4 yaş...

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
670
220
103
Merhaba kızlar, kurumsal bir magazada part time personel olarak işe başladım. İletişim fakültesi son sınıf öğrencisiyim, mezun oluyorum Haziran'da. Benden dört yaş küçük bir erkek adımı sormuş iş arkadaşlarıma, ardından da bir buket çiçek hediye etti bana. Yaşını daha sonra öğrendim çocuğun fakat oldukça büyük gösteriyor yaşından. Ben ise 24 yaşındayım lakin 18 -21 yaş aralığındaki bir genç kız gibiyim, yüz hatlarımdan dolayı bu durum. Bahsettiğim çocuk ise abim gibi duruyor neredeye. Kendisi de yaşımı biliyor arkadaşlar bahsetmiş büyük olduğumdan fakat o kendisinin de büyük gösterdiğini söylemiş. Ardından diyalog kurmaya başladık mesaj yoluyla ve konu konu açtı yaşımı sordu (biliyor olmasına rağmen) 24 diyince epey bir şaşırdı çok daha küçük gösterdiğimi söyledi ki, bu tepkiye çok sık şahit oluyorum. Her neyse iyi hoş, güzel sohbet ediyoruz. Fiziksel olarak da cazip geliyor çocuk ama yaş unsurundan dolayı tereddütlerim var. Her nekadar o benden daha büyük gösterse de 4 yaş büyüğüm kendisinden. Eğitim, iş vs. konularda denk olma gibi boyutları da var konunun bir de .... Eğitimle ilgili hedefi var neyse ki. Yaş farkı için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? benzer bir ilişki sürdüren var mı aranızda? denemeye değer mi?

O yaşta birinin mantıklı hareket edebileceğini düşünmüyorum. Daha karakteri oturmamıştır. Ben olsam başlamazdım.

4 yaşında kızım var, 4 yaş ile ilgili bişi sandım girdim konu bambaşkaymış

ben yerinde olsam 24 yaşındayken kendimden genç hele de 20 yaşında biriyle olmak istemezdim.

İş hemen ciddiye mi bağlandı? Hayır zamanla tanıyın.. Ama unutmayın erkekler dış görünüş olarak ne kadar büyük dursalar bile çok geç olgunluğa ulaşıyorlar. Sorun olabilir sizin için.

Başlık 4 yaş olunca bir hevesle açtım konuyu 4 yaşında kızım var sendromlardan sendrom beğeniyoruz bu aralar:)))) onunla ilgili sandım. Sizin konuya gelecek olursam ben tercih etmezdim.

Dış görünüş olarak ne kadar olumsuz bi durum olmasa da düşünce olarak uyuşamazsınız bence. Ben olsam tercih etmezdim sırf fiziksel olarak cazip geliyor diye. Düşünsene sen üniyi bitirdin yarın öbürgün iş hayatına başlıcan o daha yeni üniye başlıycak bekliycen felan . Gereksiz bence konuşma önüne bak denklerinle ilgilen

Yaş farkı problem değil de 20 yaşındaki ergen erkek problem bence
Sen bu sene mezun olup hayata atılacaksın o daha toy olacak erkekler malum geç olgunlaşıyor :) 29-25 olsaydınız olurdu da şimdi sancılı olur gibime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…