- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Allah şifa versin inşallahSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Rabbim acil şifalar versin inşallahSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Rabim o meleğimize şifa versin inşallah Allah ailesine sizlere sabır kuvet güç versin bende okurum tam olarak zikir cekicez dimiSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Allahım şifa versin yavruyaSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Rabbim dualar hürmetine acil şifalar nasip etsin.. Annesine babasına evladını bağışlasın.. Annesinin babasının kalbine sevinç; ebrar alyanın vücuduna acil şifalar versin Rabbim.. Öyle bir şifa versin ki vücudunda hastalığından hiç bir iz eser emare kalmasın.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..Selam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Rabbim şifa versin Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin ailesine bağışlasınSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Rabbim inşallah en kısa zamanda şifa versin 2000 tane okudumSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?