- 20 Ocak 2015
- 9.352
- 13.293
- 448
- 40
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Ateş düşürücü olabilir. Konu sahibi yurt dışında olabilir orada genelde ates düşürücü fitil veriliyor. Oğlum sünnet olduğunda 18aylikti fitil ilk defa kullandık. Ama popo yerine nasil vajinaya yanlışlıkla fitil yapilir. Giriş yerleri farkli yerdeNasil ilk defa yahu doktora hangi sikayetle gidildiyse ona gore ilac verir doktor.. vajinal yada idrar yollarinda olusan bir rahatsizlik nedeniyle gitse doktor neden fitil yazsin ki
Çözündüğünde sorun çıkaracağını zannetmiyorum da o fitilin oraya yerleştirilmesi esnasında zarar vermiş olabilir. İnşallah konu gerçek değildirGerçek olduğuna inanmak istemiyorum! Anüs ve vajina nasıl karıştırılır ya, mümkün mü böyle birşey?
Gerçekse de umarım bir hasar bırakmaz fitil çözünüp de.
Çözündüğünde sorun çıkaracağını zannetmiyorum da o fitilin oraya yerleştirilmesi esnasında zarar vermiş olabilir. İnşallah konu gerçek değildir
Bir bebeğin beden bütünlüğüne zarar verilmesi dert evetNe buyuk dert...
akillari kizlik zarinda. Cahillik boyle bisi iste.Ne buyuk dert...
Bir bebeğin beden bütünlüğüne zarar verilmesi dert evet
Doktorun vajina icin fitil verecegini zanetmiyorum.. enfeksiyon sikayetiyle gidilmis olsa bile.. ufak cocuklar icin surup verirler genelde fitil verilse dahi bu makattan kullanilan olur.. vajinal yada idrar yollari rahatsizliklarinda fitil vermezler hic sanmiyorum yani.. bizim cocugumuz da cok ates gecirdi hicbirinde fitil yazmadi doktor ates dusurucu surup yazdi.. bir kere fitil yazmisti o da kabizlik sikayeti vardi,Ateş düşürücü olabilir. Konu sahibi yurt dışında olabilir orada genelde ates düşürücü fitil veriliyor. Oğlum sünnet olduğunda 18aylikti fitil ilk defa kullandık. Ama popo yerine nasil vajinaya yanlışlıkla fitil yapilir. Giriş yerleri farkli yerde
bence sizin akliniz kizlik zarinda alakasiz sacma yerlerde bari çıkıntılık yapmayın.akillari kizlik zarinda. Cahillik boyle bisi iste.
banada oyle geldi insallah bir zarari olmamistir çocugaKabizlik icin yazilmistir buyuk ihtimal
Hayatım nerenin polyannasısın sen. 4 yasında diyo.Kizim da kabızlık sorunu var. Baslarda gliserin konsuk adli fitili kullanıyorduk. Cok şükür zamanla düzelse de bu aralar yeniden kabız oldu. İlk olduğunda kakasini yapamadı aklima ilk gelen fitil ilaci oldu. Bu arada 21 aylik. Can acısına zaten durmayan bir bebek. Oyle bir kasiyorlar, toplanıyorlar ki fitili kullanmak mümkün olmuyor. Buyuk ihtimalle onunda bebeği kaçmak için hamle yaptı ve yanlış yere fitili ittirmis oldu. Insallah önemli bisey olmadan bu süreç atlatilir. Fitil kaygan, bebek küçük, durmak bilmiyor. Butun iyi niyetimle yanlışlıkla yapmış olacağını düşünüyorum.
Kizlar
Kizima az once fitil verirken yanlislikla önüne verdim simdi acile goturcem cok korkuyorum basina gelen varmi
Beni ne kadar tanıyorsunuz? Mesela ben kızımın kulağını bile deldirmeyen bir insanım neden yorumumdan "kızlık zarına zarar gelmiştir" gibi bir anlam çıkardınız ve saldırıya geçtiniz? Namus bekçilerinin yaptığı hoşgörüsüzlükle şu yaptığınız cımbızlama arasında fark yok. İkisi de önyargıUff konuyu dagitma niyetinde degilim. Eminim oglunuz olsa sunnet ettirmezdiniz ya da ettirmemişsinizdir. Beden butunlugu ya...
Nokta.
Polyannacilik değil bu. Benim başıma gelen durumla yola çıkarak konuştum. Bebek kabız yapamıyorken aklima ilk gelen fitil oldu. 21 aylıkta olsa, 4 yaşında da olsa belki aklima yine ilk gelen evdeki fitili kullanmak olurdu. Her buraya konu yazacak kadar soğuk kanlı olamazdım tabi ama kendi durumumdan yola çıkarak konuştum.
Sizin aklınız kızlık zarında. Cahilliğinize veriyorum.akillari kizlik zarinda. Cahillik boyle bisi iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?