Doktorlar daha iyi bilir ama vajinal fitil küçük çocuklara verilmiyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?