Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aglum 4 yasında her iki koltuk altında lenf nodu var uc aydır gecmiyor doktor reaktif dedi 3 ay sonra takip dedi ama ben resmen cöktüm hayat enerjim yok oldu lutfen basına gelen varsa yada duyan cvp verırse cok sevınırım
Reaktif demiş Dr sakin olun. Benimde kulak önü bölgemde çıkmıştı. Gribal enfeksiyon geçirmiştim. Antibiyotik ile geçti. Ama hemen geçmedi. Geçmesi uzun sürebiliyor diye biliyorum.
Reaktif demiş Dr sakin olun. Benimde kulak önü bölgemde çıkmıştı. Gribal enfeksiyon geçirmiştim. Antibiyotik ile geçti. Ama hemen geçmedi. Geçmesi uzun sürebiliyor diye biliyorum.
Dr gittikten sonra psikolojik olarak rahatladım ve tekrar kontrol etmedim öyle. Bilemiyorum o yüzden. Tekrar bi Dr gidin. Bağışıklık sistemi zayıf da olabilir bu arada. Lenf nodu da kıl kökü iltihabı da olsa bağışıklık sistemi ile doğrudan ilgisi var diye biliyorum.
Dr gittikten sonra psikolojik olarak rahatladım ve tekrar kontrol etmedim öyle. Bilemiyorum o yüzden. Tekrar bi Dr gidin. Bağışıklık sistemi zayıf da olabilir bu arada. Lenf nodu da kıl kökü iltihabı da olsa bağışıklık sistemi ile doğrudan ilgisi var diye biliyorum.