4 yasindaki kizim ve 5yasindaki oglum

Esra79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
56
2
45
arkadaslar benim 5 yasinda oglum 4 yasinda kizim var artik onlari anlamakta zorlaniyorum sabah saat 9dan saat 3 e kadar ana okuluna gidiyolar saat 3 de eve geliyoruz eve girer girmez kavga etmeye basliyoruz ikiside cok cilgin hicbir dedigimi yapmiyolar bende bagiriyorum ikisininde yeterince oyuncaklari var ama oyuncaklarin yüzüne bile bakmazlar sanki sirf beni sinirlendirmeye calisiyolar gunde 1 yada 2 saat oynuyoruz beraber ama oyunda bile ikiside hep benim dedigim olsun diyor kizim cok agliyor her seye aglar tuvalete gitmek istedigi zaman bile aglayarak söyler aksam saat 9 da uyurlar birbirleriyle sürekli kavga ederler bazen cildiracak gibi oluyorum aceba bendemi bir yanlislik var diyorum yoksa butun bunlar nolmalmi lutven fikrinize ihtiyacim var.:tomato:

bendede üç tane erkek çocuk var üçüde kedi köpek gibiler bazen bende senin gibi düşünüyorum neden hiç anlaşamıyorlar diye en küçüğü 3 yaşında en büyüğüde 15 onlar bile didişp duruyorlar yoksa bütün çocuklar mı böyle bende bilmiyorum allah bize yardım etsin canım

X