- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Ya şafi isminin yüzü suyu hürmetine rabbim şifasını versin inşallahSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
1000 aldım. 65.500 kaldıBundan sonraki arkadaşlar 70.000 den başlayıp dağıtalım 1.hatim tamamdır.
kalan 66.500
RABBİM Tez Zamanda Şifa Versin İnşallahhSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Sağol canım allah razı olsun..1000 aldım. 65.500 kaldı
Allah şifa versin sağlığına kavuşsun bir an önceSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
1000 aldımSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Bundan sonraki arkadaşlar 70.000 den başlayıp dağıtalım 1.hatim tamamdır.
kalan 66.500
Allah şifa versin inşallahSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Rabbim şifasını versin Ya ŞafiiSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
500 aldım Allahım şifa versinRabbim şifasını versin Ya Şafii
Rabbim şafi ismiyle şifa versinSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
100 okudumSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?