- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Allah Şifa Versin İnşallahSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Okurum 2 bin aldımSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Allah Şifa Versin İnşallah
Mevlam razı olsun inşallahOkurum 2 bin aldım
Hiç önemli değil canım benim hiç sorun değil çekmeye başladım Rabbim şifasını versin inşallah.efsunn210102 Selin n Bonus i p e k Yasamakguzel123 Kukrim
Kızlar size sormadan etiketledim ama gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var sizlerde etiket yaparmısınız arkadaşlarınız okusun doktor net Çarşamba günü konuşmaya yapacakmış aileye bende o güne kadar kendi çabam'la dua toplamaya çalışıp destek olmaya çalışıyorum
Bende 1000 aldım Allah şifa versin
1000 aldım Allah şifa versin inşaallah yavruya1000 aldım. Ya Şafi.
Allah şifa versin
Bende 1000 aldım Allah şifa versin
1000 aldım Allah şifa versin inşaallah yavruya
1000 aldım Rabbim şifa versin inşaAllah
1000 aldim Rabbim Şifasını versin inşallah
Mevlam razı olsunsweetgirlcandy canım senin listeni de etiketleyelim daha fazla arkadaş yardımcı olur inşallah
Kalan 61.000 ya Şafii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?