- 28 Haziran 2011
- 61.095
- 153.716
- 898
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Canım son sayıya bakabilirsintoplandı mı yeterince ?bende alabilirim kalanı söyleyin bitirelim. nasıl yavrunun durumu bu arada?
Kuzum rabbim tez zamanda şifa versin inş evladına, kavuşmayı nasip etsin inşBen de 3000 aldım. Kalan 40.000
Benim yavrumu da dualarınıza katın lütfen. Bebeğim yoğun bakımda.
Çok geçmiş olsun ayrıca dua edelim mi bebeğiniz için konu açıp:)Ben de 3000 aldım. Kalan 40.000
Kuzum rabbim tez zamanda şifa versin inş evladına, kavuşmayı nasip etsin inş
Rabbim çaresiz bırakmasın inşallah canım benim, dualar yüzü suyu hurmetine şifa versin minik kuzuyaRabbim her birinizden razı olsun Allah (c.c) sizleri korusun inşallah ne yazsam nasıl yazsam bilmiyorum inanın ki tüğlerim diken diken içim yanıyor.... Çaresizlik ne zormuş ne kadar ağır bir yükmüş
haber geldi şimdi böbrekleri iflaş eşiğine gelmiş durumda 3 gündür serumlarla vücuda su takviyesi yapılsa da karından açılan pek yüzünden sıvı kana karışmadan pek yolundan dışarı atılmış ve bu hastaneden başka hastaneye sevki istenildi yoğum bakım için şu durumda çok kritik ambulans da giderken bile kayıp riski var annesi babası hastanede 112 ambulans nereye götürürse götürülecek şekilde bekleniyor duadan başka birşey gelmiyor elimizden öyle ızdıraplı dar geçitli bir yol ki sanki gidilen bu yol ölüm değil ama ölüm gibi
Çok geçmiş olsun ayrıca dua edelim mi bebeğiniz için konu açıp:)
Rabbim tez elden sifasini versin bende simdilik 500 alayim..Selam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Inş canım benim, rabbim yardımcınız olsunBebeğimle birlikte aldılar yanındayım ben de inşallah en kısa zamanda servise çıkartırlar.
Canım az önce sen aldım yazmıştın dimi onu okudun simdibende 1000 okudum canım gün içersinde okursam yine haber ederim. Bir an önce siz sevdiklerine bağışlasın Rabbim. Amin
Bebeğimle birlikte aldılar yanındayım ben de inşallah en kısa zamanda servise çıkartırlar.
Allah'ım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın evlat acısı göstermesinBebeğimle birlikte aldılar yanındayım ben de inşallah en kısa zamanda servise çıkartırlar.
Amin amin amin aminRabbim çaresiz bırakmasın inşallah canım benim, dualar yüzü suyu hurmetine şifa versin minik kuzuya
rabbim şifa versinBen de 3000 aldım. Kalan 40.000
yok canım alicam ama nasıl olacak diye sormuştum. yeni okudumCanım az önce sen aldım yazmıştın dimi onu okudun simdisayı karışmasın diye soruyorum
Tmm kuzum sayıdan düşeceğim, rabbim kabul etsin inşyok canım alicam ama nasıl olacak diye sormuştum. yeni okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?